2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bende gün aşırı kullanıyordum artık sabah akşam kullanırım sabah ki kadar sıkmıyorum artık canımı olsun bakalım eninde sonunda olacak bu 2 gün önce hiç birşey yoktu o çok ilginç bir gecede bile çatlayabiliyoruz demek ki şakkıdı

canım 2.doz ilk doz gibi olmuyor vucut alıştığı için ağrısı sızısı ilkinden az oluyor ben ilkinde üstüne yatamamıştım giyinip soyunmak bile çok zorladı ama 2.yi çok hafif atlattım üstünede yattım kolaylıkla kaldırıp indirebildim de

ay ben onun dolanmasını yerim.
ya mutluluk bu dmek geliyor içimden
ama inşallah sağlıkla kucağımıza alıp işte mutluluk bu deriz.
ben aşıda çok zorlanmadım.
saece üzerine yatmadaım yada çarptığımd azor oldu.
ama .2. daha az acısız şu an yarın belli olur yinede
korkma annesi ,sen cesursun değil mi?

evet katılıyorum
ilk asıda kolum 3 gün ağrıdı kaldıramadım
dün 2. dozumu vurundum baya rahatım ama

hürremciğim olsun sen yine nemlenir vucudunu
catlasa bile çok derin catlak olmasını engeller bitanem

günaydın bayanlar
zuzuum takma kafanı hiçbirşeyi canım öyle münasebetsiz insanlar çıkıyor insanın karşısına işte bebeğinide germe canım
ayyy ben o uyuyan bebekler, yerim yerim ne kadarda tatlılaryaa
bende dün 2. aşımı oldum kolum bugün ağrımıyor geçen sefer ertesi gün ağrımıştı ama hemşire uyuz kadın karşıdan sapladı iğneyi yapılırken çok acıdı gerçi 3 sn bişiiii
kızlar ufacık iğneden korkmayın nasıl doğuracağız sonraa

kızlar öğle tatilinde aktara gidicem, elimdeki broşüre göre fındık yağı ve kakao yağı doğumdan önce ve sonraki çatlaklarda etkiliymiş, siz ne kullanıyorsunuz, hangisi almalıyım sizce?

HÜzÜn yılı o bebıŞlrı bızı ıŞtaha getırmek ıÇın mı koydun.
Oyy oyy kokla ıŞte uyurken onalrı mıs gııb.
Yav ben ÇocuĞum doĞduĞunda sevecem dıye yerım gııb gelıyor.
:))))))))
zaten ıŞtahım aÇıldı

ay inşallah benimkide öyle olur ya aynen ne giyinebildim ne saçımı toplayabildim yukarı kalkmadı
biz yetişkinler bu kadar etkileniyoruzda düşünsene kuzularımız bir gün de 3 aşı vurulacak onlar napsın senağlama
sweatcim sorma pek cesurum normal doğum yapcam diyenlerdenim tabi Allah izin verirse bakalım nasıl olucak

alemsin sweat ya :) kız kıyamazsın koklamalara kimseye de vermezsin öyle seyredersin ne güsel yaaasenağlama

zuzum bak bişi anlatacam
üst katıma eve yeni gelin geldi geldiğinden beri halıları herhafta artık yıkıyomu siliyomu bilmiyom balkona seriyo e bikaç defa çamaşırımın üztüne serdi en son dayanamadım çıktım söylendim geldim neyse dedik
ay geçen bi baktım gene benim çamaşırımın üstüne halı sermiş bide üstüne sopayla vuruyo ay nasıl delirdim anlatamam.zaten nezleden fena halde kıvranıyom işimi gücümü zor zar yapıyom bide sen gel çamaşırlarıma halının pisliğini sirkele.bağıra bağıra bi hal oldum.
uyardığım halde aynı şeyi yapıyo cahil işte napacan partmanda oturmayı bilmiyo ev kendinin ne istersem yaparım diyemi düşünüyo acaba bilemem ama işte cahille bir olunmuyo valla ben bağırdım söylendim geçtim napacan başka çaren yok
esende sölenmişsin zaten boşveeeeeerrrrrr
kendini üzdüğüne değmez

kızlar öğle tatilinde aktara gidicem, elimdeki broşüre göre fındık yağı ve kakao yağı doğumdan önce ve sonraki çatlaklarda etkiliymiş, siz ne kullanıyorsunuz, hangisi almalıyım sizce?

benim pek bi bilgim yok canım ama aktara gidincede bi sor bakalım ama önce sen çatlağa hangi yağlar iyi geliyo diye sor direk kakao ve fındık yağı deme bakalım o ne dicek sonra sen sölersin bazı esnaflarda malını satabilmek için çok yalan dolan sölüyoklava:

kızlar ben roc kullanıyorum burda kozmetik ürün bebeğe zararı olabilir diye duyduğum için araştırayım dedim bunu buldum sizce kullanılabilir mi?gerçi ben 1 aydır kullanıyorum birde bunuda eczaneden alıyorsun kaç tane eczane dolaştım hepside çatlama yağı diye roc u söylüyo zararı olsa belirtirler değil mi kafama takıldı.ya bide kozmetik derken buda dermokozmetik ürün diye geçiyor sanırım.
Roc Maternity Anti Stretch Mark Hamileler için Çatlaklara önleyici bakım sunan bu yağın dermatologlar tarafından test edilen formülü tamamen doğal formülü şu etkili bileşenlerin karışımından oluşur:
Soya yağı:Kuru cildi nemlendirir ve cildi yumuşacık yapar.
Tatlı badem yağı:Cilde ihtiyacı olan esansiyel yağları sağlar.
Kuş üzümü çekirdeği yağı :Cildin iyice nemlenmesini sağlar.
Bisabolol:Yumuşatıcı ve sakinleştirici bir etki sağlar.
Kuşburnu yağı:Cildin yenilenmesine yardımcı olur ve nemlendirici etkisi vardır.
E vitamini:Güçlü serbest radikal tutucu özelliği ile erken hücre ölümü gibi hücre hasarlarını önler.
150 ml pompalı sprey.

bide birşey daha hamilelikten cildimiz bozulmaya müsait diye temizleyicidir peelingdir vs.kullanıyorum ben onların da bebeğe zararı olur mu ki

AŞına ben kakao yaĞı kullanıyorum Şımdılık bır sorunum yok ama karnım ufaktan ufaktan kasınıyor ,
catlıyacaksa aza ındırgıyor bunlar ama yıne de catlıyorsun

bide birşey daha hamilelikten cildimiz bozulmaya müsait diye temizleyicidir peelingdir vs.kullanıyorum ben onların da bebeğe zararı olur mu ki

bazı kozmetik ürünlerinin içeriği bebeğe zarar verebiliyomuş bence bi araştır ben öle duymuştum ama kesin bişe söyleyemem. zaten makyaj bile önermiyo doktorlar düşün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…