canım çatlaklar genetik olabilir ne kullanıyrsan kullan yani( ben ilk kızımda çok şey kullandım bunda hiç özen göstermiyorum kendime sadece nemlendirici kram kullanıyorum bi tek okadar ne yapalım ister istemez çatlıcaz (( 2 ay çok uzun olmuş canım inşallah güzel haberlerle dönersin
canım sen burayı kafana takma derslerine ve bebişine iyi bak bugünün işini yarına bırakma derler ya aman ha bebişin gelince hakkaten biraz zorlanırsın .çalış sen boşver gerisinikizlar bugunlerde pek girip yazamiyorum, vermem gereken derslerim var. hamilelikten dolayi iyice salladim. su gunler rahat gunlerim biraz kendimi siksam ama oyle bir rahata alistim ki. bebekten sonra zor nasil yapacagim? o yuzden girmiyorum pek. hepiniz iyisinizdri umarim. cok opuyorum hepinizi.
canım ya benimde ilk doğumdan var biraz ya illaki çatlıcaz napalım artık bünye meselesiGÜNAYDIN KIZLAR...
Sabah giyinirken aynanın karşısında tam göbeğimin altında çizgi şeklinde kırmızı izler gördüm çatlamışım daha 2 gün önce hiç birşey yoktu birde sürekli bebe yağı kullanıyorum kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum şimdi acayip bozuldum yüzümden düşen bin parça kime naz yapıyorsam artık hayırlısı bakalım neyse bugün 2 ay sonra ilk defa kızımı görücem randevumuz var doktor amcamızla aradan uzun zaman geçti hem heycan hem korku var
çok geçmiş olsun hadi gözün aydındün dişçiye gittim.dolgumu yaptırdım.çok şükür kurtuldum.ama 2 tane daha var.onlarıda önümüzdeki hafta yaptırıcam inşallah
GÜNAYDIN KIZLAR...
Sabah giyinirken aynanın karşısında tam göbeğimin altında çizgi şeklinde kırmızı izler gördüm çatlamışım daha 2 gün önce hiç birşey yoktu birde sürekli bebe yağı kullanıyorum kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum şimdi acayip bozuldum yüzümden düşen bin parça kime naz yapıyorsam artık hayırlısı bakalım neyse bugün 2 ay sonra ilk defa kızımı görücem randevumuz var doktor amcamızla aradan uzun zaman geçti hem heycan hem korku var
günaydın güzel anneler,hürremcim mesajını okuyunca dayanamadım ve belki faydalı olur diye yazmak istedim.1 ay önceye kadar tüm karın ve gögüs bölgem kırmızı kırmızı yol yol olmuştu,derim 70 yaşındaki insanlarınki gibi görünüyordu kurumuş büzülmüştü resmen ve bir kaşıntı oldu anlatamam karnımı kim görse çatlıyorsun dedi,ben şikayetlerim başlamadan önce bebe yağı kulllanıyordum bu manzara ile karşılaşınca roc un çatlak yağını aldım günde 2 kere onu kullandım bunun dışında aklıma geldikçe badem yağı sürdüm,bu yağları sürerken sanki sürdüğüm hiçbirşey cildime işlemiyor gibiydi,belirtmeden edemiycem.sonuç:tüm üst derim ölü deri halini aldı ve döküldü ve şu an bir çizik dahi yok,mucize gibi.dene derim hiçbirşey kaybetmezsin canım.fiyatı 42 tl,şu an bazı yerlerde 3 al 2 öde kampanyasıda var.
CADIARZUKızlar ben bugun pek foruma katılamıcam sadece okuyucu olucam, sinirimi fena bozdular benim, konusmaya baslarsam yine sacmalıcammm insanlık üzerine, cok sey istemiyorum sanırım dimi... Bugunluk beni affedinnn, güzel güzel muhabbet edin bakıyımmm yerimseniben Görüşürüssss, bütün hevesimi alan insanları da allaha havale ediyorummm
günaydın
aşımıızn 2. ni olduk geldik.
kalp atışını dinledik miniğim 140 dediler.
birde sorudm bu ay da böbreğime gelip vurması noraml mi byle hareketler oluyor dedim.
gayet normal ayakları yada elidir dediler.
kan ve idrar yaptıramdım.
uğraşmak istemedim.
onu direk oalrak hastanede yaptırmak isteidm aslında , ve geldik.
işte.
böyle
günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?