2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım ben hiç kanal tedavisi yaptırmadım o konuda bişi diyemem .ama bi hatırlatmada bulunmak istedim hamilelik döneminde en hassaslaşan dişler oluyo hemen çürüyolar ve sendede krık oluşmuş zaten hızla çürüme devam eder yani sonra daha kötüsü olmasın derim dikkat et geçmiş olsun

Ekle melekcimmm burdayımmm ben, ay cok ciciymis ya cidden öykünün etek bluz takımı, banada al banadaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

Cok güsel cicileri ya ne sanslı bebeklerimiz dimi bizim zamanımızda bu kadar güsel seyler yokmusss delikafadulden ama tatil fotosu görmedim görmedim nerde nerdeeee

selsin ,ilsu,karen sizede çok geçmiş olsun .inşallah daha fazla ağrı çekmeden dzelirsiniz

Anammmm melek valla senin kız annesinden alırsa güzelligini cekiceinnn varrrr kaydirigubbakcemile3 Peşinden koşan cok olurrr, sende oklavayla kovalarsın artıkkkk klava:

bilmem gaydın yapı heralde...............
bide kasmışım bacağımı sanırım.............
bidaha o kadar zayıf olabilcekmiyiz acaba doğumdan sonra

Oluruz be çok uzak değil bak görürsün doğum sonrası resimlerimizide koyarız ayy ilk aşamada kötü olur ama sonraları toparlarız herhalde
ılk dönem bakıyorum kimse kendine bakamıyo bebeğe adaptasyon tam zamanlarını alıyo annelerin ay bide mızmız olurlarsa resmen yorgunluktan ölüyomuş millet bakalım bizi neler bekliyo olucak -tatlicadiarzu-

Bencede olurus ama ben dogum oncesine diilde, 1,5 yıl onceye gitmek istiyorum toplamda senağlama 3 ayda 10 kilo aldım yaaaaaa cok feciydi daha onları veremeden de hamile kaldım, spora baslıcam dikişlerim iyileşince, yaz kış spor yapcam en eski kiloma doncem Cok hırslanıyorum kendime valla... Bence dönülebilir yane kıslar eski hallerimize

evet bitanem doğum sonrası resimlerimizi de koyarız bakalım.........
ben hiç öyle olmak istemiyorum.........
sabahtan kalkıp mis gibi duşumu alıp hafif bir ev makyajı yapıp kızımla öyle vakit geçirmek istiyorum..
bakalım neler yaşıcaz gaydın
bide yaz olacak ben bol bol yürüyüş yapmak istiyorum bebişi arabasına bindirip dolaşırım........

haa bide şey var siz 40 gün dışarı çıkmıcakmısınız...
ben çıkarım heralde ya
allah korusun..batıl inanç bu:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…