2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Benim normal doğum 3.000, sezaryen 3.200 tl, 850 tl de bebek masrafı... Bendede var yane o masraftan... Bu ücretler dışında herşey dahil. Yalnız deniz manzaralı suit odada (ki koltuk takımı var resmen inanamadım ve birden fazla refakatçi kalabiliyo ) kalırsan ekstra ücret ödiceksinn...

kızlar bende karar veremedim hastane konusunda ve doktor konusunda yani ameliyatımı nerde yapsam biri önceki kızımın doktoru yani yılların doktoru hergün en az 3 4 sezaryana giriyo diğeride genç bi doktor ama büyük ssk hastanelerinde stajını felan görmüş oda deneyimli internetten araştırdım ikiside iyi hastanelerde isimleri aynı sadece biri evime yakın diğeride taksiyle 5 dakika sürüyo çok zor bi karar olcak benim için fiyatlarıda aynı ssk anlaşmalı 400 ytl çıkmış olucam

eyetkinercim ben hayatta sanmıştım kardeşini o yüzden kaybettiyse manevi duygular girer işin içine...
allah oğlunuza uzun ömür versin inşallah

evet cnm maneviyatı var diye bişey diyemiyorumm saygı duyuyorumm...

inşallah iyi bi hastanedir cnm inşallah memnun kalırımm fiyatları çok uygun

eyetkiner canım evet baya uygunmuş
bende doğum içib araştırıyorum bu aralar

inşallah sende güzell bi yer uygun bi hastane bulursun cnm

eyetkiner ve selsin her ikinizinde hastane doğum fiyatları süper maşallah ya..........
ne güzell sonuçta herkez aynı doğumu yapacak geri kalanı hava parası galibaaaaaaaaa:1no2:

sanırım öyle melekcimm sağlıcakla dünyaya gelsinlerde.... :Saruboceq:

benim gittiğim yerde normal 300 sezeryan 500 :)

ilsucum seninki de uygun muşş.... ne güzell a.s.

:sm_confused: olabilir canım bana da arkadaşım söyledi aynı hastaneye gidiyoruz...
bakalım sorarım ben kendi doktoruma onua.s

Ay sinirim bozuldu yine rakamları duyunca benim sinirler bugün bıngıl bıngıl, ben yine sustum, içime kacıcammmm :çok üzgünüm:

amaan bide ben konyada doğum yapacağım diye geç kaldım burada hastane için bakalım beni kabul edeceklermi-tatlicadiarzu-
olmassa bazı özel üniversite has.lerinde prof doğumuna giriyormuş
sadece profa ödeme yapıyorsun hastaneyi devlet karşılıyor
öyle yaparık artık

Şeniz bende suit oda tutacağım 200 ytl suit farkı varmış:1rolleyes:

5 yıldızlı otel gibikaydirigubbakcemile3 gerçekten öylelerama doğuran biziz
doğum sancılarınıda o konforla çekeriz artıkdelikafadulden

dediğim gibi canım o masrafı ilk müdahale adı altında alıyorlar bir kereye mahsus alıyolar ya doğumumuz rahat olsunda kalanı otel hizmeti resmen
Bakın bizim hastane fuarda stand açmıştı form doldurun suit odada ücret farkı ödemeksizin kalın dediler bende ok dedim sonra aradılar beni 300 lira fark ödersem suitde kalıyomuşum özel sağlığım normal odayı kapsıyomuş
Suit farkıda 1+1 oda zaten anne ile bebek gelenlerden ayrı tutuluyor kuaför hizmeti doğumdan sonra vereceğim 20 kişiye doğum mesajı çekiceklermiş Yani tamamen otel hizmeti için alıyorlar bence gereksiz kıslar yasakkelime

bence de abartıı yaa o kadarı da fazla ben nerde olsa doğururum...:)))))))))))

Sizler bebeğe özel sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyomusunuz ben sanırım yaptırıcam bebek için daha gerekli diye düşünüyorum

eyetkiner ve selsin her ikinizinde hastane doğum fiyatları süper maşallah ya..........
Ne güzell sonuçta herkez aynı doğumu yapacak geri kalanı hava parası galibaaaaaaaaa:1no2:

ben yazmadımki güzelim hastane fiyatını.bizimki ssk lı 1900 galiba.zorunlu olursa tabi.zorunlu değilse 2250 diye biliyorum

normal doğumu zaten genelde ebeler yaptırıyor son anda dr gelip mudahale ediyormuş coğu zaman

Ben dayanamdım bu bebek bakım fıyatına takıldım
hastanemı aradım.
Ve bızım fıyatlar paket.
BebĞın ılk testlerı ,bakımı ,doktor kontrolu ve hemŞırelerın ılgılenmesı de dahıl ,Çok eksrem bır durum ÇıkamdıkÇa kı ınŞallah Çıkmaz ÇÜnkÜ bu saĞlık konusu dedı.
Sezaryan Ücretı ,650 anne ve Çocuk bakımı,ve yatak Ücretı dahıl.
Özel oda yada normal oda seÇmek aÇısındn da ekstra fıayt yok dedı.
Zaten ben de bakmıŞtım.
Koltuk takımı gıbı yakımalr var odada ,gelenler ıÇın.
Zaten 2gÜn ınŞallah fazla kalmaya gerek kalmaz.
ıŞte bÖyleeeeeeee

normal doğumu zaten genelde ebeler yaptırıyor son anda dr gelip mudahale ediyormuş coğu zaman

:1no2::1no2: hayır canım bak kesinlikle normal doğumu baştan sona kendi doktorun yaptırıyor benim bildiğim özel hastanelerde..
ben doktoruma sordum normal doğuma baştan sona kendisi giriyormuş kendi hastalarına...hihoyyythihoyyyt
ama ben sezeryan olacağım için çok irdelemedim o konuyu.........

yani 3,000 verince her yerde doğurusun doğru canım.
Hastane temiz ve acil müdahale ve yoğun bakım ünitlrei varsa gerisi boş zaten.
Herkeisn kendine göre bir bütçesi ve tarzı var.sağlıkla gelsinler kuzucuklar inaşllah

evet,normal dıoğumda sürekli ebeler bekliyor ve zon anda doktoru çağırıyorlar.
Zaten doktorunn ne kadar süreceği belli olamayn bir doğumun başında beklemesi saçma olur.
Az kaldı doğum yaklşatıkça telaşıda geliyor bakalım ne oalcak.
Bu ay yavaş yavaş doğum şekilleri belli oalcak.

dr um sezeryanı dr yapar yani doğumu dr yaptırır
normal doğumu annenin kendi yapar dr yada ebe yardımcı olur dedi
gerçekten hem kendin doğuracan hemde üstüne para verecenkaydirigubbakcemile3

bizde dr doğuma girdiği has . aryoruz ama yok
bence ebeler daha tecrübeli oluyor
eşimle fikir ayrılığındayız o dr olsun istiyor bakalım hayırlısı

canım o lüx hastane ve ilgili dr lar için geçerlidir bence .
coğu kişiden ebelerin yaptırdığını duymuştum.

valla benim fikrim normal doğumda doktorum girip bana o doğumu yaptırmayacaksa ebeler yaptıracaksa...............gider normal herhangi bi ssk hastanesinde 0 tl sına doğumumu ebelerle yapar çıkarım...haksızmıyım..doktor doğuma girmeyecekse özelin ne anlamı kalır ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…