Sİz maaŞlarınızı Şİrketden mİ alıcaksınız yoksa sskdanmı
Peki analık primimizin yatırıldığına nereden bakabiliriz. İnternette var mı sorgulayabileceğimiz bir yer.
canımcım bazı şirketler bu işlemleri senin adına yapıyor ama genelde yapmıyorlar ben mesela istirahatimi kendim açtırıcam ve kendim kapattırıcam doğum parasınıda sgk dan alamıyosun kapanışı sgk dan yapıyorsun postahaneden alıyosun doğum paranı canımcımkaydirigubbakcemile5
ben maaşımı şirketten alıcam, onlar ödüyomuş 4 ay boyunca... 4 ay sonunda sgk dan aldıgım parayı işyerine teslim edicem valla insan kaynakları bu sekilde soyledi ama ben pek güvenemiyorum, binlerce adam var calısan, hata payları var
zaten aldığım maaş gösterilmiyor bordromda...........
askeri ücretten ödüyoruz ssk primlerini....
yani her koşulda ben zarardayım............
askeri ücretim 3 katı maaş alan biriyim ama askeri ücret üzerinden alacağım doğumparamı ne şimdi bu
Alalh benim maasım tam gösteriliyor eksik almayacağım
merhaba eyetkinercim ya havalar iyi artıkk hadi canlan iyileş sen de canım geçmiş olsun
peki istirahatini nasıl açtırıyorsun
aynen benimde öyle melekcimm...
açıkçası ben alacağıma da inanmıyorumm doğum paramı ne yaparım nasıl yapmam gerekiyor bilmioyurmm..30. haftamda izne ayrılıcamm ben o zaman rapor mu götürmem lazımm almam gereken bi belge var mı ???????? kafamda bi sürü soru işareti varrrr benneyaptımki
hoşgeldin emelcim
griplerin önde gideni olarka ilan ediyorum seni
bünyen çok hassas canım çok dikkat ettt
canımcım 31+0 dan itibaren 32. Haftan çıkmadan iş yerinden vizite kağıdı alıcaksın ve sgk hastanesine gidiceksin birde kimliğin yanında olucak.
Istirahat açtırmak istiyorum diceksin ve işlemlerini yaptırcaksın canımcım
daha sonra doğumdan sonra yani 1 ay 1,5 ay sonra doğum yaptığın hastaneden doğum kağıdını alarak doğum iznini kapattırmış olucaksın bu senin doğumu yaptığına dair olucak ve işlemlerin kapandıktan 1-2 gün sonra paranı postahaneden soruştururak alıcaksın sanırım bi dosya nosu veriyorlar onunla postahaneye başvuruyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?