2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

beyaz melekçim senin tickerin çok güzelll. nerden yaptığını sorabilirmiyim? bende oğlum için yapmak istiyorum da bi sakıncası yoksa.

teşekkürler eyetkinercim, ben bu seker yuklemesinden hiç haz etmiyorum..hamileliğimin 4. haftasında (bilmiodum hamile oldugumu)grip gb bişi oldum dr benden tam kan sayımı ve 100 luk seker yuklemesi istemişti.2-3 gun sonra tekrar gttiğimde artık hamile oldugumu biliyodum ama direk labaratuvara gittim.hemşirelere söledim hamileyim dr um bilmiodu bu tahlilleri yazdıgında dedim, b sorun lütfen sakıncalı olabilir diye?neyse, kız mırın kırın etti lab dr umuza soralım dedi.o dr da yapın sekeri demiş bana b bardak iğrenç şekerli su verdiler ama içim içimi yedi..hemen aşağıda ki dahiliye dr uma gttim. bakın durum bu bana ok verdiler yukardan ve test yapmaya başladılar dedim. o da sakın dedi devam etme..b 2 bardak daha içicektim düşünebilio musunuz, b bardkla bile sırtımdan soguk terler attım..titremeye başladım, korkunçtu..o yuzden hiç sevmiorum bu seker muhabbetini:=(..limon sıkamaz mıyız içine çok agırrr yaaaa....

canım hafta hesabı bıraz degısık sanırım.bıldıgım kadarıyla 22 haftaysan 23 hatfalık oluyorsun.netten hafta hafta gebelıkte de oyle yazıyor bır bak ıstersen.

canım onu bılıyorum ama sımdıye kadar doktorumla benım takvımım aynı gıdıyodu en son 13 gun once gıttım renklı ultrasona gırdım 22+1 hafta olarak kaydetmıs sanırım 1 hafta önde gıdıyor bebiş oyuzden öle yazmıs

demek kı senın kuzucuk bır hafta önde gıdıyor annesı masallah oglusuna.

tesekkurler kizlar hosbulduk.bebisimin cinsiyetini bilmiyorum henuz.insallah 3 nisanda ogrenicem.

maşallah
herşey çok gzüel.
moralinin yerişnde olmasına çok sevindimç
inşallah hamile kaldığında da mulu haberlerini veririsn bize canım:1hug:

huzun yili amin canim yeterki saglikli olsun cinsiyeti farketmez benim için.hepimizin insallah saglicakla gelir bebisleri.

merhaba arkadaslar allah nasip ederse bende temmuz yada agustos annesi olucam.sata gore 30 temmuzda gelicek kuzucum.beni de araniza alirsiniz degil mi?

hoşgeldin canımmmm.... allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh :Saruboceq:

anladımm canımmm teşekkür ederimmm doğum için iyi bi yer diye duydum sadece.. bakıcazz artıkk kendimize uygun bi yer bulcazzz.... evde doğurcakk değilim yaa allah korusun... -tatlicadiarzu-

pardon 22+1 miş tarıhıne baktım sımdıkaydirigubbakcemile3

maşallah canımm bebiş önde o zamn senin

rica ederimm canımm..

sen kötü bi tecrübe yaşamışsın... anladımm senii...
acaba yaptırmazsak olmaz mııııı -tatlicadiarzu-

merhaba arkadaslar allah nasip ederse bende temmuz yada agustos annesi olucam.sata gore 30 temmuzda gelicek kuzucum.beni de araniza alirsiniz degil mi?
hoş geldin canımm..güzel paylaşımlar a.s.a.s.

güzel haberlerini alınca çook mutlu oldum canımm:1hug:
inş ileride çook daha güzel haberlerle gelirsin canımm:1hug:a.s.a.s.
dualarımız seninle a.s.

bende şubat annelerine baktım az önce..bilgilenmek açısından çokk güzel oluyo..
benimde en çok dikkatimi çeken böğürtlen yaprağı suyuyla kolay doğum konusu oldu..avrupada ve özellikle isviçrede hamile bayanlara önerip 35 haftadan sonra içiliyormş.hem geç gebeliği önlüyor hemde ağrıları azaltıyormuşş..
deneyenler memnun kalmış..
inş bizlerde o haftalara ulaşırızda deneriz bunları :Saruboceq:

maşallah bebişine canımm Rabbim nazarlardan korusun:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…