2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar bunu oğluşuma ördüm ama daha dikmedim annem dikicek güzel olsun diye

Neslicim bu cok güselmişşş bebişte cok tatlıymısss, güle güle güzel gunlerde giysinnn oglusunnn insallah cnm kaydirigubbakcemile3

ben zuzuyu ele aldım kaçışın yok...............
doğumdan sonra ikimiz aynı kilo olcaz anlaşıldı mı zuzu hanımmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5

Yaaaa ama haksızlık buuuuu kalimero gibi oldummm kaydirigubbakcemile3 Benim cok yolum var süremde bilascık uzun olsun ozaman valla zafiyet geciririmmmm bi anda verirsem milyonlarca kilooo naniknanik

Benimde masallah eşimin annesi pek bi hamarat, günde 1 tane ya hırka bitiriyo, dünyaları örmüş torununa ama ben gormedim cogunu cok merak ediyorumm. Kızımaaa daha doru düzgün cici alamadım ben ya karar verdim gitmek kısmet olmadı, yada babası engellediiii senağlamasenağlama Doktorumda arka cıkıyo eşime daha erken alırsınız hepsini cogunu giyemicek cabucak büyücek diye hepten oturuyorummm aşağı heveslenip heveslenip

maşallah allah bebişleri ve göbüşleri nazardan sakınsın.........
eşim hep kızıyor nazar boncuğu tak diye ama unutuyorum valla..............
akşam annemlerde bisürü misafir geldi herkez hiç şişmemişsin kilo almamışın falan dedi...........
eşim de hemen soruyor nazarboncuğu varmı diye...........
yok valla ne yalan atayım takmıyorum aslında eşim çok inanıyor nazar boncuna
bana dedi ki haftasonu çarşıya gidelim bu böyle olmucak..........
bana nazarboncuklu bileklik alacakmış canım kocacım.....
bende sevindim ne yalan söyleiyim hoşuma gitti...
cumartesi gidip alcaz..............
siz nazarboncuğu takıyormusunuz

Bende kendimi salmak istemem kesinlikle bakımlı zayıf halime dönmeyelim önce sağlık sonra fazlalıklar gitsin katılıyorum melekcim sana doğum yaptık diye salıvermeyelim kendimizi Benim amacım 58 felan olmak boyum olduğu için kaldırıyo herkes 5 kilo kalsın sakın verme diyorlar 61 felan yani ama o kadar kalmaz bende ırsi bide bizde hepimiz zayıfız ordan kazançlıyım kaydirigubbakcemile3

Bende takmıyorum ama sürekli uyarıyolar ve bende aslen nazara cok inanırımmm allah korusun cok kem gözlü insanlar var, gözleri göz degilll, allahım hepimizi uzak tutsun boylelerindennn....

melekcim ben nazar değmesin diye değil sevdiğim için önceden bileklik almıştım hala takıyorum

veevet tatlım bence de zayıflayacaksın kilo almış olsanda ince yapılısın güzelim belli........
aile de önemli faktör aamm yine de ben yemek düzeni ve kalorisiyle bağlantılı diye düşünüyorumm
zayıflarız tatlım sağlıkla doğsunlar da:lepi:

merhaba...

yoğun bi gün daha benimm için...
ben çıkınca yerime bakacak olan birisi başladıı... (((
bi tarafımm seviniyorr bi tarafım üzülüyorrr.......

yaa bi de bişey sorcamm benim bebişimm hareketliydii son 2 gündür pek hissetmiyorumm.. bu normal dimi bu haftalarda olsam da... normal mii???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…