günaydın anneler
ben geldim ama morelim çok bozuk malesef kalp ekosu işini gene halledemedik...........
sadece muayne ettiler..kaRdiyolojiye sevk ediler..
o da malesef bu gün tüm gün ameliyat günüymüş...........
pazartesine kaldı gene benim eko işi...........
bu gidişle bu iş hallolmayacak sanırım ya iyice stres yaptımmmmm
tatlım her işte vardır bir hayır zaten gerekli olduğu için istememişti ki doktorun :sm_confused: o yüzden acele etme lütfen streste yapmakaydirigubbakcemile
hergün kendini üzecek yeni bişey buluyorsun son günlerde bak abla dayağı istiyo galiba canınnnnn
saol demet senden başka hoşgeldiniz diyende çıkmadı zaten.... ben arada uğruyorum ama bakıorum mrk eden yok yazmadan çıkıorumm....senağlamasenağlama
canım hiççç üzme kendini sayfalar sohbetler çok çabuk ilerliyor o yüzden görmüyor olabilirler , bazen ben kendi kendime konuşup hiiç cevap almadan çıkıyorum ama üzülmüyorum sende takma tatlımŞeniz:lepi:
hayırlı cumalar
dün 100 grlık şeker yüklemeisne gittim.
sabah 9 da gitim.10 da şlk kanı verdim.
ve saat 13,45 de de son kanı.
o saate kadar aç olunca biraz sarsıldım.
sonra ablama gitik.yemek yedim.
ama artık tahlilin sonucunu merak edecek halim kalmamıştı.
bende eve geldim.
bugüğn işyerindeyim.kısmet olursa ablam gidip tahlilileri alacak.
ya normal yaşantıma döneceğim.
yada diyet yapmaya başlayacğaım.
inşallah diyer stresine girmeden ,normal hamilleiğimi sürdürebilim.
ama diyet olursa da bebeğim için seve seve yaparım değil mi:)
evettttttt
şeker sonucumu almış ablam ve doktoruma göstermiş.
çok gzüel demiş.ama yine de şeker ve tatlıdan biraz uzak durusn.
özel bir şeye gerek yok demiş.tabi ki sevdindim çok şükür.
confuse inşalah sende bu adı şeker kendisi acı şüpheden bria n evvel kurtulurusn.
ama diyet ile çözeceğine eminim.
birde acı badem yerdi benim halam .acaip düşürüyor şekeri.
normal bildiğimiz bademin acısı varya o .
hatta bri ekresinde fazla yemiş ,çok düştüğü için hastaneye gitmişt.
tabi hiç kimse istemez böyel bir şeyi aklıdna olsun.bulabilirsen günde 2 tane acı badem yerisn.
ama doktoruna da danışırısn.
canım.
bizim bu bebeişler biraz strese sokcak bizi belli .
yeter ki sonuçta sağlıkla gelsinelr değil mi:))))))))
canım baya bi zahmetli ve yorucu olmuş ama sonuç iyi çok sevindim senin adına darısı bizim başımıza ben nasıl içeceksem o şekerli suyu inşallah içebilirim-tatlicadiarzu-
Herkese hayırlı cumalar , umarım herkes iyidir.Sabahtan savcılıklarda gezdim :)şu adresimi çalan kişiyi bildirdim :1closedeyes: . Gözü korksun bulunsun inşallahta adreste gözüm yok zaten.
çok iyi yapmışsın canım görsünler günlerini appallarrrrrr:mymeka:
Canım ben de Çarşamba günü 100 gr.lık şeker yüklemesi yaptırdım.Aynen aç karna o kadar şekerden sonra 3 saat bişey yemeden beklemek beni de sarstı.
Ama asıl sarsıcı olan şekerim sınırların üstünde çıktı ve doktorum o değerleri görünce kesin konuşamamakla birlikte bunun hamileliğe bağlı şeker olmayabileceğini söyledi.
Ama benim ailemde şeker hastası yok.Bende zaten hayatım boyunca kilo alamama problemiyle uğraştım ve yemeğe ve tatlıya hiç düşkünlüğüm olmadı.Ama evlendikten sonra çok hızlı ve çok kilo aldım ve o kiloyla hamile kaldım.Eşimde de şeker var.Kayınvalidemde de vardı.
Moralim öyle bozuldu ki anlatamam...
Bana en uzak ihtimal gibi gelirdi şeker...
Bebeğim için çok endişelendim.
O günden sonra sanki herşey anlamını yitirdi ve sanki kötü şeyler olucak gibi hissetmeye başladım.
Doktor tablet verdi( Glucophage) ama araştırdığıma göre hamilelikte şeker hapı kullanılmıyor.Ben de içmiyorum hapı.Doktoruma sorsam internet kafa karıştırıyor sadece ama riske atamam.
Diyetisyene yönlendirmişti bide beni...Gittim...Diyet listesi verdi 2 gündür onu uygulamaya çalışıyorum ama bakalım...
Kafam çok karışık ve üzgünüm...:çok üzgünüm:
canım lütfen üzme kendini biliyorsun beterin beteri var yalnız ilacı almaman daha zararlı olmasın bebek için:uhm: lütfen iyi araştır artılarını eksilerini ona göre karar ver hatta başka bir doktora daha görünebilsen keşke belkide yediklerinle alakalı olarak yüksek çıkmıştır:sm_confused:
Arkadaşlar bir şey söyleyeceğim..Bebişlerin kiloları ile ilgili....Yanlız şu ultrasondaki tartılarla gerçek ölçüler hiç uymuyor...Benim bebeklerin gramajı ultrasonda daha fazla çıkıyordu..Ama doğdukları zaman ben kürtajdayken ölçmüşler..Ultrasonda ölçülenden daha az çıkmıştı kiloları.....:sm_confused:
bademcim hoşgeldin canım özledik seni arada ugrasan çok seviniriz:1hug:
ben çok önemsemiyorum doktor sağlıklı dedikten sonra kilo boy işini...
yeter ki iyi olsun...
kızlar selam..uzun zaman oldu:=), nasılsınız?bebişleriniz nasıll?
şeker yüklemesi hangi hafta da yapılcak, 25 ten sonra mı ?
hoşgeldin karen sende kara listedesin bak özletiyorsun kendinii
lütfen arada ugra ve iyi olduğunuzu bilelim bebişinleŞeniz
merhaba arkadaslar allah nasip ederse bende temmuz yada agustos annesi olucam.sata gore 30 temmuzda gelicek kuzucum.beni de araniza alirsiniz degil mi?
hoşgeldinnn sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah canımmmmm:1hug:
takvimim nasıl sizce kızlar değiştirdimmmmmmmmmmm
öbürü daha mı güzeldi acaba
canımmm çok güzel olmuş ben çok beğendim valla hatta bi göz atayım siteye bende :lepi:
zevkli meleğim benimŞeniz
sabah yoktun aslında sana oklava hazırlamıştım ama bak görünce kıyamadım şimdi-tatlicadiarzu-
rosemcim hoşgeldin arada bir ugra özlüyoruzzzŞenizevet canım cok fazla gıremıyorum.bu aralar bıraz yogunum.
arada bır bakıp cıkıyorum.kaydirigubbakcemile
verdiğin bilgiler içinde ayrıca teşekkürler tatlım...
kızkardeşimde ayva çekirdeğini biildiğin suya koyup sürmüştük inanamamıştım maşallah ne yara oldu ne çatlak:1shok: herkese tavsiye ederim kızlar ben oğlumda resmen ağlayarak emziriyordum göğsümün ucu sallanıyodu çokk canım yanıyodu neler neler denemiştik iyileştirene kadar ama bu ayva çekirdeği mucize gibi birşeyyyy:lepi::lepi:
ayrıca normalde de krem olarak da kullanılıyormuş derya baykal kullanıyormuş meselahihoyyyt
evet zuzu bu gün de girmedi umarım kötü bişey yoktur............çok merak ettim.......
bi gelsin oklavayı haketti
bende çok merak ediyorum zuzuyu yaaaabenneyaptımki