2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ben nazar boncuğuna inanman
dua okurum
bide nas felak surelerini allahıma emanet kuzucuklarımız

bir boncuk innsanı nasıl koruyacak

bende 169 filanım boyum
şimdi 64 kiloyum
resimde balina gibi çıkmışım ama zayıf görünüyorum
önceleri 54 kiloyken filan çok zayıfsın diyorlardı bizim boyumuzda olanlar için 58 güzel oluyor gerçekten

nesli bende 63,5 kiloyum şuan aynıyız seninle boyum 170
ideali 58 bizim boyumuzdakiler için

Aynıyız demekki senle evet 58 olunca iyi oluruz çok zayıfta değil tam ortası oluruz yaramazların peşinde kocişlerimizde bayılır benimki hayatta istemez kilolu kalayım takık o konuda ama kendisi aldı başını gidiyo bakalım kendi napıcak klava:

evee tbiz şişko ve bakımsız yaşamayı uygun görüyoruz:dance: kaydirigubbakcemile3
hiç bir zaman şişko ve bakımıs zolmadım ama neyse önce doğum sonra kg mevzu

ay maşallah ne hamaraat insanalr var.
ne güzel.
ben de keşke bir tane alıp da öresem bebeğime severek giydirsem benim emeğiem diye.
aklıma geldi kızıma sevimli bir şeyler de ben örmeye çalışayım yav ,

ben nazar boncuğuna inanman
dua okurum
bide nas felak surelerini allahıma emanet kuzucuklarımız

bir boncuk innsanı nasıl koruyacak

nazar boncuğu takmam ama nazara inanırım dua okurum.
allah kem gözden korusun.
sadece nazar boncuğu biz de ki geleneğe göre maşallah anlamı taşıdığı için göreneşre maşallah dedirttiği için uygun görüyorlar.
ama nazar bocuğunu ne yapayım ,güzele nazar değer :)))))) bana değmezdelikafadulden

Ben de yıllardır genÇ kızlıĞımdan bu yana ya aŞırı zayıfsın demelerınden bunaldım..........
Şımdı de hıÇ 6 aylık hamıle gıbı deĞılsın gÖbeĞın kÜÇÜk bebek Çok kÜÇÜk doĞacak dıyorlar boĞuluyorum..............
Bana gÖre gayet ıyı ama

SWETHOME................alındın mı yoksa yazıma...aşkolsun ya.............
ama cidden ben çok gördüm amannn boşver çocuk doğurdum yada hamileyim deyip hayatından vazgeçmiş kadınları..............
haksızmıyım sence............
şimdiki nesil daha bilinçli elbette ki.............
ama insanın ideal kilo ve görüntüde olması hem pisikolojik hem de bendensel olarak sağlıklı olmasını sağlıyor...........

nesli bende 63,5 kiloyum şuan aynıyız seninle boyum 170
ideali 58 bizim boyumuzdakiler için

benim bide elmacık kemiklerim var
zayıflık pek gitmiyor yüzüme
bence de 58 iyidir

ayy benim kocamda sevmez kiloyu
bide ben evlendikten sonra birden( ilaçların etkisiyle )aldım devamlı şakalarına maruz kalıyorduk beyefendinin tabi bende:mymeka:

bence de hiçbir erkek sevmez kiloyu..............
ama kendilerinin maşallahı var hiç dikkat etmezler 100 kilo olsalar umurlarında değil.............
ama benim eşim de zayıf o yüzden benim de almammam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…