2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ewet cnm bu hafta benım 10.haftam bayram sonrası bellı olur o zaman desene
rabbım hayırlısınız ve sağlıklısını nasıp eder ınsallah hepımıze benım ıkıncı bebişim olcak ınsallah ılkım kız gonlumuzden erkek gecıyor ama rabbım hayırlısınız nasıp eder ınsallah

benimde 2. çocuğum olacak hayırlısıyla inşallah bugün bende 9+1 haftalığım benim 1 kızım var 4 yaşında bundada içimden erkek geçiyo rüyalarımdada erkek görüyorum :)tabi allahın verdiği inşallah sağlıklı olurda herşeye razıyım kısmetime aralığın 20 de gidicem muayneme daha var zaten o zamana kadar 12 haftalık oluyorum herşeyin hayırlısı kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

cnm hemen hemen aynıyız benımde kızım var ve martta bes yasında olcak ınsallah
ısmı gamze ona bakarak herkes oğlun olcak arkası erkek falan dıyorlar benımde ıcımden oyle gecıyor ama hayırlısı dıyoruz bızde tabıkiii
nasıl kzın bılıyormu bı kardesı olacağını ?bızımkı oğrendı uc gun kabul etmedı ama daha sonra cok sevındı hemen kabullendı yanı sımdı dumadan onunla ılgılı sorular sorular sureklı karnımı sevıyor bı gorcen !!!ama tabii doğup ewımızde ondan baska bır cocuk daha olduğunu gorunce ne tepkı verır bılemıyoruz ınsallah boyle devam eder............

Dilaracım erkek bebekse 12. haftada filan öğreniliyomuş. Kızlar daha geç belli oluyo ben kızımda 5. ayın sonunda öğrenebilmiştim cinsiyetini. Bu sefer nasıl olucak bakalım .. sağlıklı hayırlı evlat versinde Rabbim hepimize cinsiyet çokda önemli değil..

benim kız bi tepki göstermedi normaldede pek kıskanç değildir inşallah bu durum doğduktan sonrada devam eder :) arada geliyo karnıma dokunuyo işte bebek uyuyomu anne yada bebek nasıl süt içicek ona benim biberonumdan verirsin gibi sorular soruyo ona yatak yapacakmıyız daha bir sürü sorukaydirigubbakcemile3

evet canım 12 haftalarda genellikle erkek bebekleri olan öğreniyo haziran annelerinin yazılarını okuduğum kişilerde erkek bebek bekleyenler aralarında bi tane var sadece kız bekleyen o kaçıncı haftasına okuyamadım tabi sağlıklı olsunlarda herşey onlar için en önemlisi sağlık allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.yerimseniben

ewet kıslar ya hazıran annelerıne bende bır baktım da soleee hızlıca genelde erkek bu yıl erkek senesımı yoksa hazıran erkek ayımı ne genelde erkek bebek hayırlısını versın rabbım

cm 6.3 dü dün bebk görünmedi 7olunca bakıcaz gidip gerçi 6.3 de bebeğini gören de oldu ama nasip biz göremedik senin nasıl gidiyor geç döllenme demillerdi sana heralde olabilir cnm üzme kendini her gün 1 mm büyürmüş kese baktımda netten normaldir çok takma bende fazla üzerinde durmuyorum inan benim kızım 8.2 de görünmüş oltrason kağıdına baktımda bir hafta ewel görünmemişti ama o zaman bu kadar bilgili değildim endişe etmemiştim çok bilmek de iyi olmuyo hepsi birbirine karışıyo a.s.

kendimi yalnız sanıyordum burda meğerse dilara ve nazlıbahar da ikinci bebelerini bekliyormuş geriye dönüp okudumda benim kızım sizinkilerin ablası sayılır 8 yaşında kıskançlık şimdilik yok çok seviniyor hatta su içmeye mutfağa bile kardeşi ile gitmek istiyor anlıyacağınız başım biraz belada

canım senınkı 6+3 ken 10 mm mı cıktı kese boyu.
benım kese boyu 13.6 mm cıktı ama doktorum bana ultrasonda 5+2 gozukuyorsun demıstı.
ben fena sayılmam bıraz kasık agrılarım var.forumdan bıraz arastırma yaptım.cok moralım bozuldu.senağlamakeske arastırmasaydım.
bırkac kısınınde gebelık haftası 2 hafta gerıden gelmıs ve dusukle sonlanmıs.cok korkuyorum cok tedırgınım.senağlama
carsambaya kadar nasıl beklıcem bılmıyorumsenağlama

Selam kızlar nasılsınız....,
dün bebişime gittim gözlerime inanamadım geçen hafta minicik olan kesesi şimdi kocamannn olmuştu şok oldum.içinde pirinç tanesi kadar bebişimi de gördüm.....
Yolk kesesi de olmuş dedi doktorum onu da gösterdi teyzoşları...
Veeeeeeeeeee orda minicik yanıp sönen bir noktavardı o nokta meleğimin atan kalbiydi....gözlerime inanamadım meleyimin kalbi atıyordu onu gördüm..karanlığın içinde bir ışıktı yanıp sönen...
Allahıma çok şükür....
Haftaya pazar günü gene gidip meleğime bakacağız...bakalım nasıl gelişecek 1 haftada....
çok mutluyum canlarım darısı hepinize

tebrıkler canım senın adına cok sevındım..
masallahh..
pekı bebegın kac haftalık sımdı?kac haftalıkken kalp atıslarını duydun?karnından mı baktı doktorun?

rozemcim benim 5 gün geç döllenme ama sanırım son adet tarihimi baz alıyoruz.6 haftalık bebiş.
önce bir aletle karnımdan dinledi kalp atışını aa kalbi atıyor dedi...
Maşallah gel bakalım ama karından göremeyebiliriz dedi istersen vajinal çok net gmrebiliriz dedi...
Vajinal baktı kese acayip büyüktü..oyssa geçen hafta nokta kadardı...
Kesenin içinde bir ğirinç tanesi kadar bebiş vardı.minicik te bir ışık yanıp sönüyordu.o kalbi bak dedi doktorum...,
haftaya çok daha net göreceksin dedi...3
pazar günü tekrar kontrolüm var hayırlısıyla

tebrıkler canım senın adına cok sevındım..
masallahh..
pekı bebegın kac haftalık sımdı?kac haftalıkken kalp atıslarını duydun?karnından mı baktı doktorun?

beyaz melekcim tebrikler Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin senin kese kaç mm şu anda

anladım canım.masalllah,, ınsallah bende o duyguyu yasarım.
gecen hafta bebek 4 haftalık gozukuyor demıstın de o yuzden sordum.sanırım vajınal bakınca daha ıyı gozukuyor.

Herkese iyi pazarlar..:1hug:

Bu sabah doktora gittik..Benim mucizeler ikizmiş....:asigim::hooray:
Kalp atışlarını duyduk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…