2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Doktora gıden arkadaŞlar ıyı haberlerle gelın ınŞallah..........
Bende gıtÇem akŞama..
Yarın bol bol bebıŞlerımız hakkında konuŞuruz ıyı haberlerle bahsederız ınŞallah

haydincik kızlar iyi akşamlar hepinize.yarın görüşmek üzere.zuzuum cumaya az kaldı.yatcaz kalcaz yatcaz cuma olucak

Kızlar ben asık suratımla forumdan bu aksamlık ayrılıyorum, yatcam kalkcam gecicek umarımmm... Gider ayak anlatıyım kısaca, sabah serviste yer olmadıgı icin soylenirken, bi kız laf attı ve kavga basladı, sora yetiremedi holding ik direktörü cc li mail ile beni sikayet edip üstümden prim yaptı, bende altta kalmadım gerci, sora yetmedi mali işler direktörü asistanımız araya girdi tüm servise ve yönetime mail attı bana yer ayrılsınmış hamileligim boyunca... Sora bu maille sabah kös kös oturan yer vermemek icin uyuma numaras yapan herkes bi anda aslan kesildi, benim yerime otursun hayır benim diye... Pis yalakalarrrrrr....

Olay bu kızlar boyle tiplere ne denir bilmiyorum ki literatürde... Ne desem sakinleşmiyorum... Nerdeyse amaaaaan hamile bu idare edin, geçimsizin teki dicekler, suclu ben oldum resmen uyumsuz... Deli etcekler delii adamı....

Hadi yüzleri ve yüregi güzel insanlarrrr, anneden once en azından insan sıfatını tasıyan insanların arasında olmaktan cok memnunum arkadaslar, hepiniz cok özelsiniz, bu aptal dunyada bozulmamış birer nadide parça gibi ve eminim bizim masum ve küçük yavrularımızda ileride insan olacaklarrrrr... a.s.

bunlar yapılırken toktun dimi

yok canım.cuma ilk önce bana parmağımdan baktı.şekerim çıkınca yükleme yapmadılar.cuma yapıcaktı aslında çıkmasaydı şekerim.o gün toktum.ama çıkınca işte.cmtesi aç çağırdı.12 den sonra birşey yeme dedi.

zuzum canım benim suçlu belli zaten ne takılıyosun sen boşver evet istinaysa istisna yapılacak bu öncelik her yerde belirtiliyor zaten kızın hazımsılığıymış boşu boşuna bir gününü heder ettin aşk ol arkadaşım ya hadi sen eve gidince ılık bir duş al yemeğini ye uzat ayaklarını keyf yap unut sabahı emi canımcım
ıyi Akşamlar sana yatcaz kalkcaz zuzukaydirigubbakcemile3

Doktora gidecek annelerimiz hayırlı haberlerle dönsünler inş. yarın yazın bize son durumlarınızı hepiniz

melekcim ben her ay yaptırmadım ama sanırım her trimesterda yaptılar haftaya gene yaptırıcam tam kan sayımı tam idrar kültürü birde toksoplazma ve şeker ölçümü hepsini işaretlemiş doktorum :bbo:

karnını dürt biras emelcim elinde pıt pıt vur belki hareketlenir

canım çukalata yada şeker ye birazda sesli konuş bebişinle
bende hep işeyarıyo haberin olsun:CüvCüv:

eyetkiner süt iç hayatım benimki süte hiç dayanamıyo bide idrarını accık tut o zaman çok rahatsız oluyolar vurmaya başlıyolar kaydirigubbakcemile3

ÇOK SAĞOLUN KIZLARRR........

şimdi çikolata yedim ama yoğunluk da var tabii akşama dinlenip denicem tekrar bi bardak da süt içerimm artıkk...
inşallahh bebeğim iyidirrr :Saruboceq:

bu arada eşim sada hastanesi hakkında pek iyi şeyler duymamış bi u dönüşü yapıp şifa hastanesi bornova dan randevu aldım.. bi de oraya bakayımm... 3 nisana randevu verdilerr.. dediğimm gibii hakkımızda hayırlısı oılsun :Saruboceq:

geçmiş olsun cnm ya inşallah düşer tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…