2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ben artık çalışamıyorum ya.oturamıyorum koltukta.sırtım ağrıyor.göğüslerimin altı batıyor.çalışmamda lazım.

ne sorucam sizlere.göğüslerinizin altında elinizi gezdirdiğinizde uyuşukluk gibi birşey varmı.hissizlik gibi

gaydincim haklısın walla..dün bu yirmilik diş olayına tutuldum, wALLA sinir oldum..ama söz verdim biliorum en kısa zamanda:=)yoksa oklava yicez valla..:=)

Tamam canım 20likte kötüdür 20lik dişinizin ağrıdığı döneme dikkat edin hep regl olma döneminize denk gelir nedense hep o dönemde ağrısı azar o illetin.
ben birini çektirdim ama daha 3 tane var :1no2:
Göbekler fora hadi bakalım dökülünkaydirigubbakcemile3

teşekkürler melekçim ben hep onlar çıkışımı verr diye düşünmüştüm:=)

gAYdincim kendimi çekmeye çalıştım ekliim birazdan:=)

ben artık çalışamıyorum ya.oturamıyorum koltukta.sırtım ağrıyor.göğüslerimin altı batıyor.çalışmamda lazım.

a.s offf bende çalışamıyorum zar zor dayancam.............
allaha şükredelim yinede dayanmaya çalışalım ben belime yastık koyuyorum sürekli:1hug:

zuzum çok tatlısın ya maşallah sana ve kuzuna tam hamiş olmuşsun sennnn:ecrin_bebek: o sadece göbişini çektiğin iri geldi bana onda şişme var galibaaasengözlerimebaksanab

evet sWeetcim herkes öyle diyor anne koynuna yaslanmış sanki
uyuyordu orada canım
nezaman gitsem uyuyo zaten:)

ılsucum senınkı uykucu olcak bellı :)
bızımkı yuzunu gostermedı ama parmagını emerken yakaladı doktorum yan durus pozısyondakaydirigubbakcemile3
babamız ızın vermıyo resımlerını eklememe oyuzden bız mahrum kalıyoruz :asigim:

hava çok güzel güneşli çıkıp dolaşıyım biraz

bebişimle gezelim azcık:teytey:

kendinize iyi bakın

zuzum çok tatlısın ya maşallah sana ve kuzuna tam hamiş olmuşsun sennnn:ecrin_bebek: o sadece göbişini çektiğin iri geldi bana onda şişme var galibaaasengözlerimebaksanab

Yakaladın beniiiii

QUOTE=aSkiTo;3135219]

Bu Öykümüüü CADIARZU Masallah annesi ya cok tatlı allahım yüzüne bak ne kadar net cıkmıs, nası su yutuyooo, dilini mi cıkarıyooo son resimde cok tatlı masallah yirim ben onuuuuu cokacimcoook Allah nazarlardan saklasın melekcimmm cok tatlı kızınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…