2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ne cabuk gecıyo ya daha dun haftasonuydu sımdı hafta ortasışakkıdı
ay bıran önce temmuz gelse bebıslerı saglıkla kucagımıza alsakdelikafadulden

Alıcaz inş. canım bak ben yarın şafağı 100 lüyorum ikili hanelere inicem çok az kaldı sonrası hemen geçer oda boyasıydı eşya telaşıydı ne kaldı
Bugün bir arkadaşım sezeryan olucak sabahtan onu bekliyorum sabırsızlıkla
herşeyi karşılaştırıyoduk ben ona danışıyodum bak o bugün kucağına alıcak hayırlısıyla sırayı bize bırakıcak delikafadulden

GÜNAYDIN arkaslarrr
Dilaracım o anlattığın bayan ilk dönemlerde kilo vermiştir kesin .
verdikleri kiloyu hesapa katmıyor çoğu kişi :roflol:

gunaydin kizlar. ben de bu aralar pek yazamiyorum ama elimden geldigince takip etmeye calisiyorum.
aynurzil - gec dollenme de olabiliyor bazen. o yuzden kanda bile cikmayabilir ilk etapta. benim de oyle olmustu. biraz daha bekle bence.

ben iki haneye düştüm bile şafakkk 91 tam 3 ay kaldı allahım sağlıkla gelsin bebişlerimiz yalvarıyorummm :asigim::sm_cool::sm_cool:

Diloş senle aramızda 1 gün var :) sen sezeryan hesabı yapıyosun buna orta yol bulmamız lazım bu sefer şakak doğru olmuyo tutarsızlık oluyo aramızda hepimizin nasıl yapsak
280 günden hesaplıyalım diyorum ben sengözlerimebaksanab

GÜNAYDIN KIZLAR...
Sabah giyinirken aynanın karşısında tam göbeğimin altında çizgi şeklinde kırmızı izler gördüm çatlamışım daha 2 gün önce hiç birşey yoktu birde sürekli bebe yağı kullanıyorum kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum şimdi acayip bozuldum yüzümden düşen bin parça kime naz yapıyorsam artık hayırlısı bakalım neyse bugün 2 ay sonra ilk defa kızımı görücem randevumuz var doktor amcamızla aradan uzun zaman geçti hem heycan hem korku var

Günaydın güzel anneler, onların güzel kızları ve yagusuklu ogulları kaydirigubbakcemile3 Yine tkkanı açmakta geciktim bugun cok tembelimmmm artık ben cokkkk kaydirigubbakcemile2 Sabah sabah kavgayla basladım güne, serviste bi kızla kavga ettim, kızda bu konuyu yalakalık hadisesi olarak kullandı bilas işim vardı anlıcaınızzzzz, bebegimin sinirini bozdu sabah sabah klava: Münasebetsiz çirkin ördek yavrusu nolcakkkkkk....

evet canım sezaryan alacağı tarihi şafak olarak koyuyorum çünkü kesin sezaryan olacağım için daha fazla eklemeye gerek yok üstüne zaten ben fazlada erken saymıyorum temmuzun 4 normal bekleniyo 40 haftanın bitimi ben sadece en kötü ihtimalle 1 hafta geri çektim 39 hafta olarak hesaplıyorum :)

canım çatlaklar genetik olabilir ne kullanıyrsan kullan yani ( ben ilk kızımda çok şey kullandım bunda hiç özen göstermiyorum kendime sadece nemlendirici kram kullanıyorum bi tek okadar ne yapalım ister istemez çatlıcaz(( 2 ay çok uzun olmuş canım inşallah güzel haberlerle dönersin

dün dişçiye gittim.dolgumu yaptırdım.çok şükür kurtuldum.ama 2 tane daha var.onlarıda önümüzdeki hafta yaptırıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…