2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Burda kilo forumu yaparıs bebişlerimiz dogunca insallah, kac kiloyduk kac kilo olduk diye çizelge hazırlarıs, ticker ları da duruma uygun hale getirdik miiii delikafadulden

:lepi: evet aynen öyle..........
ben gönüllü talibim bu forma...
adı da 2009 temmuz anneleri zayıflıyor olur.....
çok güzel olacak süper kilo vercez görürsünüz...
hergün yediklerimizi yazarız...

Senin azcık kilon var melekcimmm sen gestapo modunda bize kızarsınnnn kilolarını verince, bis asırıya kacınca yemekte, ben foruma baya uzun süre üye olcam sanırımmmm mesela e mesafem daha uzun katetmem gereken kaydirigubbakcemile3

Lohusa olayını ilk kez duyuyorum saskınlık içerisindeyim cidden ben cıkarım ya 3 günde sıkılıyo icim 40 gun hayatta duramammm

Bır doĞum luk ıŞın var .dıyet felan gerek yok bence doĞum yaptıktan sonra 1 ay ıÇınd e45 kg olurusn sen
demedı deme

Ben suana dek 9 kilo almıs bi insan olarak daha ne kadar olabilirim bilemiyorummmmm ay korkannncccc.... 1,5 yıl once 48 kiloydum simdi ne hallerdeyimmm allahımmm, kac kilo vermem gerektigini hesaplamaya iki elim yetmiyooooo senağlamasenağlamasenağlama

Aranızda Gaziantepli ve Kayserili varmı bilmem ama bu sehirler yüznden aldımmmm iste suclu onlarrrr

Katılıyorum melekcimmm senin işin baya kolay olur muhtemelennnnn insallah bizde az acı cekeris kilolarımızı verirken delikafadulden

bebeklerin duruma bağlı melek kim istemez keyfle onunla ilgilenmek aynaya her baktığında daha bir mutlu olmak tırnaklarımı kesmeye vaktim yok diyor mart anneleri felan düşünün artık
umarım rahat sakin bebekler olurda rahat rahat keyfle büyütürüz zorlanmadan.

Canım yarı 20sinden sonra çıkabiliyosun zaten ondan öncede aşısı hastane kontrolü felan oluyo gene çıkıyosun yani ama 20sinde gezmeye gidilirmiş birde 40ında gidilirmiş kırklandık diye
Ben yaparım herhalde güsel olur kaydirigubbakcemile3

sen sakın merak etme zuzu elimde oklava tığ gibi yapçam hepimizi...
tamam mı...
ama 3 beyaza yaklaşmak yok............temmuzda doğum yapçaz bu büğük avantaj..........
doğumdan 2 ay sonra sanırım bayam bayrama kadar hepimiz tığ gibi olcaz tamam mı.............
bol meyve sebze ve su ile oldu bu işşşşş zuzu bak görceksin..........
inanmak başarmanın yarısı

Kg ya pek takmıyorum kafayı.
AldıĞım kglar elbet verılecek.
Benım aklım fıkrım saĞlık,bebeĞım,ve ınŞallh hepsı gÜzle olur da kg da Çabucak gıder

bebeklerin duruma bağlı melek kim istemez keyfle onunla ilgilenmek aynaya her baktığında daha bir mutlu olmak tırnaklarımı kesmeye vaktim yok diyor mart anneleri felan düşünün artık
umarım rahat sakin bebekler olurda rahat rahat keyfle büyütürüz zorlanmadan.

Canım yarı 20sinden sonra çıkabiliyosun zaten ondan öncede aşısı hastane kontrolü felan oluyo gene çıkıyosun yani ama 20sinde gezmeye gidilirmiş birde 40ında gidilirmiş kırklandık diye
Ben yaparım herhalde güsel olur kaydirigubbakcemile3

allahtan eşim çok evcil bi insan kayınvalidemle de aynı ap.oturuyoruz annem de gelir onlar bebişe ben kendime bakarımmm artıkın...................
şaka bi yana farkındayım işimiz zor olacak ama bu birazda bizim elimizde
çok anormal bi durum olmadığı sürece nasıl alıştırırsak öyle devam eder tatlım...

ben duramam heralde ya 10-15 gün ancak dayanırım o da sezeryan olacağım için mecburennn yatyerimsenibenarım biraz

Yaaaa 2 beyazdan uzak dursam tuzumuuuuu isteme benden nolurrrrrr senağlamasenağlamasenağlama Rocky nin türk versiyonu ben olcam YENİ DOĞUM YAPMIŞ DİŞİ RAKİ (e ismi de çevirmek lazımmm kaydirigubbakcemile3) Acııı yokkk dicemmmm sora kilo verinceeee kocama dogru koscammmm boks pistimdennn laelaelaelaelae

Haklısın aslen Swetcimmmm sonucta eninde sonunda verices kilolarımızı, kimimiz zorunluluktan kimimiz isteyerek yeterki bebişlerimiz saglıklı bi sekilde dunyaya gelsin kucaklarımıza alalımda onları gerisi Melekin işiiii :içelim:

açıkçası ben takıyorum...........
allahın izniyle elbetteki önce hem bebeğimin hem de kendimin sağlığı çok önemli herşeyden önemli bu tartışılamaz...........
ama ben hamileyim.veya ben doğum yaptım diyerek bubun altına saklanarak kendini bırakan..........
yediklerine dikkat etmeyen.........ve bakımsızlaşan ooooooooooo kadar çoooooooooooooooook kadın tanıyorum ki.............
bu durumda öncelikle sağlık ama sağlığımızın fizyolojik ve pisikolojik yerinde olması için de biraz dikkat etmemiz gerektiğine inanıyorum ben................
bu benim felsefem tabikii herkez nasıl uygun görürse öyle yaşar...........

ben zuzuyu ele aldım kaçışın yok...............
doğumdan sonra ikimiz aynı kilo olcaz anlaşıldı mı zuzu hanımmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…