kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu gün......vucudum kırgın sırtım ağrıyor...bi tuhafım çok duygusalım bu gün dokunsan ağlayacak gibiyimm :1no2:
Kızlar dİŞİm ÇÜrÜdÜ.aĞrı yapıyor.doktorumu aradım Şİmdİ.dolgu yaptırabİlİrsİn dedİ.morfİnİ sordum.lokal anestezİden bİrŞey olmaz dedİ.bende bu akŞam dİŞÇİye randevu aldım.aslında tedİrgİnİm.ama 3 ay beklİyemem.ya .Çok aĞrırsa
Canımcım aslında doğru diyosun ama doktor bana zaten hamurişini tatlıyı azalt dedi ya sanırım o yüzden söyledi biraz fazla kilo almış bebiş demişti genel söyledi yani o yüzden bende azalttım gene günlük yediklerim gibi olucak sanırım canımcım
HergÜn bİr tarafım aĞrıyor.İyİce ÇÜrÜdÜm valla.Özellİklede sırtım.ve saĞ gÖĞsÜmÜn altı batıyor.gecelerİde uyuyamıyorum bu aĞrılar yÜzÜnden.
Bundan Öncekİ gebelİĞİm İkİzdİ.8 haftalıkken ÖldÜ bebeklerİm.annem o zaman napıcaktın İlerleseydİ dİyor.bunda bİle o kadar aĞırsın dİyor.
offfffffffff artıkın çok sıkıldım bu işlerdennnnnnnnnn
evde olmak istiyorum bunaldım bu stresten.............
ama son 1,5 ay sabredeyim bi çırpıda nasıl bırakayım 3-4 yıldır burdayım...
az kaldı tek tesellim bu
offfffffffff artıkın çok sıkıldım bu işlerdennnnnnnnnn
evde olmak istiyorum bunaldım bu stresten.............
ama son 1,5 ay sabredeyim bi çırpıda nasıl bırakayım 3-4 yıldır burdayım...
az kaldı tek tesellim bu
Dayan canımcım az kalmış senin ben 3 ay sonra izne çıkcam sonra kısmetse geri döncem bakalım ama daha iyi bir iş bulursam direk orayada geçiş yapabilirim
Bu işyerimin tek avantajı evime çok çok çok yakın ve haftasonu olmaması maaş felan çok düşük yani daha iyi şartlarda bulabilirsem değiştirmek istiyorum bebekten sonra bakalım kısmet artık
Ama her halikarda çalışmaya devam edicem ne yazıkki:1no2:
canım aynennn evde olup rahat etmek istiyorum
işyerinde ayağa kalksam bile heryerim tutuluyor
herkese gunaydın Şeniz
Akdas, İpek,Rosem,Zuzum hepinizin gözü aydın bebışler cok ıyıymıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?