2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ssk ile anlaşmalı hastanedn 32. hafta raporu yada 37. haftaya kadar çalışabiir raporu almak yetli değil mi?
yani illa ssk nın kendi hastanesi mi olacak.
:?
ben ssk ile anlaşmalı hastane yeterli diye biliyorudm ama .
neyse ssk ya sorarrım.hastalık serevisnde tanıdığım var.
bakalım ne olacak

tatlım...........
31.haftada ssk lı bir hastaneye veya anlaşmalı özel hastaneye gideceksin............
onlar zaten hemen anlar..analık iznimi açtırcam diceksin..........
onlar sana birkaç belge verecek.................
sen o belgeleri iş yerine veya iş yeri muhasebecinize vereceksin...............
zaten o andan itibaren başlıyo yasal iznin...mali müşaviriniz o belgeleri alıp ssk ya bildircek.........ve rapor paran ssk da birikmeye başlıcak...........doğumdan sonra doğum kağıdı verecekler hastaneden o kağıtla ssk ya götürceksin............
doğumdan 8 hafta sonra ssk ya gidip iş başı kağıdını alacaksın yine muhasebecinize verceksin..............O DA İNTER.SSK RAPORUNU KAPATÇAK SONRA Bİ 10 GÜN SONRA SSK DAN VEYA PTT DEN TC NUMARANLA GİDİP PARANI ALACAKSIN TATLIMa.s
umarın anlatabildim:1hug:

Benimde bordromda aldıgım maaş gözüküyo cok şükürrrr... Cok kızıyorum ben su kapitalist sistemeeee coookkkk :1ninca:

haklısın cnmmm...sağoll

biliyorumm farkındayımm aslındaa.. rapor alırım diye düşünmüştümm.. olmaz mııı

peki doğuma 3 hafta kalan kadar çalışıcam ben.o zamandan 32 haftada mı açtıyorsun.birde şimdi benim gittiğim hastane ssk geçiyor.yinede sgk hastanesine mi gitmem gerekecek

canımcım gene fark etmez sen 31+0 haftasında istirahat açtırıyosun bende son 3 haftama kadar çalışıcam onun için doktorundan çalışabilir yazısı alıocaksın ve iş yerine vericeksin o senle işyeri arasında sgklık bir durum yok orda canımcım
ssk anlaşmalı hastanelerde de oluyor benim hastanemde ssk geçmiyor ben direk aracı sokmadan ssk hastanesinden halledicem bi daha ne gerek var ssk anlaşmalı hastane arıyayım yenimahalleden halledicem ben canımcım

haklısın cnmmm...sağoll

biliyorumm farkındayımm aslındaa.. rapor alırım diye düşünmüştümm.. olmaz mııı

Canımcım o rapor işi biraz karışık ama belki sorun olmaz sonuçta 14 iş günü felan rapor kullanıcaksın dimi bunu iyice araştır öyle al gerekirse yoksa 30. hafta çıkarsın ama başvurunu 31+0 da yaparsın bilmem olurmu :uhm: müşavire felan sor bence riske atma çocuğunun rıskı oda canım

sağoll melekcimm anladımm teşekkrülerrr.....
ehh bende paramı alayımm o zaman ona göre konuşayımmm... :sm_cool:

Hosgeldin Emelcimmm, sende benim gibisin nedir bu gripten cektigimiz, havalar düzeliyo ama bak ben havalara güvenmeye basladım artık resmen grip olayım icin sositososito

hoşbuldumm canımmm evet yaa iyi olamadıkk gittii.. bi gün iyiyim bi gün kötüü nefes almak ta zorlanıyorumm en kötüsü bu benim için....

haklısın cnm ben sorayım onu iyice öğreneyim olmazsa 1 hafta daha çalışırımmm nolcakk 1 ay daha müsade ettiklerine göre 1 hafta daha çalış derler dimii ama....

Tabi canım ne var yani sen bırakma peşini al canımcım paranı hakkınız o para bebeğinin adına hesap açtırırsın ne güsel ilk birkimi olur

Tabi canım ne var yani sen bırakma peşini al canımcım paranı hakkınız o para bebeğinin adına hesap açtırırsın ne güsel ilk birkimi olur

evetttttt çok güzell bi fikirr ben bunu araştırayım hep salladımm nasıl olsa alamam diyee ama sonuçta hakkımızz....

haklısın cnm ben sorayım onu iyice öğreneyim olmazsa 1 hafta daha çalışırımmm nolcakk 1 ay daha müsade ettiklerine göre 1 hafta daha çalış derler dimii ama....

Etcekler tabi gerekirse ara beni klava:klava: Yatıcaklar minik bebişimizin 3 kurusunun üstüne, senin emegin oldugu kadar onun da emegi annesi, her sabah kalkıp seninle işe geliyo sonucta dimi yazık günahhhh

Herkese tünaydınnnn,umarım herkes iyidir.Burda hava çokk güzel bugün.Az kaldı oğluşuma kavuşmaya haftaya gidicem inş. sositososito

Etcekler tabi gerekirse ara beni klava:klava: Yatıcaklar minik bebişimizin 3 kurusunun üstüne, senin emegin oldugu kadar onun da emegi annesi, her sabah kalkıp seninle işe geliyo sonucta dimi yazık günahhhh

kaydirigubbakcemile3haklısınnn canımmm.... ne diyebilirimmm kii çok haklısınn umarım sorunsuz atlatırım...kaydirigubbakcemile3

ayyy evet ya yavrumuz masum bebişlerimiz bizimle kalkıp kar kış kıyamet işe geldiler...yeri geldi üşüdüler kıyamam ya...........kimse onların hakkını yiyemez....
ayy çok duygulandım şimdi bak

Evet yedirmeyelim kıslar hakkımızı, 3-5 kurus onemli diil allah saglık versin daha bebişlerimiz için cok seyler yaparıs bis ama yazık günah karda kısta bizimle geliyolar heryere...Onların kısmeti olcak o paralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…