2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ayyy kesin sana benziyo Öykücükk Melekkk surata bak ya :sm_cool:

Hüzün yılıcımmm ya babamızda amma kıskanc cnmmmm :1rolleyes: En azından bebişinnn resimlerini görsekkk nolurrrr ki

ayyyyyyyyyy kızlar ya açıklama yazmamışım kusura bakmayın heycanlandırdım sizi.....yok bu bebek öykü değil.........
37 haftalık bi bebek resmi bunlar çok hoşuma gitti ne tatlı pozlar dimi o yüzden ekledim siz de görün istedim...
bizim meleklerimizde bu kadar büğüyecek annelerii onlar da dil çıkarcak...........
maşallah

ayyyyyyyyyy kızlar ya açıklama yazmamışım kusura bakmayın heycanlandırdım sizi.....yok bu bebek öykü değil.........
37 haftalık bi bebek resmi bunlar çok hoşuma gitti ne tatlı pozlar dimi o yüzden ekledim siz de görün istedim...
bizim meleklerimizde bu kadar büğüyecek annelerii onlar da dil çıkarcak...........
maşallah

Deme yaaaa.... Bende öykü zannettim hatta sana bile benzettim, içimden ay anneye ne kadar benziyo dedimmm kaydirigubbakcemile3

Allah annesine babasına bagıslasın ama cok tatlı masallah

Deme yaaaa.... Bende öykü zannettim hatta sana bile benzettim, içimden ay anneye ne kadar benziyo dedimmm kaydirigubbakcemile3

Allah annesine babasına bagıslasın ama cok tatlı masallah

:roflol::roflol::roflol: valla bana benzettin canımm.........
ama çok şeker bi bebek gerçekten...........
yalan değil öykü tıpkı bana benziyor ama zuzum ya bi görsen annesinin bitanesi o

kızlar yaaa imageshack te b problem mi var resim yükleyemiorum..daha önce hep yüklerdim no problemdi..başka yolu var mı göbiş eklemenn:=)

:roflol::roflol::roflol: valla bana benzettin canımm.........
ama çok şeker bi bebek gerçekten...........
yalan değil öykü tıpkı bana benziyor ama zuzum ya bi görsen annesinin bitanesi o

Eeee göstersene melekcimmmm Öykününn en son çekilen pozlarınııı :1ninca: Niye saklıyosun annesi kızımızı bizden masallah nazar degmesin gerci

ılsucum ya eklemedım mı...........
Pek yok ama yanımda deĞıl o fotoĞraflar..doktorumun usg sı daha gÜzel.........
Ayrıntılıda hep organ resmı var bol bol............
Yarın akŞam gıtÇem ya doktora eklerım yenılerını

cep telefonumun şarjı bitti............
fotoğrafmakinamın şarjı bitiyo...........
bu günnn bitikimmm ben de kötüyümmm sevmedim ben bu günü

cep telefonumun şarjı bitti............
fotoğrafmakinamın şarjı bitiyo...........
bu günnn bitikimmm ben de kötüyümmm sevmedim ben bu günü

Oyle deme melekcimmm güsel günesli bi günnnnn, içini ferah tut sen hep, yarın öyküyü görcen ayrıca ekstra heyecanlı bi gün veeeee cumaya 3 yatcas kalkcas kaldı insallah hihoyyyt

Zuzu senın ıÇın bısÜrÜ resım eklıyecektım ama 3 tanesını kopyalayabıldım makınanın Şarjı bıttı tatlım ya..............
Ama benı ve kızımın bır ıkı cıcısını eklıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…