ben diloşa vercem telefon numaramı doguma gıderkennaniknanik
artık o aktarım yapar sıze ali kırca gibi:lepi:
bazı arkadaşlarımız ara ara sohbete katılıdıkları için aranmıyolar yani yoklukları farkedilmiyo bende öleyim mesela ama takmıyorum kızlarrrrr
ama çalışan anneler öle değil sabah mesaisiyle sohbete başlıyolar hemde baya baya ve her gün oyüzden yoklukları hemen anlaşılıyo
oyüzden kimse kimseye alınmasın şahsen ben alınmıyorum
hatta bende hiç bişe sölemeden 2 gündür olmayan zuzuyu çok merak ettim inşallah bi sorun yoktur dua edilim arkadaşlar
hatta birimizde hepimizin telefonları olsada birini merak ettikmi ordan haber alsak dimi
ben dha önce doğum yapanların yazdıklarını okudumda doğuma gidişlerini bile biri telefonla diğerlerine haber veriyodu saniye saniye
ben diloşa vercem telefon numaramı doguma gıderkennaniknanik
ama hakkaten kız burda sürekli aktif olan birinde numaralarımız olsa iyi olmaz mı dimi
inş aynı gün doğuma gitmezsiniz canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben diloşa vercem telefon numaramı doguma gıderkennaniknanik
kızlar siz sıranızı savdınız şimdi sıra bana geldi bu grip istanbuldan da pek çabuk dolaştı geldi buraya bu grip salgını beeee Çok üzgünüm çoook
alemsin kıss kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
karnım acıktıııııııııııııııııııııcokacimcoook
inş aynı gün doğuma gitmezsiniz canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana gerçekten haberleşmek gerekiyo..dünyanın binbir türlü hali var..ve bizi en çok buradaki arkadaşlar anayabilir..en azından bi ıkı arkadaşda no.muz olmasında fayda var bence a.s.
ay bıde aynı gun doguma gıdıyomusuz:1shok:
ben belkı pc yanıma alırım doguma gıderken hastaneden yazarım bol boldelikafadulden
bı yandan sancı cekıyorum bı yandan sıze gelısmelerı bıldırıyorum :roflol:
inş aynı gün doğuma gitmezsiniz canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana gerçekten haberleşmek gerekiyo..dünyanın binbir türlü hali var..ve bizi en çok buradaki arkadaşlar anayabilir..en azından bi ıkı arkadaşda no.muz olmasında fayda var bence a.s.
ay bıde aynı gun doguma gıdıyomusuz:1shok:
ben belkı pc yanıma alırım doguma gıderken hastaneden yazarım bol boldelikafadulden
bı yandan sancı cekıyorum bı yandan sıze gelısmelerı bıldırıyorum :roflol:
o zaman yanımızda dizüstü pc de getirelim doğuma ben epudural olucağım için dokor bi yandan keser ken ben biyandan size canlı yayın yaparım an ve an olmadı size cam açarım doğumhaneden:roflol:
o zaman yanımızda dizüstü pc de getirelim doğuma ben epudural olucağım için dokor bi yandan keser ken ben biyandan size canlı yayın yaparım an ve an olmadı size cam açarım doğumhaneden:roflol:
:roflol::roflol::roflol:
ay cam acmak super olur ınankı
bu arada bızde senı ızlerken heyecandan sancılar baslıyomus bızde teker teker hastaneye doguma dokuluyomusuzdelikafadulden:roflol:
ay cam acmak super olur ınankı
bu arada bızde senı ızlerken heyecandan sancılar baslıyomus bızde teker teker hastaneye doguma dokuluyomusuzdelikafadulden:roflol:
bi anda nüfus patlaması yaşanır hastanelerde delikafadulden delikafadulden delikafadulden
bi anda nüfus patlaması yaşanır hastanelerde delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ya valla peş peşe öle bi sıraladınızki gülmekten öldüm cevaplarınıza beeeedelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?