ewet cnm bu hafta benım 10.haftam bayram sonrası bellı olur o zaman desene
rabbım hayırlısınız ve sağlıklısını nasıp eder ınsallah hepımıze benım ıkıncı bebişim olcak ınsallah ılkım kız gonlumuzden erkek gecıyor ama rabbım hayırlısınız nasıp eder ınsallah
benimde 2. çocuğum olacak hayırlısıyla inşallah bugün bende 9+1 haftalığım benim 1 kızım var 4 yaşında bundada içimden erkek geçiyo rüyalarımdada erkek görüyorum :)tabi allahın verdiği inşallah sağlıklı olurda herşeye razıyım kısmetime aralığın 20 de gidicem muayneme daha var zaten o zamana kadar 12 haftalık oluyorum herşeyin hayırlısı kaydirigubbakcemile5
benimde 2. çocuğum olacak hayırlısıyla inşallah bugün bende 9+1 haftalığım benim 1 kızım var 4 yaşında bundada içimden erkek geçiyo rüyalarımdada erkek görüyorum :)tabi allahın verdiği inşallah sağlıklı olurda herşeye razıyım kısmetime aralığın 20 de gidicem muayneme daha var zaten o zamana kadar 12 haftalık oluyorum herşeyin hayırlısı kaydirigubbakcemile5
cnm hemen hemen aynıyız benımde kızım var ve martta bes yasında olcak ınsallah
ısmı gamze ona bakarak herkes oğlun olcak arkası erkek falan dıyorlar benımde ıcımden oyle gecıyor ama hayırlısı dıyoruz bızde tabıkiii
nasıl kzın bılıyormu bı kardesı olacağını ?bızımkı oğrendı uc gun kabul etmedı ama daha sonra cok sevındı hemen kabullendı yanı sımdı dumadan onunla ılgılı sorular sorular sureklı karnımı sevıyor bı gorcen !!!ama tabii doğup ewımızde ondan baska bır cocuk daha olduğunu gorunce ne tepkı verır bılemıyoruz ınsallah boyle devam eder............
Dilaracım erkek bebekse 12. haftada filan öğreniliyomuş. Kızlar daha geç belli oluyo ben kızımda 5. ayın sonunda öğrenebilmiştim cinsiyetini. Bu sefer nasıl olucak bakalım .. sağlıklı hayırlı evlat versinde Rabbim hepimize cinsiyet çokda önemli değil..
canm demek senınde gec dollenme oldugunu soyledı doktorun.banada aynısı soyledı doktorum.
nıhayet kese boyunu yazan cıktı .Şeniz
canım kese boyları hakkında pek bır bılgım yok ama sen kacıncı haftada 10 mm cıktın acaba?
canım senınkı 6+3 ken 10 mm mı cıktı kese boyu.cm 6.3 dü dün bebk görünmedi 7olunca bakıcaz gidip gerçi 6.3 de bebeğini gören de oldu ama nasip biz göremedik senin nasıl gidiyor geç döllenme demillerdi sana heralde olabilir cnm üzme kendini her gün 1 mm büyürmüş kese baktımda netten normaldir çok takma bende fazla üzerinde durmuyorum inan benim kızım 8.2 de görünmüş oltrason kağıdına baktımda bir hafta ewel görünmemişti ama o zaman bu kadar bilgili değildim endişe etmemiştim çok bilmek de iyi olmuyo hepsi birbirine karışıyo a.s.
Selam kızlar nasılsınız....,
dün bebişime gittim gözlerime inanamadım geçen hafta minicik olan kesesi şimdi kocamannn olmuştu şok oldum.içinde pirinç tanesi kadar bebişimi de gördüm.....
Yolk kesesi de olmuş dedi doktorum onu da gösterdi teyzoşları...
Veeeeeeeeeee orda minicik yanıp sönen bir noktavardı o nokta meleğimin atan kalbiydi....gözlerime inanamadım meleyimin kalbi atıyordu onu gördüm..karanlığın içinde bir ışıktı yanıp sönen...
Allahıma çok şükür....
Haftaya pazar günü gene gidip meleğime bakacağız...bakalım nasıl gelişecek 1 haftada....
çok mutluyum canlarım darısı hepinize
tebrıkler canım senın adına cok sevındım..
masallahh..
pekı bebegın kac haftalık sımdı?kac haftalıkken kalp atıslarını duydun?karnından mı baktı doktorun?
rozemcim benim 5 gün geç döllenme ama sanırım son adet tarihimi baz alıyoruz.6 haftalık bebiş.
önce bir aletle karnımdan dinledi kalp atışını aa kalbi atıyor dedi...
Maşallah gel bakalım ama karından göremeyebiliriz dedi istersen vajinal çok net gmrebiliriz dedi...
Vajinal baktı kese acayip büyüktü..oyssa geçen hafta nokta kadardı...
Kesenin içinde bir ğirinç tanesi kadar bebiş vardı.minicik te bir ışık yanıp sönüyordu.o kalbi bak dedi doktorum...,
haftaya çok daha net göreceksin dedi...3
pazar günü tekrar kontrolüm var hayırlısıyla
Herkese iyi pazarlar..:1hug:
Bu sabah doktora gittik..Benim mucizeler ikizmiş....:asigim::hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?