- 18 Şubat 2009
- 288
- 29
- 98
- 42
ben 21. haftamda yaptırdım cokmu erken acababenneyaptımki
ama ben doktora gıdelı 13 gun olmus doktorum haftamı 22+1 dıye yazmıs ee ben nasıl 23 haftalık oluyorum kafamçokkarıştı
canım hafta hesabı bıraz degısık sanırım.bıldıgım kadarıyla 22 haftaysan 23 hatfalık oluyorsun.netten hafta hafta gebelıkte de oyle yazıyor bır bak ıstersen.
demek kı senın kuzucuk bır hafta önde gıdıyor annesı masallah oglusuna.canım onu bılıyorum ama sımdıye kadar doktorumla benım takvımım aynı gıdıyodu en son 13 gun once gıttım renklı ultrasona gırdım 22+1 hafta olarak kaydetmıs sanırım 1 hafta önde gıdıyor bebiş oyuzden öle yazmıs
demek kı senın kuzucuk bır hafta önde gıdıyor annesı masallah oglusuna.
tesekkurler kizlar hosbulduk.bebisimin cinsiyetini bilmiyorum henuz.insallah 3 nisanda ogrenicem.
Dün adetim başladı..Yani bebeklerimin doğumundan 33 gün sonra..Bir dahaki adetim büyük ihtimal nisan ortalarında olur ve mikro tedavim başlar...Eğer tekrar hamile kalırsam rahim ağzı 12. hafta dikilecek..Erken doğum yapma ihtimalim var çünkü..3 hafta göğüs uçlarımdan süt geldi..Şimdi geçti...dr bana 2 ay sonra gelin görüşelim demişti..Hatta ilaçlara zam gelicekmiş nisanda..eşim aradı sordu gonal f alalım mı diye dr a..Dr da 6 kutu gonal f 450 alın demiş..Benim bebekler kendiliklerinden şıp diye doğdular dr kürtajda sadece bebeklerin eşlerini çıkardı..Hafta sonu ultrasonda hem bir kadın doğumcuya hem de bir radyoloji uzmanına baktırdım..Rahim konturları düzgün,toparlanıyor dediler..Ayrıca kan durumum da iyi..Kürtaj sonrası 11 olan kan değerim daha sonra olan onca kanama ve lekelenmeye rağmen kullandığım demir hapları sayesinde 1 ay içinde 11 den 13 e yükselmiş bile....
merhaba arkadaslar allah nasip ederse bende temmuz yada agustos annesi olucam.sata gore 30 temmuzda gelicek kuzucum.beni de araniza alirsiniz degil mi?
şifa çok ii bi hastane ama çok paracı herşeyin önce fiyatını sölüolar sankii fiyata göre yaptıromuşsun gbi... ama çok ilgileniolar hep başında bi hemşire bişi istermisiniz die beklio...:ecrin_bebek:
pardon 22+1 miş tarıhıne baktım sımdıkaydirigubbakcemile3
teşekkürler eyetkinercim, ben bu seker yuklemesinden hiç haz etmiyorum..hamileliğimin 4. haftasında (bilmiodum hamile oldugumu)grip gb bişi oldum dr benden tam kan sayımı ve 100 luk seker yuklemesi istemişti.2-3 gun sonra tekrar gttiğimde artık hamile oldugumu biliyodum ama direk labaratuvara gittim.hemşirelere söledim hamileyim dr um bilmiodu bu tahlilleri yazdıgında dedim, b sorun lütfen sakıncalı olabilir diye?neyse, kız mırın kırın etti lab dr umuza soralım dedi.o dr da yapın sekeri demiş bana b bardak iğrenç şekerli su verdiler ama içim içimi yedi..hemen aşağıda ki dahiliye dr uma gttim. bakın durum bu bana ok verdiler yukardan ve test yapmaya başladılar dedim. o da sakın dedi devam etme..b 2 bardak daha içicektim düşünebilio musunuz, b bardkla bile sırtımdan soguk terler attım..titremeye başladım, korkunçtu..o yuzden hiç sevmiorum bu seker muhabbetini:=(..limon sıkamaz mıyız içine çok agırrr yaaaa....
evet canım cok fazla gıremıyorum.bu aralar bıraz yogunum.rozem nerdesin pek girmiyorsun
bence bu daha guzel.:ecrin_bebek:takvimim nasıl sizce kızlar değiştirdimmmmmmmmmmm
öbürü daha mı güzeldi acaba
hoş geldin canımm..güzel paylaşımlar a.s.a.s.merhaba arkadaslar allah nasip ederse bende temmuz yada agustos annesi olucam.sata gore 30 temmuzda gelicek kuzucum.beni de araniza alirsiniz degil mi?
Dün adetim başladı..Yani bebeklerimin doğumundan 33 gün sonra..Bir dahaki adetim büyük ihtimal nisan ortalarında olur ve mikro tedavim başlar...Eğer tekrar hamile kalırsam rahim ağzı 12. hafta dikilecek..Erken doğum yapma ihtimalim var çünkü..3 hafta göğüs uçlarımdan süt geldi..Şimdi geçti...dr bana 2 ay sonra gelin görüşelim demişti..Hatta ilaçlara zam gelicekmiş nisanda..eşim aradı sordu gonal f alalım mı diye dr a..Dr da 6 kutu gonal f 450 alın demiş..Benim bebekler kendiliklerinden şıp diye doğdular dr kürtajda sadece bebeklerin eşlerini çıkardı..Hafta sonu ultrasonda hem bir kadın doğumcuya hem de bir radyoloji uzmanına baktırdım..Rahim konturları düzgün,toparlanıyor dediler..Ayrıca kan durumum da iyi..Kürtaj sonrası 11 olan kan değerim daha sonra olan onca kanama ve lekelenmeye rağmen kullandığım demir hapları sayesinde 1 ay içinde 11 den 13 e yükselmiş bile....
merhaba hanımlar.
nasılsınız?seker yuklemesı telası var sanırım bu haftalarda.
benımde pazartesı olacak.ınsallah bır sorun cıkmaz.
bu arada ben arada dıger ayların baslıklarına bakıyorum cok yararlı bılgıler oluyor dogum ıcın,dogum sonrası emzırme donemı v.s.
sıze aldıgım notlardan bırkacını yazayım:kaydirigubbakcemile3
sarılık ıcın bebeklere sekerli şerbet vermek ıyı gelıyormus.bır cay kasıgı kadar.
avent gögüs pompası dıgerlerıne gore daha ıyıymıs.
humana rezene cayı sütün gelmesı ve artması ıcın tavsıye edılıyor.
gögüs ucu yarası ıcın yarım çay bardağı gül suyuna 3 tane ayva çekirdeği koyup buzdolabında jelleşinceye kadar bekletip sürüyormuşuz..
maşallah bebişine canımm Rabbim nazarlardan korusuncanım onu bılıyorum ama sımdıye kadar doktorumla benım takvımım aynı gıdıyodu en son 13 gun once gıttım renklı ultrasona gırdım 22+1 hafta olarak kaydetmıs sanırım 1 hafta önde gıdıyor bebiş oyuzden öle yazmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?