2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar siz sıranızı savdınız şimdi sıra bana geldi bu grip istanbuldan da pek çabuk dolaştı geldi buraya bu grip salgını beeee Çok üzgünüm çoook

a.shaklısın tatlım.............
bizde veririz birbirimize telefonlarımızı..............
tabi isteyen.............
habersiz kalınca insan memerak ediyor herkezi..
aile gibi olduk artık:1hug:

ben diloşa vercem telefon numaramı doguma gıderkennaniknanik
artık o aktarım yapar sıze ali kırca gibi:lepi:
inş aynı gün doğuma gitmezsiniz canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana gerçekten haberleşmek gerekiyo..dünyanın binbir türlü hali var..ve bizi en çok buradaki arkadaşlar anayabilir..en azından bi ıkı arkadaşda no.muz olmasında fayda var bence a.s.

kızlar siz sıranızı savdınız şimdi sıra bana geldi bu grip istanbuldan da pek çabuk dolaştı geldi buraya bu grip salgını beeee Çok üzgünüm çoook

aman canım dikkat et..inş hafif bi şekilde atlatırsın canımm :1hug:

ben aktifim kızlar heran size canlı yayınla ulaşabilirim delikafadulden he bide ben önce doğurcam hepinizden sıra bende ben size süpriz yapcam anneme gidiyorum deyip doğuma gitcemkaydirigubbakcemile3 panik yapmayın diyekaydirigubbakcemile3

ay bıde aynı gun doguma gıdıyomusuz:1shok:
ben belkı pc yanıma alırım doguma gıderken hastaneden yazarım bol boldelikafadulden
bı yandan sancı cekıyorum bı yandan sıze gelısmelerı bıldırıyorum :roflol:
[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
eh bebişten fırsat bulursan canım canlı yayın yaparsın kaydirigubbakcemile3
ama sen neolur ne olmaz diye bi başka arkadaşa daha ver canım a.s.
habersiz kalmayalım dimiii a.s

o zaman yanımızda dizüstü pc de getirelim doğuma ben epudural olucağım için dokor bi yandan keser ken ben biyandan size canlı yayın yaparım an ve an olmadı size cam açarım doğumhaneden:roflol:[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

ya valla peş peşe öle bi sıraladınızki gülmekten öldüm cevaplarınıza beeeedelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…