2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

O NE YA :1shok: 4.5 MİLYARI BEBEĞİNE HARCARSIN O KADAR DOĞUM PARASIMI OLURMUŞ EĞER GERÇEKTEN İNANIYORSAN İSİM İÇİN O KADAR PARA VERME CANIM ÇÜNKÜ FİYAT GERÇEKTEN ÇOK ABARTILI GÖRÜNÜYOR

slm kızlar
doğum ücretlerinden bahsetmişsiniz izmirde ege sağlık hastanesinin fiyatı sezaryan için 2000 civarında suit farkı doktor parası hariç. izmirli arkadaşların bilgilerine

canım ben bugün çoğunu araştırdım
hayat hastanesi 400 civarı
kocaman 300-350
ege sağlık 2000-2500
şifa has1400-1500
doruk has 1400
buca tıp 1000-1200
tabi bunlar ssk anlaşmalı

Canım bilgili tecrübeli olması çok güsel neden onu istemiyosun bence gayette iyi olur tecrübeli olması öyle değilmi?

yaa benim bebeğim dünden berii hareket etmiyoo ((((((((( aklıma geldi yinee...senağlama

canım bende aynı senin haftandayken 2 gün hissetmedim
olabiliyor hissedemeyebiliyorsun
dr sordum 72 saatten sonra önemli dedi
sende takip et
bide gece sırt üstü yattığında mutlaka kıpırdanıyor
2 hafta sonra inşallah böyle endişelerin olmayacak herşeyini hissediyorsun

eyetkiner süt iç hayatım benimki süte hiç dayanamıyo bide idrarını accık tut o zaman çok rahatsız oluyolar vurmaya başlıyolar kaydirigubbakcemile3

kızlar şeker testine aç gitmek gerekmiyomuş az önce doktorumu aradım öyle dedi yarına çağırdı

bende şeker yaptırmaya aç gittim
dr öyle istedi
hemde saat 12 de iç kan ver derken 14 kadar açlıktan süründüm
eğer geç vereceksen bişeyler ye

sen gerçkten çok zor durumda kalmışsın canım..
insanın içine sinmeyince de doktor ile doğuma girmek olayı çok gerer.
nasıl aklı vereceğim bilmiyorum yani.
babanın arkdaşı olamsı biel bence yeterince geçerli bir sebeb ,doğumu yaptırmaması için.utanırım ben şahsen yani.ama tabi senin aına bir şey söylemem yanlış olur.
inşallah bir çzöüm bulursun

yaa benim bebeğim dünden berii hareket etmiyoo ((((((((( aklıma geldi yinee...senağlama

canım çukulata ye ve sol tarafına yatamaya çalış.
birde eğer tuvalet ihtiaycın varsa onu çöz.
sevmiyroalr içerdide sıkışmayı.en azında benim ki kaydirigubbakcemile3
hareket etmiyor o duurmda sonrasıdna takla atıyor.

kızlar şeker testine aç gitmek gerekmiyomuş az önce doktorumu aradım öyle dedi yarına çağırdı

banada ilk önce tok baktı.parmağımdan.sonra benim şekerim çıktı.ertesi gün aç karnına çağırdı.50 lik yükleme yaptılar.gene şekerim çıktı.şimdi cmtesi 100 lük yapıcak.

ya kızlar bazılarınızın hastane fiyatlarına şok oldum yaaaaa
burda ssk anlaşmalı normal doğuma 1000 den aşağı diyen yok çok şanslısınız
ben ilk doğumumu devlette yaptım malesef ebeler doğurttu doktor sadece öle karşıdan baktı özel odada kaldık ama ne çare olan oldu.bidaha hayatta devlette doğurmam daha doğrusu ebeye kendimi bidaha elletmem kendimce öle karar aldım

kikoleyim saol tatlım sorma kaşlar hep öyle ablama diyorum sen kime baktın hamileyken kaşları sürekli kalkık geziyo çocuk ama çok yakışıyo kuzuma yaramazım benim bi dişi çıkmış şimdi söyledi ablam huysuzlanıyomuş diş çok ağrı yapıyomuş bebeklere gece uyutmuyomuş :1no2:

Canım bilgili tecrübeli olması çok güsel neden onu istemiyosun bence gayette iyi olur tecrübeli olması öyle değilmi?

yaa ölede hiç bişi konuşmaz eski doktorum bişi sorsan geçer geçer der takma kafana der falan birde babamın arkadaşı ya her şeyi paylaşamıyor insan utanıyorum öbürü daha genç onun öğrencisi zaten ama eşimde bende daha rahatız . yedim valla kafayı senağlama

ha kızlar bide madem imkanınız var suiti geçtimde illa özel odada kalın çünkü 2 kişi kaldığını farzet emzirecen belki öbür hastanın eşi dostu olacak.sızlanacan olmıcak rahatsız olursun oyüzden kendi başına rahat rahat dinlen
bide hastanelerinizin yeni doğan yoğun bakım ünitesi olmasına da dikkat edin bu çok önemli

selsin peki 12 saat açlıkda önderidler mş?
100 gr.lıkta.12 saat önceisdn yeme içmeyi kesiyorusn.
allah kolaylık versin.
inşallah gayet normal değerler çıakrç

kızlarrrrr birazdan yola çıkıcaz eşimle denizliye gidiyom
kızıma kavuşacam inşallah
ayyyyy 10 gün oldu nasıl özledim anlatamamdelikafadulden

selsin peki 12 saat açlıkda önderidler mş?
100 gr.lıkta.12 saat önceisdn yeme içmeyi kesiyorusn.
allah kolaylık versin.
inşallah gayet normal değerler çıakrç

evet canım 50 liktede önerdi bana.12 saatlik açlık.yani gece 12 den sonra birşey yeme dedi.senin düzgün çıkmıştı dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…