2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canım çok sevindim sonucunun iiyi çıkmasına...
Acı badem de aklımda olsun bakalım...İnşallah bende doğumdan sonra kurtulurum...
Sağlıkla gelsinlerde bebişlerimiz.
Sağol canım...

benım de randevularım karıŞtı yıne.........
Yarın kızımı gÖrmeye gıdecektım Çok Özledım ben onu ama doktorum yarın Çok yoĞunmuŞ ıstersen gel ama Çokkalabalık olacak dedı.......
Bende tamam haftaıÇı geleyım o zaman dedım..hem daha rahat bakarım kızıma....
Pazartesı gÜnkÜ eko sonucumda ÇıkmıŞ olur hepsını bırlıkte gÖtÜrÜrÜm doktoruma

bi arkadaşım izmir şifa hastanesini önerdii bana.. acaba bilgisi olan var mı??

karen cnm hoşgeldinn... ben 24-28. haftalar arasında yapılıyo diye biliyorumm...

bademcim seni burda görmek çok güzel..........
özlemişiz hepimiz seni...
daha iyisin umarım.......
allah en kısa zamanda sana mucizelerini geri verecek buna canıgönülden inanıyorum tatlım...
ben kilo konusuna katılıyorum ve önemsemiyorum pek bunlar sonuçta tahmini değerler..........
doktorum bana ilk 7 ay 60 gram ile 100 gdam arası - veya + olabilir dedi...
7.aydan sonrada tahmini doğum kilosunu hesaplarken -500+500 gram hata payı var dedi..
sağlık olsun çok takmıyorum ben zaten............
arada uğra canım seni burda görmek mutlu etti benii
bebek için bi hazırlığa başladın mı tedavi falan

merhaba arkadaslar allah nasip ederse bende temmuz yada agustos annesi olucam.sata gore 30 temmuzda gelicek kuzucum.beni de araniza alirsiniz degil mi?

Dün adetim başladı..Yani bebeklerimin doğumundan 33 gün sonra..Bir dahaki adetim büyük ihtimal nisan ortalarında olur ve mikro tedavim başlar...Eğer tekrar hamile kalırsam rahim ağzı 12. hafta dikilecek..Erken doğum yapma ihtimalim var çünkü..3 hafta göğüs uçlarımdan süt geldi..Şimdi geçti...dr bana 2 ay sonra gelin görüşelim demişti..Hatta ilaçlara zam gelicekmiş nisanda..eşim aradı sordu gonal f alalım mı diye dr a..Dr da 6 kutu gonal f 450 alın demiş..Benim bebekler kendiliklerinden şıp diye doğdular dr kürtajda sadece bebeklerin eşlerini çıkardı..Hafta sonu ultrasonda hem bir kadın doğumcuya hem de bir radyoloji uzmanına baktırdım..Rahim konturları düzgün,toparlanıyor dediler..Ayrıca kan durumum da iyi..Kürtaj sonrası 11 olan kan değerim daha sonra olan onca kanama ve lekelenmeye rağmen kullandığım demir hapları sayesinde 1 ay içinde 11 den 13 e yükselmiş bile....

bi arkadaşım izmir şifa hastanesini önerdii bana.. acaba bilgisi olan var mı??

şifa çok ii bi hastane ama çok paracı herşeyin önce fiyatını sölüolar sankii fiyata göre yaptıromuşsun gbi... ama çok ilgileniolar hep başında bi hemşire bişi istermisiniz die beklio...:ecrin_bebek:

Güzel dilekler için teşekkür ederim..Hepimiz için inşallah..AMİN:Saruboceq:

badem canım nasılsın .geçen gün sana mesaj bırakayım dedim.
nasılsın neyapıyorusn diye galiba kapalıidi.
yazamadım.
iyi ve hep iyi olmanı diliyorum.
her şey güzel olacak.

swethome canım gozun aydın masallah ıyı cıkmıs sonucların

teşekkür edrim canım.uamrım her zaman iyi sonuçlar alırız ve birbirimzi bu müjdeler ile sevindidiriz

Çok teşekkür ederim tekrar hepinize..Allah bebeklerinizi sağlıkla zamanında kucaklamayı nasib etsin.

merhaba hanımlar.
nasılsınız?seker yuklemesı telası var sanırım bu haftalarda.
benımde pazartesı olacak.ınsallah bır sorun cıkmaz.

bu arada ben arada dıger ayların baslıklarına bakıyorum cok yararlı bılgıler oluyor dogum ıcın,dogum sonrası emzırme donemı v.s.

sıze aldıgım notlardan bırkacını yazayım:kaydirigubbakcemile3

sarılık ıcın bebeklere sekerli şerbet vermek ıyı gelıyormus.bır cay kasıgı kadar.
avent gögüs pompası dıgerlerıne gore daha ıyıymıs.
humana rezene cayı sütün gelmesı ve artması ıcın tavsıye edılıyor.
gögüs ucu yarası ıcın yarım çay bardağı gül suyuna 3 tane ayva çekirdeği koyup buzdolabında jelleşinceye kadar bekletip sürüyormuşuz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…