ben nazar boncuğuna inanman
dua okurum
bide nas felak surelerini allahıma emanet kuzucuklarımız
bir boncuk innsanı nasıl koruyacak
evet canım olabiliyor
benimkide pek hareketli değil şu sıralar
Bende kendimi salmak istemem kesinlikle bakımlı zayıf halime dönmeyelim önce sağlık sonra fazlalıklar gitsin katılıyorum melekcim sana doğum yaptık diye salıvermeyelim kendimizi Benim amacım 58 felan olmak boyum olduğu için kaldırıyo herkes 5 kilo kalsın sakın verme diyorlar 61 felan yani ama o kadar kalmaz bende ırsi bide bizde hepimiz zayıfız ordan kazançlıyım kaydirigubbakcemile3
nesli cnm çok güzell çıkmışsınn
bende 169 filanım boyum
şimdi 64 kiloyum
resimde balina gibi çıkmışım ama zayıf görünüyorum
önceleri 54 kiloyken filan çok zayıfsın diyorlardı bizim boyumuzda olanlar için 58 güzel oluyor gerçekten
kılar benim göbeğim arada kasılıyor taş gibi oluyor
acaba sizdede oluyormu
açıkçası ben takıyorum...........
allahın izniyle elbetteki önce hem bebeğimin hem de kendimin sağlığı çok önemli herşeyden önemli bu tartışılamaz...........
ama ben hamileyim.veya ben doğum yaptım diyerek bubun altına saklanarak kendini bırakan..........
yediklerine dikkat etmeyen.........ve bakımsızlaşan ooooooooooo kadar çoooooooooooooooook kadın tanıyorum ki.............
bu durumda öncelikle sağlık ama sağlığımızın fizyolojik ve pisikolojik yerinde olması için de biraz dikkat etmemiz gerektiğine inanıyorum ben................
bu benim felsefem tabikii herkez nasıl uygun görürse öyle yaşar...........
ay maşallah ne hamaraat insanalr var.Benimde masallah eşimin annesi pek bi hamarat, günde 1 tane ya hırka bitiriyo, dünyaları örmüş torununa ama ben gormedim cogunu cok merak ediyorumm. Kızımaaa daha doru düzgün cici alamadım ben ya karar verdim gitmek kısmet olmadı, yada babası engellediiii senağlamasenağlama Doktorumda arka cıkıyo eşime daha erken alırsınız hepsini cogunu giyemicek cabucak büyücek diye hepten oturuyorummm aşağı heveslenip heveslenip
ben nazar boncuğuna inanman
dua okurum
bide nas felak surelerini allahıma emanet kuzucuklarımız
bir boncuk innsanı nasıl koruyacak
nesli bende 63,5 kiloyum şuan aynıyız seninle boyum 170
ideali 58 bizim boyumuzdakiler için
Aynıyız demekki senle evet 58 olunca iyi oluruz çok zayıfta değil tam ortası oluruz yaramazların peşinde kocişlerimizde bayılır benimki hayatta istemez kilolu kalayım takık o konuda ama kendisi aldı başını gidiyo bakalım kendi napıcakklava:
rahmin kasılması sık aralıklarla oluyorsa dr una danış derim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?