eyetkinercim ben hayatta sanmıştım kardeşini o yüzden kaybettiyse manevi duygular girer işin içine...
allah oğlunuza uzun ömür versin inşallah
Eyetkİner ne gÜzel fİuyatlar.
Sezaryen İle normal doĞum arasında Çuk bİr fark olmaması Çok daah gzÜel.
Benİm hastane de uygunlaran ama 250 normal 650 sezaryen tabİ ssk anlaŞmalı.
İnŞallah hastanede gÜzeldİr.
İsteeİĞİn yerİ bulmuŞ olursun canım
eyetkiner canım evet baya uygunmuş
bende doğum içib araştırıyorum bu aralar
eyetkiner ve selsin her ikinizinde hastane doğum fiyatları süper maşallah ya..........
ne güzell sonuçta herkez aynı doğumu yapacak geri kalanı hava parası galibaaaaaaaaa:1no2:
benim gittiğim yerde normal 300 sezeryan 500 :)
Aynen bende öyle diyorum doğum %100 ücretsiz olucak canım bebek masrafı değilde bebek ilk müdahale rakamı var 600 lira hastanede odur bence o günlük değil yani bir kereye mahsus alıyolar bebek doğunca ilk müdahaleleri kontrolü yapıluyormuş birde bi aşısı varmış sanırım sarılık belki emin değilim o vuruluyomuş bu masrafları kapsıyor o olmasın canım:uhm:
Benim normal doğum 3.000, sezaryen 3.200 tl, 850 tl de bebek masrafı... Bendede var yane o masraftan... Bu ücretler dışında herşey dahil. Yalnız deniz manzaralı suit odada (ki koltuk takımı var resmen inanamadım ve birden fazla refakatçi kalabiliyo ) kalırsan ekstra ücret ödiceksinn...
Benim normal doğum 3.000, sezaryen 3.200 tl, 850 tl de bebek masrafı... Bendede var yane o masraftan... Bu ücretler dışında herşey dahil. Yalnız deniz manzaralı suit odada (ki koltuk takımı var resmen inanamadım ve birden fazla refakatçi kalabiliyo ) kalırsan ekstra ücret ödiceksinn...
eyetkiner ve selsin her ikinizinde hastane doğum fiyatları süper maşallah ya..........
Ne güzell sonuçta herkez aynı doğumu yapacak geri kalanı hava parası galibaaaaaaaaa:1no2:
ben yazmadımki güzelim hastane fiyatını.bizimki ssk lı 1900 galiba.zorunlu olursa tabi.zorunlu değilse 2250 diye biliyorum
normal doğumu zaten genelde ebeler yaptırıyor son anda dr gelip mudahale ediyormuş coğu zaman
bence de abartıı yaa o kadarı da fazla ben nerde olsa doğururum...:)))))))))))
normal doğumu zaten genelde ebeler yaptırıyor son anda dr gelip mudahale ediyormuş coğu zaman
bence de abartıı yaa o kadarı da fazla ben nerde olsa doğururum...:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?