2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

tatlım her işte vardır bir hayır zaten gerekli olduğu için istememişti ki doktorun :sm_confused: o yüzden acele etme lütfen streste yapmakaydirigubbakcemile
hergün kendini üzecek yeni bişey buluyorsun son günlerde bak abla dayağı istiyo galiba canınnnnnklava:

saol demet senden başka hoşgeldiniz diyende çıkmadı zaten.... ben arada uğruyorum ama bakıorum mrk eden yok yazmadan çıkıorumm....senağlamasenağlama

canım hiççç üzme kendini sayfalar sohbetler çok çabuk ilerliyor o yüzden görmüyor olabilirler , bazen ben kendi kendime konuşup hiiç cevap almadan çıkıyorum ama üzülmüyorum sende takma tatlımŞeniz:lepi:

canım baya bi zahmetli ve yorucu olmuş ama sonuç iyi çok sevindim senin adına darısı bizim başımıza ben nasıl içeceksem o şekerli suyu inşallah içebilirim-tatlicadiarzu-

Herkese hayırlı cumalar , umarım herkes iyidir.Sabahtan savcılıklarda gezdim :)şu adresimi çalan kişiyi bildirdim :1closedeyes: . Gözü korksun bulunsun inşallahta adreste gözüm yok zaten.

çok iyi yapmışsın canım görsünler günlerini appallarrrrrr:mymeka:klava:

canım lütfen üzme kendini biliyorsun beterin beteri var yalnız ilacı almaman daha zararlı olmasın bebek için:uhm: lütfen iyi araştır artılarını eksilerini ona göre karar ver hatta başka bir doktora daha görünebilsen keşke belkide yediklerinle alakalı olarak yüksek çıkmıştır:sm_confused:

bademcim hoşgeldin canım özledik seni arada ugrasan çok seviniriz:1hug:
ben çok önemsemiyorum doktor sağlıklı dedikten sonra kilo boy işini...
yeter ki iyi olsun...

kızlar selam..uzun zaman oldu:=), nasılsınız?bebişleriniz nasıll?

şeker yüklemesi hangi hafta da yapılcak, 25 ten sonra mı ?

hoşgeldin karen sende kara listedesin bak özletiyorsun kendiniiklava:
lütfen arada ugra ve iyi olduğunuzu bilelim bebişinleŞeniz

merhaba arkadaslar allah nasip ederse bende temmuz yada agustos annesi olucam.sata gore 30 temmuzda gelicek kuzucum.beni de araniza alirsiniz degil mi?

hoşgeldinnn sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah canımmmmm:1hug:

takvimim nasıl sizce kızlar değiştirdimmmmmmmmmmm
öbürü daha mı güzeldi acaba

canımmm çok güzel olmuş ben çok beğendim valla hatta bi göz atayım siteye bende :lepi:

zevkli meleğim benimŞeniz

sabah yoktun aslında sana oklava hazırlamıştım ama bak görünce kıyamadım şimdi-tatlicadiarzu-

evet canım cok fazla gıremıyorum.bu aralar bıraz yogunum.
arada bır bakıp cıkıyorum.kaydirigubbakcemile
rosemcim hoşgeldin arada bir ugra özlüyoruzzzŞeniz

verdiğin bilgiler içinde ayrıca teşekkürler tatlım...
kızkardeşimde ayva çekirdeğini biildiğin suya koyup sürmüştük inanamamıştım maşallah ne yara oldu ne çatlak:1shok: herkese tavsiye ederim kızlar ben oğlumda resmen ağlayarak emziriyordum göğsümün ucu sallanıyodu çokk canım yanıyodu neler neler denemiştik iyileştirene kadar ama bu ayva çekirdeği mucize gibi birşeyyyy:lepi::lepi:
ayrıca normalde de krem olarak da kullanılıyormuş derya baykal kullanıyormuş meselahihoyyyt

evet zuzu bu gün de girmedi umarım kötü bişey yoktur............çok merak ettim.......
bi gelsin oklavayı haketti

bende çok merak ediyorum zuzuyu yaaaabenneyaptımki

ben çıkıyorummm arkadaşlarrr... kendinize ve bebişlere iyi bakın....

kızlar aksamları ne yıyorsunuz calısanlar. duzgun bıseyler yıyebılıyormusunuz. aksam ısden eve gıdıp yemek yapmak bı ıskence ve dogru duzgun bır sey de yapıp yıtyemıyorum

çok geçmiş olsun canım denilen diyetine dikkat et allah büyüktür sakın unutma canım
kızlar bize dua edin olurmu 2 de çıkacam doktora gitmek için..
inşallah minik kızım iyidir.:teselli:
dualarımız senile canım hayırlısıyla gidinde güzel ve neşeli dönün inşallah
sezeryenden sonra ameliyat ızı kalıyormuymus

ya canım illaki kalıyo ama öle belli belirsiz bi çizik şeklinde kafaya takılcak kadar değil yani

rosem cim verdiğin bilgiler için saol bende öle takılıyorum bişiler öğreniyorum ama senin fikrin çok hoşuma gitti öğrendiğimiz bilgilerede bi topik açmalı haklısın

havanın güzelliğinden yaralanıp gezdikgeldik bebişimlekaydirigubbakcemile

ve yeni komşumla tanıştım..çok tatlı bi bayan hihoyyyt
ama en güzelide ebe hemşireymiş sırnaşık şey ve üç aylık erkek bebeği var.benimde hamile olduğumu duyunca çok sevindi ve bi sorunun olura çekinmeden sor dedi hihoyyyt
ay çok sevindim böyle bi komşumun olmasına sositososito
eh artık bilgilerinden bol bol faydalanırım :jeyyar::jeyyar:
ve sizlerlede paylaşırım sırnaşık şey

ben çıkıyorummm arkadaşlarrr... kendinize ve bebişlere iyi bakın....

sende bebişine ve kendine iyi bak canımm :1hug:

bende kalmadı canım..
gerçi 11 sene oldu..

bugün kimsenin tadı yok..
yazdıklarımda hep havada kaldı..
herkesin keyfi bilir..
kendinize iyi bakın..

iyi akşamlar....

ŞenizŞenizcanım ya kusura bakma bu gün hiç keyfim yok gerçekten de...
kızma bana...............
canım hiçbişey yapmak istemiyor.............
uffffff:çok üzgünüm:
öptüm iyi akşamlar:1hug:

bazı arkadaşlarımız ara ara sohbete katılıdıkları için aranmıyolar yani yoklukları farkedilmiyo bende öleyim mesela ama takmıyorum kızlarrrrr
ama çalışan anneler öle değil sabah mesaisiyle sohbete başlıyolar hemde baya baya ve her gün oyüzden yoklukları hemen anlaşılıyo
oyüzden kimse kimseye alınmasın şahsen ben alınmıyorum
hatta bende hiç bişe sölemeden 2 gündür olmayan zuzuyu çok merak ettim inşallah bi sorun yoktur dua edilim arkadaşlar
hatta birimizde hepimizin telefonları olsada birini merak ettikmi ordan haber alsak dimi
ben dha önce doğum yapanların yazdıklarını okudumda doğuma gidişlerini bile biri telefonla diğerlerine haber veriyodu saniye saniye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…