bende şubat annelerine baktım az önce..bilgilenmek açısından çokk güzel oluyo..
benimde en çok dikkatimi çeken böğürtlen yaprağı suyuyla kolay doğum konusu oldu..avrupada ve özellikle isviçrede hamile bayanlara önerip 35 haftadan sonra içiliyormş.hem geç gebeliği önlüyor hemde ağrıları azaltıyormuşş..
deneyenler memnun kalmış..
inş bizlerde o haftalara ulaşırızda deneriz bunları :Saruboceq:
canım tesekkurler ılgın ıcın.:1hug:
dedıgın gıbı zaman zaman bırbırımızı bılgılendırırsek daha ıyı olur kanısındayım.hatta ılerleyen haftalarda baska bır baslıkta edındıgımız bılgılerı toplayabılırız.
bögürtlen yapragı suyunu hıc duymamıstım ıyı oldu soyledıgın canım.
bende bakayım baslıga.
Dün adetim başladı..Yani bebeklerimin doğumundan 33 gün sonra..Bir dahaki adetim büyük ihtimal nisan ortalarında olur ve mikro tedavim başlar...Eğer tekrar hamile kalırsam rahim ağzı 12. hafta dikilecek..Erken doğum yapma ihtimalim var çünkü..3 hafta göğüs uçlarımdan süt geldi..Şimdi geçti...dr bana 2 ay sonra gelin görüşelim demişti..Hatta ilaçlara zam gelicekmiş nisanda..eşim aradı sordu gonal f alalım mı diye dr a..Dr da 6 kutu gonal f 450 alın demiş..Benim bebekler kendiliklerinden şıp diye doğdular dr kürtajda sadece bebeklerin eşlerini çıkardı..Hafta sonu ultrasonda hem bir kadın doğumcuya hem de bir radyoloji uzmanına baktırdım..Rahim konturları düzgün,toparlanıyor dediler..Ayrıca kan durumum da iyi..Kürtaj sonrası 11 olan kan değerim daha sonra olan onca kanama ve lekelenmeye rağmen kullandığım demir hapları sayesinde 1 ay içinde 11 den 13 e yükselmiş bile....
Takvİmİme bİŞey demedİnİz yaaaaaaaaaaaaa
bu nasıl bu mu gÜzel dİĞerİ mİ
canım dedıgın gıbı ıcınden gereklılerı secıp ona gore cantamızı ayarlarız.hihoyyytrosemcım cok ıyı yapmıssın canım dun bende alınması gerekenlerı lıste halınde aktarmıstım hepsı farklı farklı bunların ıcınden gereklılerı secıp ona gore alısverıs yapıyorum bena.s
teşekkür ederim canım
paylaşmak kadar güzel bi şey varmı a.s.
tecrübeli annelerden bilgilenmek çok daha iyi oluyo..ben devamlı bakıyorum..ve ben bunları bi klasörde topluyorum..yoksa unutuluyo ister istemez..
evet ileride bi başlık altında toplarsak çok daha güzel olur ..
bence önceki daha bi şirindi..bu çok sade geldi..ama biraz kullan sıkılırsan değiştirsin canım a.s.Takvİmİme bİŞey demedİnİz yaaaaaaaaaaaaa
bu nasıl bu mu gÜzel dİĞerİ mİ
takvimim nasıl sizce kızlar değiştirdimmmmmmmmmmm
öbürü daha mı güzeldi acaba
eyetkinercım doktora gıttın mı bugun?seker yuklemesı yapıldımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?