2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Aman selsincim ya diş cok fena cok cektim ben coook dişlerden, gıcık olurum diş agrısına, tedirgin olma hic bence biran once yaptır kurtulll :Saruboceq:

Anladım cnm, ne biliim istersen sen ozellikle yükleme oncesini sor istersen belki cıkan sonuca gore bi yasak listesi verir, kesin banada vercek, oy tombulummmm ben tombulummmm yoldan geldim yorgunummm kaydirigubbakcemile2

HergÜn bır tarafım aĞrıyor.ıyıce ÇÜrÜdÜm valla.Özellıklede sırtım.ve saĞ gÖĞsÜmÜn altı batıyor.gecelerıde uyuyamıyorum bu aĞrılar yÜzÜnden.

Bundan Öncekı gebelıĞım ıkızdı.8 haftalıkken ÖldÜ bebeklerım.annem o zaman napıcaktın ılerleseydı dıyor.bunda bıle o kadar aĞırsın dıyor.

HergÜn bİr tarafım aĞrıyor.İyİce ÇÜrÜdÜm valla.Özellİklede sırtım.ve saĞ gÖĞsÜmÜn altı batıyor.gecelerİde uyuyamıyorum bu aĞrılar yÜzÜnden.

Olurmu ole sey cnm ya klava: Artık bebişin hic kücük degilki annesi, giderekte büyümeye devam edicek e sanada bilas rahatsızlık vercek tabi ama surda ortalama hepimizin 100 gün civarı birşey daha sabretmesi gerekiyo sonra insallah bebişimiz o daracık alanda debelenmekten, bizde daha normal vücut ölcülerine donmekten kurtulcas, ay allahım o günleri göstersin insallah :Saruboceq:

offfffffffff artıkın çok sıkıldım bu işlerdennnnnnnnnn
evde olmak istiyorum bunaldım bu stresten.............
ama son 1,5 ay sabredeyim bi çırpıda nasıl bırakayım 3-4 yıldır burdayım...
az kaldı tek tesellim bu

Bundan Öncekİ gebelİĞİm İkİzdİ.8 haftalıkken ÖldÜ bebeklerİm.annem o zaman napıcaktın İlerleseydİ dİyor.bunda bİle o kadar aĞırsın dİyor.

Canıımcım vücud dengen değiştiği için ağrılar ara ara normal tabi ama genel olarak sızı oluyosa yani zorlu geçiyosa bünyenede bağlı olabilir annene sor bakalım o nasıl geçirirmiş hamileliklerini belki oda zorlu geçiriyodu
Sen yürüyüş yapmaya çalış canım bende başlıcam havalar artık güsel gider inş.
Yürüyüşler rahatlatıcak bizi ben inanıyorum birde iş yerinde hep oturup kalma kalkıp hareket et 5-10 dk yukarı aşağı in çık inan rahatlatıyo sırt ağrın felan kalmaz pek aynı pozisyon oturmaktan da oluyor canım:1hug:

selsin iyi etmişsin canım randevu alarak
biran evvel hallet
bende en kısa zaamnda gitcem hafiften sızlıo ama ilerisi için önelm alcam

Dayan canımcım az kalmış senin ben 3 ay sonra izne çıkcam sonra kısmetse geri döncem bakalım ama daha iyi bir iş bulursam direk orayada geçiş yapabilirim
Bu işyerimin tek avantajı evime çok çok çok yakın ve haftasonu olmaması maaş felan çok düşük yani daha iyi şartlarda bulabilirsem değiştirmek istiyorum bebekten sonra bakalım kısmet artık
Ama her halikarda çalışmaya devam edicem ne yazıkki:1no2:

canım aynennn evde olup rahat etmek istiyorum
işyerinde ayağa kalksam bile heryerim tutuluyor

EH İŞTE BİRİ UYSA BİRİ UYMUYOR..BENİM DE İŞİM ÇOK RAHAT BİRAZ STRESLİ AMA O KADAR OLACAK MAAŞIMDA GAYET İYİ STANDARTLARIN ÜSTÜNDE SAYILIR.....
EVİME UZAK SAYILIR KENDİ ARABANLA GİDERSEM 30 DAKKA SERVİSLE 1 SAAT.......
AMA SIKILDIM YALNIZIM HERKEZ İŞTEN ÇIKARTILDI............
AÇIKÇASI SIKILDIMMMMMMMMMMkafamçokkarıştı

canım aynennn evde olup rahat etmek istiyorum
işyerinde ayağa kalksam bile heryerim tutuluyor

15-16 MAYISTA AYRILCAM İZNE NASİPSE........
EVDE OLMAYI GERÇEKTEN ÇOK ÖZLEDİM YA
İŞ ÖYLE Bİ SORUMLULUK YÜKLÜYORKİ BANA DOKTORA BİLE İZİN ALIP GİTSEM KENDİMİ RAHATSIZ HİSSEDİYORUM VE KENDİME ÇOK KIZIYORUM..........
BEN HAMİLEYİM İSTESEM 1 HAFTA RAPOR ALIP ARALARDA DİNLENİRİM AMA YAPAMIYORUM İŞTE O YÜZDEN SON DAYAN DİYEREK TESELLİ EDİYORUM KENDİMİ:teselli:

Öyle tabı bebeklerımız bÜyÜdÜĞÜ ıÇın aĞırlık oluyor.ay allahım geÇsın zaman bıran Önce bebeklerımızı alalım saĞlıkla kucaĞımıza.yerım ben onları.annem bÖyle aĞır deĞılmıŞ.belkıde Çok kılo aldıĞım ıÇın bÖyle oldu.annem bende 10 kg almıŞ.kardeŞımde ÜzÜntÜler olmuŞ ondada sadec 4 kg almıŞ.benım maŞallahım var yanı tam 12 kg.ama doktor bana dedıkı.bazen anne normal yemekde yese aŞırıya kaÇmasada.bebek anneye kılo aldırıyor.metobolızmasını yavaŞlatıyor dedı.

günaydın kızlar biz ikinci aşımızı olduk geldik kızımla ordan halam geldi yurtdışından onda kahvaltımızı ettik. şimdi eve geldim komşunun kızına bebek görmeye gidiyorum oradanda anneme yemeğe gideceğiz halamla yani bugün sabahtan beri bir yoğunluk var akşama artık okurum yazılarınızı çok fazla kaynatmayın heeeee gelince çok zor oluyor okuması benim pc virüslü zor açılıyor zaten kendinize iyi bakın byyyyyy

Melekcim sende bayağı uzaksın işe desene sanayi bölgesinde sanırım senin iş yerin kimse yoksa kötü gerçekten gün geçmek bilmez
Dediğin gibi biri uysa diğeri uymuyor artık kısmet diyorum bende şimdilik akışına bıraktıkfisfisfis

Bu doĞum parası dedıĞnız nedır arkadaŞlar.alacaĞımız maaŞ dıŞında bırŞey mı.gerÇı bazı ıŞ yerlerı maaŞları Ödemeye devam edıyor.sen sonra sıgortadan alıp verıyorsun.ama benım ıŞ yerım vermıyor.sıgortadan gıdıp alıcam maaŞımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…