2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN
nasılsınız bakalım bu sabah şahsen ben süperim
çünküüüüüüüüü
bugün kızıma kavuşacağımmmhihoyyyt
öğleden sonra babamız bizi denizliye götürecek
15 gün ordayım artık vakit buldukça ordan katılırım aranıza
ya çok heycanlıyım çooook

inşallah canım sağol bugün herkes güzel haberlerle döner inşallah

canım sen burayı kafana takma derslerine ve bebişine iyi bak bugünün işini yarına bırakma derler ya aman ha bebişin gelince hakkaten biraz zorlanırsın .çalış sen boşver gerisini

canım ya benimde ilk doğumdan var biraz ya illaki çatlıcaz napalım artık bünye meselesi
inşallah kızınlada güzel güzel hasret giderde moralin yerine gelsin

dün dişçiye gittim.dolgumu yaptırdım.çok şükür kurtuldum.ama 2 tane daha var.onlarıda önümüzdeki hafta yaptırıcam inşallah
çok geçmiş olsun hadi gözün aydın

Hürrem takma canım sen genede nemlendir bebe yağı ile kuru kalmasın cildin.
Yavrukuşunlada arayı bayağı açmışsınız gittiğinde şok olucaksın kocaman olmuştur o şimdi maşallah ona haberleri getir bize hemen canımcıma.s.

hürrem canım genetik sanırım
benim annemdede vardı bende olurmu bilmem
ama çok gergin göbeğim çok sert her an olabilir
neyse canımj takma bak bugün bebeğini göreceksin
ne güzel bütün sıkıntın biranda gidecek:CüvCüv:

Kızlar ben bugun pek foruma katılamıcam sadece okuyucu olucam, sinirimi fena bozdular benim, konusmaya baslarsam yine sacmalıcammm insanlık üzerine, cok sey istemiyorum sanırım dimi... Bugunluk beni affedinnn, güzel güzel muhabbet edin bakıyımmm yerimseniben Görüşürüssss, bütün hevesimi alan insanları da allaha havale ediyorummm

günaydın kızlarrrrr a.s.
umarım herkes iyidirrr
geçmişin tamammını okuyamadım:1no2:

hepinize çok teşekkürler kızlar ya bebek diye dua ettiğim günleri çabuk unuttum herhalde diye kızıyorum şimdi kendime kızım sağlıklı olsunda gerekirse çatlarız artık

günaydın
aşımıızn 2. ni olduk geldik.
kalp atışını dinledik miniğim 140 dediler.
birde sorudm bu ay da böbreğime gelip vurması noraml mi byle hareketler oluyor dedim.
gayet normal ayakları yada elidir dediler.
kan ve idrar yaptıramdım.
uğraşmak istemedim.
onu direk oalrak hastanede yaptırmak isteidm aslında , ve geldik.
işte.
böyle
günaydın herkese

günaydın güzel anneler,hürremcim mesajını okuyunca dayanamadım ve belki faydalı olur diye yazmak istedim.1 ay önceye kadar tüm karın ve gögüs bölgem kırmızı kırmızı yol yol olmuştu,derim 70 yaşındaki insanlarınki gibi görünüyordu kurumuş büzülmüştü resmen ve bir kaşıntı oldu anlatamam karnımı kim görse çatlıyorsun dedi,ben şikayetlerim başlamadan önce bebe yağı kulllanıyordum bu manzara ile karşılaşınca roc un çatlak yağını aldım günde 2 kere onu kullandım bunun dışında aklıma geldikçe badem yağı sürdüm,bu yağları sürerken sanki sürdüğüm hiçbirşey cildime işlemiyor gibiydi,belirtmeden edemiycem.sonuç:tüm üst derim ölü deri halini aldı ve döküldü ve şu an bir çizik dahi yok,mucize gibi.dene derim hiçbirşey kaybetmezsin canım.fiyatı 42 tl,şu an bazı yerlerde 3 al 2 öde kampanyasıda var.

bende catladım ama kırmızı falan degıl kremımı kullanıyorum ama fayda etmıyo sanırım sadece kasıntıyı kesıyo oda yeter cokta öenmlı degıl acıkcası bebegım ıcın feda olsun

teşekkür ederim canım doktora sorucam bugün zaten ne yapabilirim diye ama rocuda araştırıcam umarım banada faydası olur dedikleri gibi genetiktir büyük ihtimalle benim ki çünkü anneminde çatlağı çok

hürrem sen yine nemledirici kullan,
artmasını ve seni rahatsız etmesini önler biraz.
bende çok gerginim iki gündür ara ara kaşınmalra oluyor ama henüz iz göremeidm.
ama annemden gelen bir genetik ile göbeklerimiz hamilelikte büyük oluyorr.
e çatlama oluyor.
ne yapalım kısmet, sağlıklı olsunalrda doğum sornası çatlak düzenleyiciler de var.
ama tabi ki en az hasar tercihimiz.:)))))))
bikini giyemeyiz sonra :) ne yaaprız

ben şu anda tavsiye züerine lierac kullanıyorum.ama çatlama görürüsem doktoruma danışıp roc alabilirm.
çünkü roc kozmetik bir ürün bebeğimize bir etkisi oalcak mı bilemem. şu an için.lıerac öenrilmdiği için kullanıyorum ama
her gün kullanmıyorum.gün aşırı yapıyorum acaba etkisi olur mu ?

Son düzenleme:
CADIARZU
senağlama ne oldu zuuzum
işyerinde mmi yoksa burada mı sorun oldu.
hadi takma sen kafaya biz, senin konuşmalrını seviyoruz.rahatla ,hadi ama bana bile kızdıysan söz dinleyeceğim seni hatta dövebilirisnkaydirigubbakcemile CADIARZU

zuzum canım takma dicem sana napalım bir sürü abuk subuk insanlarla karşılaşıyoruz boşver güsel yavrun için boşver stres olma bak oda etkileniyo biliyosun
Aramıza katıl gene ne güsel demişsin Allaha havale ediyorum diye en güselini yaparsın
Paylaşımlara devam moral bozmak yok dışarıya bak yükseklerden güneş ne güselll:sm_cool::sm_cool:

Canım ne güsel ya ben 2. dozu 17 nisanda yaptırıcam ya benim vurulduğumda acımadı minicik zaten ama gecesi zonkladı resmen 3 gün kaldıramadım kolumu çok fena oldu ya gene aynı şeyi yaşıcam azap gibi neyseki 3. doz 6 ay sonra unuturum acısını biraz senağlama herkesde farklı reaksiyonlar gösteriyo işte
Güselim benimkide nerelerde geziyo bir bilsen artık aynı anda farklı yerlerden felan hissediyorum ayağı eli kafası felan herhalde dün bi ara böbreğimin ordaydı sonra göbeğimin üstünde hissettim dolanıyooo anlıcan kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…