2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

26 haftayı dolduruk şükür

kızlar zaman çabuk geçiyor dimi ayy kuzucuklarımızı kucağımıza almamıza 3 ay kaldı

aybike ilsu maşallah kuzularınıza

llsu ve aybikecimmm cok tatlı bebişleriniz, allah sizlere bagıslasın kuzularınızıııı ne güsel yirim onların ufacık yüzlerini yaaaaacokacimcoook

Ayrıca aybikecim göbegin tam hamile gobegi cok tatlı ama bilasta yakın cekim etkisi var tabe kandırma bisiiii hihoyyyt

afiyet olsun zuzum..:=)..ok bunu ögrendiğim iyioldu yoksa çıkışımı vermesse sgk mı ödemek zorunda kalıcak diye, şirket çıkış vermeyi yanına kar olarak görüyo sanırım..sağol zuzucum:=)

afiyet olsun zuzum..:=)..ok bunu ögrendiğim iyioldu yoksa çıkışımı vermesse sgk mı ödemek zorunda kalıcak diye, şirket çıkış vermeyi yanına kar olarak görüyo sanırım..sağol zuzucum:=)

Aslında her türlü sgk ödüyo zaten cnm, şirketten onemli bi tutar cıkmıyo yane hava yapıyolar sadece :1ninca:

herkese slm. umarım herkes ıyıdır. dun dıs doktoruna gıttım. dısımdekı curuk ıcın. doktor bana kanal tedavısı gerektıgını basıt bır curuk olmadıgını soyledı. cnm cok sıkıldı. doktorumu aradım ertelenemıyorsa yaptır . lokal anestezının bı zararı olmaz dedı. ama ben yaptımak ıstemıyorum. su an agrımıyo ama sızlıyo arada. bılmıyorum son 3 ay agrır mı . doktorum son 3 ay da yaptırabılecegımı soyledı. bu yuzden agrıyana kadar beklemeye karar verdım.

ilsu bir an once gıt sende de varmıs. eger ılerlemedıyse belkı sadece gecıcı bır dolgu yapar kurtulursun. benım o sansım kalmamıs. zaten hamıle kaldıkdan sonra bırden curumeye basladı ve cok curudu sanırım yeterı kadar kalsıyum almıyorum

üzüldüm annecik yaaa
kanal tedavisi çok sinir bozucu gerçekten de
evet yeterli kalsiyum almadığın için bebiş senin dişinden almış
bende gidicem canım
benim dişim dolgulu zaten ama sızlıyor

benım de dolgulu ilsu. ama kenarından kırılmıstı o kırık curudu. kanal tedavısı hıc yaptırmadım. sızce mantıklı dımı. doktorum son 3 ay da tedavı yapılabılır dedı. su an agrımıyor. beklemek daha mantıklı degılm mı. ben agrırsa dıye yaptırmak ıstıyordum. bır de kızlar parol vermıdon vs gıbı agrı kesıcılerın gunde en fazla kac tane almamıs gerekıyor

gaydincim haklısın walla..dün bu yirmilik diş olayına tutuldum, wALLA sinir oldum..ama söz verdim biliorum en kısa zamanda:=)yoksa oklava yicez valla..:=)

MAŞALLAH CANIM ÇOK TATLI YA

bu da benim kızım
AYY MAŞALLAH ÇOK TATLI İLSUCUM YA ALLAH NAZARDAN KORUSUN

CANIM SEN İSTİRAHATİNİ AÇTIRDIKTAN SONRA SENİ YASAL OLARAK İŞTEN ÇIKARTAMAZ..RAPORLU BİR İŞÇİ İŞTEN ÇIKARTILAMAZ.BUNU YAPMAK İÇİN RAPORUNUN KAPANMASINI BEKLEMESİ LAZIM.........
ZATEN SEN 31 HAFTADA RAPORA ÇIKINCA SSK NI ÖDEMİYOR İŞVEREN O NA BİR ZARARIN OLMAYACAK YANİ:1hug:

Bende göbekimi ekledim resimlerimin arasına, ay sanki daha da cıkmıs gibi cok tombulummmmmm süp tombulummmm, şişkoyummmm ben şişkoooo heyoooooo kaydirigubbakcemile3

gaydincim haklısın walla..dün bu yirmilik diş olayına tutuldum, wALLA sinir oldum..ama söz verdim biliorum en kısa zamanda:=)yoksa oklava yicez valla..:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…