2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım seninki banttan öütürü zorunluya girer

canım ben bantı sordum.sezeryan olması gerekmiyormuş.ama bende myom çıktı.o yüzden sezeryan olucak.ve myomda alıncak.tekrar ameliyat olmak zorunda kalmıcam inşallah.sen hangi hastaneye gidiyordun

inşallah canımm sağlıcakla gelsinlerr

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy ne güldümm ne güzell söylemişsin cnm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

normal doğumda doktor bakıyor kontrol ediyor.
sorna işine dönüyor.
doğum başlama anına kadar arada kontrole geliyor ve rapor alıyor.
sonra doğum başladığında doktor başında oluyor.
yani son an dediğimiz o.
ama 6 saat sürse bir sancı en iyi ihtimal ile doktor orada başıdna duramaz.o iş için ebe ve hemşireler var.

ama doum başlama anı için doktor geliyor.
doğumu yaptıryor
ama devlet hastanesinde durum değişiyor tabi.ona bir şey diyemem

ben basta medical parka gidiyordum evime uzak diye değişltirdim
üsküdarda yunus emre hast. gidiyorum .dr falan çok ilgili temiz biyerde.fiyatları da oldukça uygun

canım o lüx hastane ve ilgili dr lar için geçerlidir bence .
coğu kişiden ebelerin yaptırdığını duymuştum.

:uhm: bilmem belkide olabilir canım............
ben sadece kendi doktoruma ve hastaneye sordum..hasta doğuma gelirken doktorunu arıyormuş ve ikisi beraber hastaneye geliyormuş..........a.s
hemen epidurali takıyorlarmış hastaneye gelince sonra birlikte doğumhaneye gidiyorlarmış ve doktor ve yardımcılarla beraber yapıyormuşsun normal doğumu.........
haa birde hastanedeki 4 oda aynı zamanda doğumhaneye çevrilen yatakla donanımlıymış..yani isteyen kendi odasında da doğumunu yapıyormuş...:CüvCüv:

canım o senin dr özeldir
tabii böyle dr lar var ama 1 haftadı araştırıyoruz ankarada sayılı yani
hatta doğuma gelirmisiniz sorusuna gece gündüz planım olabilir kimin nezaman doğurduğuna göre plan yapamam gelemem dedi
hak verdim yani kızmadım

bende geçen cmtesi hastanede beklerken gittim odaları gezdim.gayet iyiydi odalar.suit odalarda var.ayrı bir oda daha eklemişler arada sürgülü bir kapı.birde koltuk takımı koymuşlar.450 ytl fiyat istiyorlarmış.çok gereksiz.standart odalarıda gayet güzel.yatak,açılan bir koltuk,banyo,2 sandalye.duvarda da bir televizyon var.

haklısın canım ama normal doğumdada komplikasyonlar olup sezeryan olman gerekebiliyor ben sırf bu yüzdenözel hastanede dr eşliğinde doğum yapmak istiyorum
bide doğum yaptığınız hastanede küvez olup olmadığına bakın arkadaşlar allah korusun ama temkinli olmakta fayda var

slm kızlar
doğum ücretlerinden bahsetmişsiniz izmirde ege sağlık hastanesinin fiyatı sezaryan için 2000 civarında suit farkı doktor parası hariç. izmirli arkadaşların bilgilerine

canım bende ilk doktoruma doğum gece olsa gelebilecekmisiniz diye sordum oda bana gülerek normal doğumlar genelde gece olur kendi takip ettiğim hasta ise geliyorum dedi kartını verdiğinde hemen baktım cebi yazıyordu bencede yanımızda doktorumuz olmalı normal doğumda düşünsene ameliyathane yabancı bir ortam kimseyi bilmiyorsun acı çekiyosun sadece tanıdık olan doktorun oda olmazsa ayy kötü olur yani kime nazın geçicek orda bence aşama ilerledikçe doktor doğumu kendi yaptırıyor ebeler hastaya yardımcı oluyor yönlendiriyorlar yani

neslivicdam ben de mesa ya da da yapmayı dusunuyorum. 4.5 milyar dedı doktorum. ama ekstra bırseyler cıkarsa sarılık vb. o fıyat baya yukselıyormus. ben de orda tereddüt edıyorum. sırf hastanenın ısmınden dolayı baya bı malıyet yukluyorlarmıs.

kızlar valla ben hiç araştırmadım bu durumu ama benim sigortam doğumu %100 karşılıyor gittiğim hastanede doğum yapanlarda çok memnun

özel sağlık sigortanız karşılıyorsa en iyi yerde yapın kızlar
benim sadece ssk var ona göre hareket ediyorum

birde bir sorunum oldu dünden beri yardımcı olsanıza
eski doktorum yalıydı ve artık çalışmayacağını söylediği için bende şimdiki doktorumu buldum dün eski doktorumla görüştük adam tuturdu senin doğumu ben yaptıracağım sen benim kızımsın vs vs diye. doktorumu arayıp hastanı ben alacaım diyecekmiş vs vs çok canım sıkıldı. ben şimdiki doktorumdan çok memnumun eski doktorumun babamın arkadaşı aynı zamanda ama babam bişi demiyor. iki gündür yiyorum kendimi kibarca nasıl red edilir bu adam bir fikir versenize.

yaa benim bebeğim dünden berii hareket etmiyoo ((((((((( aklıma geldi yinee...senağlama

canım zaten kafaya koydum bidahakine asılacam gitsin aşağıdan toplasın halılarını
yiğenin gerçekten çok tatlıyış hele o kaş kaldırarak bakması çok hoşuma gitti maşallah artı arkadaşında doğu yapmış gözünüz aydın

kizlar bugun cok mutluyum.cunku bebisimin cinsiyetini ogrendim.bir oglum oluyor.icimde cok tuhaf bir his var, ucuyorum nerdeyse....gamyoncuiremsu
gözün aydın canım inşallah sağ sağlim kucağına almayıda nasip etsin allahım

benim bu ikinci zaten kızımın ablasıyla rasında doğduğunda 4 yaş olacak inşallah
tam zamanıymış çünkü daha küçük olsaydı kızımla ilgilenemezdim,kucaklayamazdım oyüzden bence tam zamanında yapmışım darısı başınıza

geçmiş olsun canım inşallah atlatırsın
buarada eşinede hayırlı teskereler sanada hayırlı doğumlar inşallah
tekrar görüşmek dileğiyleeeeeeee

senin için hayırlısı olsun canım iyice araştırdıysan kafanada yatttıysa sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…