- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
neslivicdam ben de mesa ya da da yapmayı dusunuyorum. 4.5 milyar dedı doktorum. ama ekstra bırseyler cıkarsa sarılık vb. o fıyat baya yukselıyormus. ben de orda tereddüt edıyorum. sırf hastanenın ısmınden dolayı baya bı malıyet yukluyorlarmıs.
neslivicdan senın dokturun kım
slm kızlar
doğum ücretlerinden bahsetmişsiniz izmirde ege sağlık hastanesinin fiyatı sezaryan için 2000 civarında suit farkı doktor parası hariç. izmirli arkadaşların bilgilerine
yaa benim bebeğim dünden berii hareket etmiyoo((((((((( aklıma geldi yinee...senağlama
birde bir sorunum oldu dünden beri yardımcı olsanıza
eski doktorum yalıydı ve artık çalışmayacağını söylediği için bende şimdiki doktorumu buldum dün eski doktorumla görüştük adam tuturdu senin doğumu ben yaptıracağım sen benim kızımsın vs vs diye. doktorumu arayıp hastanı ben alacaım diyecekmiş vs vs çok canım sıkıldı. ben şimdiki doktorumdan çok memnumun eski doktorumun babamın arkadaşı aynı zamanda ama babam bişi demiyor. iki gündür yiyorum kendimi kibarca nasıl red edilir bu adam bir fikir versenize.
yaa benim bebeğim dünden berii hareket etmiyoo((((((((( aklıma geldi yinee...senağlama
kızlar şeker testine aç gitmek gerekmiyomuş az önce doktorumu aradım öyle dedi yarına çağırdı
birde bir sorunum oldu dünden beri yardımcı olsanıza
eski doktorum yalıydı ve artık çalışmayacağını söylediği için bende şimdiki doktorumu buldum dün eski doktorumla görüştük adam tuturdu senin doğumu ben yaptıracağım sen benim kızımsın vs vs diye. doktorumu arayıp hastanı ben alacaım diyecekmiş vs vs çok canım sıkıldı. ben şimdiki doktorumdan çok memnumun eski doktorumun babamın arkadaşı aynı zamanda ama babam bişi demiyor. iki gündür yiyorum kendimi kibarca nasıl red edilir bu adam bir fikir versenize.
kızlar şeker testine aç gitmek gerekmiyomuş az önce doktorumu aradım öyle dedi yarına çağırdı
Canım bilgili tecrübeli olması çok güsel neden onu istemiyosun bence gayette iyi olur tecrübeli olması öyle değilmi?
sen gerçkten çok zor durumda kalmışsın canım..
insanın içine sinmeyince de doktor ile doğuma girmek olayı çok gerer.
nasıl aklı vereceğim bilmiyorum yani.
babanın arkdaşı olamsı biel bence yeterince geçerli bir sebeb ,doğumu yaptırmaması için.utanırım ben şahsen yani.ama tabi senin aına bir şey söylemem yanlış olur.
inşallah bir çzöüm bulursun
heh işte acayip utanıyor insan. valla öle kaldım çözüm bulamıyorum kiCADIARZU
selsin peki 12 saat açlıkda önderidler mş?
100 gr.lıkta.12 saat önceisdn yeme içmeyi kesiyorusn.
allah kolaylık versin.
inşallah gayet normal değerler çıakrç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?