2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Eyetkıner ne gÜzel fıuyatlar.
Sezaryen ıle normal doĞum arasında Çuk bır fark olmaması Çok daah gzÜel.
Benım hastane de uygunlaran ama 250 normal 650 sezaryen tabı ssk anlaŞmalı.
ınŞallah hastanede gÜzeldır.
ısteeıĞın yerı bulmuŞ olursun canım

eyetkiner ve selsin her ikinizinde hastane doğum fiyatları süper maşallah ya..........
ne güzell sonuçta herkez aynı doğumu yapacak geri kalanı hava parası galibaaaaaaaaa:1no2:

canım hastane menemen de.. ssk anlaşması var..
normal doğum 215 tl
sezeryan 227 tl mış.. 1 gün oda dahil bu fiyatlara....
fazladan yatmamız gerekirse günlük 81 tl mışş. çok uygun ama ilk önce gidip görmem laızm tabii[/QUOTE]

kızlar bunlar özel dimi
ben biraz araştırdım 1500 ve üzeri normal doğum memur lar için

gerçekten çok uygun
acaba ssk daha fazlamı ödüyor

benim doktorumun ve hastane fiyatı 2500-3000 ytl arası........
bide ayriyetten günde 400 ytl bebek bakım masrafı varmış öyle duydumm o ne için anlayamadım bana da arkadaşım söyledi............
böyle bişey duyan varmı aranızda hastaneleriniz bebek bakım masrafı alacak mı

Özel hastanelerde kendi arasında değişkenlik gösteriyor işte anlaşılmıyorki
benim hastanemde ssk anlaşması yok 3700 civarı dediler bana ama temmuza kadar zam gelir dediler parantez içinde kötükedihüso

zuzu kızdırma beni yaz çabuk............
bak gelir oraya OKLAVAYI PATLATIRIM O KIZIN KAFASINA...........

Heeeee durdum durdum hastane doğum ücretlerine yazıyım dimi -tatlicadiarzu- milyor milyor yazıcam bozuk olan sinirimi katlıyımmm iyice dellenirimmm artık naniknanik Babaylon yazsın once sora ben yazarımmm

ssk anlaşmalı özel hastaneler uygun oluyo
ama doktorun oranın doktoru değilse
üstüne para alıyo doğuma gelmek için
o yüzden hastane 300 ken oluyo 1500

bence hastaneler marka gibi fiyat biçiyor kndilerine
bizde medicana mesa ve güvene baktık ama kara veremedim

bebek bakımı ne olbilirki:1shok:

Özel hastanelerde kendi arasında değişkenlik gösteriyor işte anlaşılmıyorki
benim hastanemde ssk anlaşması yok 3700 civarı dediler bana ama temmuza kadar zam gelir dediler parantez içinde kötükedihüso

:lepi: isterse 5000 tl olsun
NASILSA ÖZEL SALIĞIN VAR TATLIM:lepi:

Bebek de eĞer herhangı bır sorun yoksa ıÇ bır masraf almıyoralr.ama bebeĞe oksıjen verelım ,yada kÜvez gıbı brı oaly dıle gelrıse ekstra oluyormuŞ.
Yenı doĞum yapan anneye zaten yenı doĞan servısı hızmet vermek zorunda ,
am hıÇ bakım masrafı duymadım,abartılı bır rakam Üstelık .sen ıstersen hastaneyı ara sor fıayt ÖĞrenmek sıtyorum dıye,her hastane ayrı Şekılde deĞerlendırıyor

:lepi: isterse 5000 tl olsun
NASILSA ÖZEL SALIĞIN VAR TATLIM:lepi:

Aynen bende öyle diyorum doğum %100 ücretsiz olucak canım bebek masrafı değilde bebek ilk müdahale rakamı var 600 lira hastanede odur bence o günlük değil yani bir kereye mahsus alıyolar bebek doğunca ilk müdahaleleri kontrolü yapıluyormuş birde bi aşısı varmış sanırım sarılık belki emin değilim o vuruluyomuş bu masrafları kapsıyor o olmasın canım:uhm:

bence hastaneler marka gibi fiyat biçiyor kndilerine
bizde medicana mesa ve güvene baktık ama kara veremedim

bebek bakımı ne olbilirki:1shok:

:uhm:bende ilk kez duydum tatlım ..çocuk doktoru,bebek doğunca küveze koyuyorlarmış özel bi ısıtma küvezi mi ne 1 saat kadar orda duruyormuş,mama parası..........işte abuk subuk bişeyler parası bide hemşireler bakımyapıyormuş bebeğe ne bakımı yapçaklarsa..
günlüğü 400 ytl miş.....ee 2 gün kalcağıma göre 800 ytl de bebek ücreti alacaklar heralde...
tam konuşmadım doktorumla nasıl ve neden olduğunukafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…