canım ben hiç kanal tedavisi yaptırmadım o konuda bişi diyemem .ama bi hatırlatmada bulunmak istedim hamilelik döneminde en hassaslaşan dişler oluyo hemen çürüyolar ve sendede krık oluşmuş zaten hızla çürüme devam eder yani sonra daha kötüsü olmasın derim dikkat et geçmiş olsunbenım de dolgulu ilsu. ama kenarından kırılmıstı o kırık curudu. kanal tedavısı hıc yaptırmadım. sızce mantıklı dımı. doktorum son 3 ay da tedavı yapılabılır dedı. su an agrımıyor. beklemek daha mantıklı degılm mı. ben agrırsa dıye yaptırmak ıstıyordum. bır de kızlar parol vermıdon vs gıbı agrı kesıcılerın gunde en fazla kac tane almamıs gerekıyor
Anammmm melek valla senin kız annesinden alırsa güzelligini cekiceinnn varrrr kaydirigubbakcemile3 Peşinden koşan cok olurrr, sende oklavayla kovalarsın artıkkkkklava:
Oluruz be çok uzak değil bak görürsün doğum sonrası resimlerimizide koyarız ayy ilk aşamada kötü olur ama sonraları toparlarız herhalde
İlk dönem bakıyorum kimse kendine bakamıyo bebeğe adaptasyon tam zamanlarını alıyo annelerin ay bide mızmız olurlarsa resmen yorgunluktan ölüyomuş millet bakalım bizi neler bekliyo olucak -tatlicadiarzu-
doğum sonrası 50 kilo oluncaya kadar spora diyete ve azime devammmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?