2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

herkese slm
geçmişi okuma şansım hiç yok artık inş. arkadaşlar bebişlerde sizlerde iyisinizdir biz iyiyiz yine enfeksiyonumuz oldu yine ilaç kullanıyoruz şimdilik o kadar

ayy emelcim ya inşallah en kısa zamanda bulursun iyi bir hastane istanbulda seçeneğin çok gerçi ama biran önce gitmeye başla doğum yapacağın hastaneye ki seni tanısınlar

kızlar sürekli akıntı problemi yaşayan varmı:uhm:
hamileliğimin ilk aylarından beri var fitil kullanınca geçiyor bırakınca tekrar ediyor
ne yapacam ben ya:1no2:

ayy emelcim ya inşallah en kısa zamanda bulursun iyi bir hastane istanbulda seçeneğin çok gerçi ama biran önce gitmeye başla doğum yapacağın hastaneye ki seni tanısınlar

evet canım haklısın ben de bunu istiyorumm.... şimdiden oraya başlamam lazım.......ama güvenilir bi yer bulamadım çok da seçeneğim yok sanırım.....

kızlar .................zor bi soru ama önce eşiniz mi bebeğiniz mi.........
ben bunu sürekli düşünüyorum eşim de çok sık soruyor bu soruyu bana ben mi kızın mı daha öndeyim diye

AY MELEKCıM HASTANEN SÜPER VALLA KEŞKE ANTALYADADA OLSA SÜPERMıŞ VALLA.ANLATTIĞINA GÖRE ıLGıDE SÜPER
FıYATLARI NE PEKı SSK ANLAŞMASIDA VARMIŞ ÜSTELıK DOĞUMA ORAYAMI GELSEK NE

herkese slm
geçmişi okuma şansım hiç yok artık inş. arkadaşlar bebişlerde sizlerde iyisinizdir biz iyiyiz yine enfeksiyonumuz oldu yine ilaç kullanıyoruz şimdilik o kadar

hoşgeldin canım özledik seni nerelerdesin..

çok geçmiş olsun tatlım iyi bak kendine ve prenseslerineŞeniz

ben bunu sürekli düşünüyorum eşim de çok sık soruyor bu soruyu bana ben mi kızın mı daha öndeyim diye

ASLA VE ASLA ÖLE Bİ AYRIMI YAPMADIM ZAMANINDA BENDE ÇOK DÜŞÜNDÜM AMA İNSAN İLK SENSİN VEYA BEBEĞİM DİYEMİYO DEMEMELİDE BENCE:uhm:

ben de karar veremedım hangı hastanede olacagına. doktorum farketmez hangı hastane oldugu ben kendı ekıbımle gırıcegım bu yuzden hepsı aynı dedı. ama cok kararsızım neye gore secegımı

canım bence böyle bir soru sormaması gerekir eşinin aynı şeyi sen sorsan o ne cevap verecek peki..

ben yavrularımı eşimle olan aşkımın meyveleri olarak görüyorum, aşkımızın sevgimizin meyveleri....

sakın böyle bir ayırım yapmayın tatlım bence yanlış.

Bende ayrım yapamam herhalde.ÇÜnkÜ eŞımıde Çok sevıyorum.ıkısınınde yerı ayrı olur.

AY MELEKCİM HASTANEN SÜPER VALLA KEŞKE ANTALYADADA OLSA SÜPERMİŞ VALLA.ANLATTIĞINA GÖRE İLGİDE SÜPER
FİYATLARI NE PEKİ SSK ANLAŞMASIDA VARMIŞ ÜSTELİK DOĞUMA ORAYAMI GELSEK NE

canım evet çok memnunum.............
ama ssk doktor bazında yani 1--2 doktorun anlaşşması var sanırım göstermelik.......
benim doktorumun ssk ile anlaşması yok doğum fiyatı 2000-3000 arası değişiyor şimdilik net bi fiyat vermedi..........
a.s

:asigim:canım kocam benim sanırım kızını kıskandı benden...
ben de ona sordum............ben mi kızın mı diye..........o da bana tabi ki sen benim için herkezden herşeyden öncesin dedi...
bize allah ömür verip te yaşlanıp o günleri görürsek çocuklarımız zamanla evlenip gidecekler ben onları kendi canımdan çok seveceğim kızımı da çok seviyorum ama nasip olursa biz bu yola yalnız ikimiz başladık ve yine yalnız kalacağız senin yerin bende çok özel ve çok ayrı hiçbir sevgi senin önünde olmaz sen benim hayat arkadaşımsın dedi......
çok duygulandımsenağlamasenağlamasenağlama

ya kızlar gülmeyin ama ben dün çiğ pirinç yedim akşam pilav yaparken aşerdim resmen attım ağzımaklava:

Fıyatı normal sayılır............
Ama artık bÜtÜn Özel hastaneler ssk ıle anlaŞtı ve 750-1000 tl sına doĞum yapıyor.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…