2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

inş sonuçlar güzel çıkar canımmm..
bende daha yaptırmadın şeker yüklemesini ve çok korkuyorum..çünkü aç kalırsam hemen tansiyonum düşer..haftaya gidecem inş bi sorun olmadan atlatırım :Saruboceq:

ayrıntılı usg yaptıranlar sizin ayrıntılı sonucunda neler yazıyo
benimki bi sayfa..
ilk başlarda bebekle ilgili ölçümler var en sonda da dr.un yorumu var..oda baya bi uzun...

sağol tatlım benim çok şükür bi problem çıkmadı gayet sağlıklı bebeğim.........
rutin kontrol amaçlı yapılabilecek tahlilleri yaptırıyoruz sadece kontrol amaçlı...
allah yardımcımız olsun..sağlıkla gelsin tosuncuklar............valla işlemler başlamasaydı bende vazgeçecektim ama artık olan oldu başladım bu işe birkere..
hayırlısı olsun bakalım

ne güzel işte 1 hafta ileri gitmişsin .maşallah.ama gerçekten son adet tarihini baz alıyorlar canım.hihoyyyt
benim ayrıntılı tek sayfa .ama sorun var .bebek iyi hihoyyytrahimda şerit halinde bir çizgi görüldüdelikafadulden iki günde çok stres yaşamıştım amniyo sonucu çıkacaktı ve elimize geç ulaştı bekledikçe gerildim peşindende ayrıntılıya girdim dr rahim kasılmışda olabilir başka bişeyde iki hafta sonra tekrar bakılacak ayrıntılıya umarım stresten kaynaklanan kasılmadır.yoksa yakın takibe alınıcazsengözlerimebaksanab .

confuse geçmiş olsun canımm..inş bundan sonra bi sorun yaşanmaz..:Saruboceq:
bende kilo alamayanlardandım.hamile kalınca kilo aldım7,5 kilo birden..inş bendede bi sorun çıkmaz...:Saruboceq::Saruboceq:

geçmiş olsun tatlım.benim ayrıntılıda hiç problem çıkmadı çok şükür...
gayet iyi bebeğin kalp,böbrek,mide,baş beyin,göz dudak,damaak yapısı,kemik yapısı,
bebeğin plesentası ve damarları hakkında bilgiler veriyor.......hepsinde normal yazıyor...
bebeğin idrar kanalları,suyu hakkında bilgi vermiş ve benim rahmimin durumu bebeğin duruş şekli.suyu homojen ve yeterli gibi 3 sayfa açıklamalar yazıyor............
inşalah seninde bi sorun çıkmayacak...........:1hug:
bebeişin cinsiyeti neydi senin

confuse canım cok gecmıs olsun cok uzuldum ınsallah sorunsuz sıkıntısız gecer hamılelıgın ama ılacı kullanmaman bı sorun olmazmı canım?

Diyete dikkat ederek tokluk kan şekerimi evde ölçücem.140 ın altında olduğu sürece sorun yok.Dün ölçtü eşim, 133 çıktı.Ama yükselme görürsem kullanırım canım.
Bide eşimle konuştuk HbA1C testi var.Son 3 aylık şekerle ilgili ortalama değer veriyor.Onu yaptırmayı düşünüyorum.Normal çıkarsa ki öyle olacağını düşünüyorum bu iiçimi çok rahatlatır.Çünkü bebeğim bu süreçte şeker nedeniyle olumsuz bir etki yaşamamış ve bendeki şeker de hamileliğe bağlı şekerdir diyebiliriz.
Bütün bunları biz düşünmek zorundayız ya ona kızıyorum.

Arkadaşlar bir şey söyleyeceğim..Bebişlerin kiloları ile ilgili....Yanlız şu ultrasondaki tartılarla gerçek ölçüler hiç uymuyor...Benim bebeklerin gramajı ultrasonda daha fazla çıkıyordu..Ama doğdukları zaman ben kürtajdayken ölçmüşler..Ultrasonda ölçülenden daha az çıkmıştı kiloları.....:sm_confused:

Badem cnm bu resim beni mahfetti. Bu mübarek cuma gününde çok kalpten dua ediyorum senin için Rabbim inşallah en kısa zamanda yeni bi bebek nasip eder sana cnm..

Teşekkürler canım.Haklısın...Şekerin ne olduğunu bilmezken şimdi bu durum beni çok üzüyor ama hamileliğe bağlı olduğuna bende inanıyorum.Çünkü eşim değerlere baktığında çok yüksek olmadığını söyledi.Ona göre korkacak hiçbişey yok.
Bende diyetime dikkat edicem...

canım hoş geldinn :1hug: dediğin doğru canım usg fazla ölçüm yapıyo o yüzden ben kilo işini pek kafaya takmıyorum sağlıklı olsun yeter:ecrin_bebek:

canım ınsallah temız cıkar tahlıllerın dıyet falan yapmaya gerek kalmaz:Saruboceq:
inşallah canım çok saol
swethome inşallah iyi çıkar sonuçların tatlım

canım inşallah iyi çıkarda :Saruboceq:bide diyet stresine girme hergün ne yesem diye düşünmekte kötü-tatlicadiarzu-

eve t o var ama dediğim gibi olursa bebeğim için seve seve .sadece stres yapmak zor gelir.bugün de biraz duygusalım :)
Herkese hayırlı cumalar , umarım herkes iyidir.Sabahtan savcılıklarda gezdim :)şu adresimi çalan kişiyi bildirdim :1closedeyes: . Gözü korksun bulunsun inşallahta adreste gözüm yok zaten.
ay iyi yapmışsın.
inşallah bulurlarda ağzını yakarlar.
biraz.
kafalarına göre uğraşıp tatmn oluyor bir garib insanlar

gözün aydın beyaz melek.işte aartık gelişimine göre seareyen karakı veririsniz.
zaten bir hafta son aylarda öenmli olmuyor

çok teşekkür ederim canım.şu ana kadar 9 kg aldım.görenler hiç almadın sen sadece göbek var diyor,ama işte şeker hamillelikte ki kan akımı ve damarlar ile ilgili olıuyormuş.kısetm tabi bekliyorum sonucu

kızlar ne güzel dualar etmişsiniz allah herkesin dualarını kabul etsin inş
swethome canım inş iyi çıkar sonuçların

amin canım.
teşk.ler

sakın canını sıkıp da üzülme sen.
şeker rahatıszlığı sıkıntıyı sever.
ağer öyle bir şey varsa sen olabildiğince mutlu ol.
ama büyük ihtimal.hamilllik şekeridir.
ve sen başka bri doktora daha sor.insülin verildiğini biliyorum.nette biraz kafa karışıyor doğrudur.
allah bebekelrimize bizleri de korusun.
ama diyete uyunca düzleiyormuş.
hastanee dün beraber şeker yüklemsi yapılan hamileinin, ablasınde çok yüksek çıkmış.dieyt yapmışinsülinden kıl payı kurtulmuş.doğumu da normal yolla ve yarım saat içinde olmuş.ve bebkte de kendindede hiç bir şey yokmuş.
hepsi geçti diye analttı.sen de bende çyle sapasağlam olacağız inşallah
hadi gül ve kahkaha at.her şeyi yenip düzlüğe çıkacğaız bebeklerimzile

sonuç olarak her şey güzelse sayfası farketmez.
ben de de bir sayfa ama doktorum eline alınca öyle bir gülümsedi ki.bana yetti.
ölçüm yapan bana çok güzle demişti zaten.
allah büyük, inşallah sağlıkla kucağımzıa alırız

İnşallah canım...Amin...Çok teşekkürler...Bana insülin demedi doktor.İnşallah diyetle kontrol altına alırım.

hoşgeldin canımm... allahım bu mübarek cuma gününde hepimizin dualarını kabul etsin inşallah en kısa zamanda acını hafifletecek bi melek yollar sana... :Saruboceq:

Sağol canım...Aynen dediğine benzer bir diyet listesi verdi diyetisyen...Bende dikkat ediyorum.İnşallah doğumdan sonra geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…