- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
günaydın kızlar biz ikinci aşımızı olduk geldik kızımla ordan halam geldi yurtdışından onda kahvaltımızı ettik. şimdi eve geldim komşunun kızına bebek görmeye gidiyorum oradanda anneme yemeğe gideceğiz halamla yani bugün sabahtan beri bir yoğunluk var akşama artık okurum yazılarınızı çok fazla kaynatmayın heeeee gelince çok zor oluyor okuması benim pc virüslü zor açılıyor zaten kendinize iyi bakın byyyyyy
herkese gunaydın Şeniz
Akdas, İpek,Rosem,Zuzum hepinizin gözü aydın bebışler cok ıyıymıs
kızlar devlet aldıgımız maasın 3 te 2 sı kadar doğum parası verıyormuş öyle duydum
kızlar devlet aldıgımız maasın 3 te 2 sı kadar doğum parası verıyormuş öyle duydum
Canım istirahat parası altında alınıyo o rakam çalışan anneler alıyor
56 günlük istirahat kullanım paranı alabiliyosun brüt maaşın üzerinden hesaplanıyor canımcım :1hug:
günaydın kızlar biz ikinci aşımızı olduk geldik kızımla ordan halam geldi yurtdışından onda kahvaltımızı ettik. şimdi eve geldim komşunun kızına bebek görmeye gidiyorum oradanda anneme yemeğe gideceğiz halamla yani bugün sabahtan beri bir yoğunluk var akşama artık okurum yazılarınızı çok fazla kaynatmayın heeeee gelince çok zor oluyor okuması benim pc virüslü zor açılıyor zaten kendinize iyi bakın byyyyyy
canım doğumdan en geç 1 ay 1,5 ay sonra bağlı bulunduğun ssk dan istirahatini kapattırıp alıcaksın paranı çok geç vermiyolar yani
canım cok fazla tuzlu bırseyler yememeye calıs.ayaklarn ondan sısıyor olabılır.teşekkür ederim kızlar. bana şeker yüklemesi yapıldı cumartesi günü... allaha bin şükür bir sorun yok. ama kızlar şu öksürükten kurtulamadım. bu 3. yakalanışım. bu defa mecburen antibiyotik tedavisine başlandı. korkuyorum ama ne yapalım öksürürken de çok korkuyorum.
bu arada benim ayaklarım çok şişiyor kızlar. tahliller yapıldı bişi yok ama özelllikle okuldan geldiğimde balon gibi oluyo ama evde olduğumda da normal olmuyo. hoş ayak parmaklarım bile kilo aldı ama şişlik de var.gerçi bebeğim iyi olsun ben herşeye razıyım:)
Kızlar dıŞım ÇÜrÜdÜ.aĞrı yapıyor.doktorumu aradım Şımdı.dolgu yaptırabılırsın dedı.morfını sordum.lokal anestezıden bırŞey olmaz dedı.bende bu akŞam dıŞÇıye randevu aldım.aslında tedırgınım.ama 3 ay beklıyemem.ya .Çok aĞrırsa
Doğum öncesi 32.haftada doktorunuza istirahat açtırmak gerekiyor. Doğum öncesi 8 hafta ve doğum sonrası 8 hafta olmak üzere toplam 16 hafta istirahat hakkınız var.Daha sonra bu istirahat belgesi işyerinize verilecek ve internet üzerinden Geçici iş göremezlik ödeneği için giriş yapılacak. SGK 16 haftaya ait bu geçici iş göremezlik ödeneğini PTT kanalı ile size havale ediyor. Emzirme yardımı için doğum raporu ile SGK'ya başvurmalısınız.Doğum sonrası ücretsiz izin hakkınız 6 ay dır
merhaba hanımlar.nasılsınız?
Ilsu,kibele,star dust,zuzum,hüzün yılı tesekkurler teyzelerı ıyı dıleklerınız ıcın.
[color="ındigo"]canım cok fazla tuzlu bırseyler yememeye calıs.ayaklarn ondan sısıyor olabılır.[/color]
[color="ındigo"][/color]
:
Selsincım gecmıs olsun benımde diş agrım olmustu ilk aylarda.ılk 3 ayı atlattıktan sonra 4,5 aylıkken dolgu yapıldı disime.benım doktorumda lokal aneztesı ıcın bırsey olmaz demıstı canım.tedırgın olma canım,7.ya gırmeden yaptır disini son aylar daha riskliymiş cunku.
Bu doĞum parası dedİĞnİz nedİr arkadaŞlar.alacaĞımız maaŞ dıŞında bİrŞey mİ.gerÇİ bazı İŞ yerlerİ maaŞları Ödemeye devam edİyor.sen sonra sİgortadan alıp verİyorsun.ama benİm İŞ yerİm vermİyor.sİgortadan gİdİp alıcam maaŞımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?