Ipegimucum ya 160 TL pahali geldi bana. ya da ben fiyatlari iyice unuttum:)
soyle de yapabilirsin. boyle kendin boya alip bauhaus'ta falan icine karistirilan sim varmis. duvari o sekilde simli simli boyuyormussun. cok makul oluyormus. uzerine de yapiskanli stickerlar var.iste barbili, veya dorali. kelebekler cicekler. onlardan al. yapistir cok guzel olur. hem kendi yaraticiligini da kullanmis olursun. hem de daha ekonomik olur. ama sen bilirsin tabi.
benim de ilginc bir durum var. ben bu eve tasindigimda evin bir odasi erkek beebk odasi idi. mavi cok sirin ayicikli duvar kagidi kapliydi. degistiremedik. cunku cikartmasi zor duvar kagidini. bir kez kapladin mi sirke ile falan cikiyor. oylece biraktik. e simdi kizim oluyor. yani mavi renk kiza gitmez dsemem, mavi kiyafetler de aldim ama bu bariz belli erkek bebek odasi:)
o odayi birakip oylece yandaki odayi bebege oda yapayim diyorum. o odayi boyayayim bebek icin. stickerlar alayim. ben gidince bebekle ugrasmam zor olacak ama insallah kizim uslu olur ve bana musaade eder. ben birseyler yapmayi cok severim.
bakalim fikirlerinize acigim arkadaslar burada bebek odalarimizin fikirlerini paylasalim.
Bu arada Umraniye, Tepeustunde Aydin Orme-Lila markasinin kalan tulleri satiliyor. sanirim ayni yerden bahsediyoruz. tepeustundeki gobegi gectikten sonra sola dogru gidiyorsun. yol sag ve sol diye ayriliyor. hemen az ilerde solda. bir binanin en alt kati. onund ahatta araba parki, arabalarin park etmesi icin genis bir alan vardi yanlis hatirlamiyorsam.
benim doğumda temmuza olacak inşallah....
şimdi 6 aylık hamileyim bebeğim erkek 2.oğlan geliyor kız olmasını çok istedim ama tabiki hayırlısı...
allah hepimize kolaylık versin...
star_dust; [COLOR="blue" .!.:heyyooooooooooooo delikafadulden
son anda bi aksilik çıkmaz inşallah fisfisfis[/COLOR]
Ne aksilik çıkacak diyecektim. Galiba grip oluyorum. Eşimden geçti yinee. Valla bu sefer alacam elime oklavayı.klava:
Ben de grip oluyorum. 2. kez.merhabaalarr....
umarım herkes iyidir...ben hala gribim de.....(((((((((
Evet yedirmeyelim kıslar hakkımızı, 3-5 kurus onemli diil allah saglık versin daha bebişlerimiz için cok seyler yaparıs bis ama yazık günah karda kısta bizimle geliyolar heryere...Onların kısmeti olcak o paralar
İlahi çok güldüm. Seni biraz emekçi gördüm. Tabi ki akıllı anneler olarak hakkımızı yedirmeyiz. Bu arada güldüğüm kar kış meselesi. Kız onlar gayet memnunlar hallerinden.
bende 169 filanım boyum
şimdi 64 kiloyum
resimde balina gibi çıkmışım ama zayıf görünüyorum
önceleri 54 kiloyken filan çok zayıfsın diyorlardı bizim boyumuzda olanlar için 58 güzel oluyor gerçekten
Benim de aynen senin gibi. Şu anda 62 kiloyum. 9 kilo aldım ama hamilelikten önce çok zayıftım. 53 bana az geliyor. 54-55 iyi bence. Fazlası da kötü olabilir. Yani şimdi aldıklarımı doğumda vereceksem 1-2 kilo daha alabilirim. Bu mümkün mü, tabiki değil.
kılar benim göbeğim arada kasılıyor taş gibi oluyor
acaba sizdede oluyormu
Bende de sık sık oluyor. Hatta bazen uykumdan uyanıyorum. Bu haftadan sonra normalmiş. Rahim egzersiz yaparmış. Ama düzenli kasılmama olmamalı. Bir de idrara sıkışınca kasılıyor.
Ben de yıllardır genÇ kızlıĞımdan bu yana ya aŞırı zayıfsın demelerİnden bunaldım..........
Şİmdİ de hİÇ 6 aylık hamİle gİbİ deĞİlsİn gÖbeĞİn kÜÇÜk bebek Çok kÜÇÜk doĞacak dİyorlar boĞuluyorum..............
Bana gÖre gayet İyİ ama
Bence senin bebişinin kilosu gayet iyi. Öyle aşırı zayıf falan da değilsin. Gönderdiğin resimde gayet iyi çıkmışsın. 1,65 boya 53 kilo normal bence. Galiba kemiklerin ince. Ben de 53 kiloydum. Boyum 168-169 cm civarı Benim kollarım sırt kaşıyıcısı gibi incecik. Babam hep dalga geçerdi. Bacaklarım da keza. 2 tane çöp sanki. Elbise etek giyemiyordum. Şimdi biraz kalınlaştı. Doğumdan sonra elbise giyecem artık. Yani kilo almak herzaman kötü değilmiş.:CüvCüv:
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım 9 aylık evliyim bebiş istiyorum ve bu ay adetim 6.gün geçti.bugün sabah test yaptım negatif çıktı.acaba erkenmi yaptım yanılma payı varmıdır.
Sen en iyisi kan testi yaptır canım. Beta HCG değerine bakacaklar. Orada kesin çıkar. Normalde idrarda da çıkmalıydı ama bazen kısa devre yapabiliyor testler. İnşallah gönlünden geçen olur.
herkese merhaba kızlar geçmişi okuyamadım maşallah muhabbet koyuymuş sanırım kimsede kötü bi durum yok inşallahhbugün anneme gittim baya bi kalabalıktık misafir felan iyi geçti havada süperdi ve yorgunluktan geberdim-tatlicadiarzu-
Oh Dilara hanım buldunuz güzel havayı gezin bakalım. Öyle kek poğaça börek olaylarına fazla girmeyesin.
bugün biraz kaçtı kardeşimin doğum günü vardı hepsinden yedim ama kendim hazırladım tabağımı hepsinden tadımlık yani 3 çatal kadar:) ee okadarda yiyimdelikafadulden
bugün annemin komşularında biride hamileydi belki inanmazsınız tam 6 aylık yani benle bir benim karnım bi futbol topu büyüklüğünden şuan yeminle kadın söylemese hamile olduğunu bilmicem dümdüz bi karın şaştım kaldım bide espiri yaptım kadına eminmisin hamile olduğuna dedimkaydirigubbakcemile3 ne yapayım kendimi tutamadım ama hiç göbek yok hemde hiçç anlamadım gitti bi ona baktım bi kendime moralim bozuldukafamçokkarıştı kadında karnının büyümediğinden şikayetçi sadece 2 kilo almış ama göbek yok nasıl olurki hep düşündüm yaa:uhm:
Maşallah ne iç karın varmış kadında. Yengemi de hatırlıyorum. Kızına hamileyken 6 aylıktı azıcık bişey vardı. Bu arada 6 ayda 2 kilo az değil mi? Bak kısa bir hesapla: bebek 850 gr,
su 450 gr, plasenta 250 gr olsa, kan hacmi 2 katına çıkıyorsa 2 lt de o vardır herhalde, memişlerde yağ toplanıyor 300 gr olsa kafadan 4 kilo alması gerekmez mi. Bir de vüsut ekstra su tutuyor. Onu saymıyorum. Kız bunlar inadına sallıyolar mı acep?
Ayyy saat 8 olmuş. Kayınvalidem yemeğe bekliyordu. Ne çabuk zaman geçmiş. Diloşum kendine iyi bak. Burada olan olmayan herkes için de bu dediğim geçerli.
Mecburen çıkıyorum. Görüşürüz.
Kociş geldi ben kaçar yarın görüşürüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?