2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

dün geceden bu yana adet sancısı şeklinde bir ağrı ile kıvranıyrum şu an yine var.kimse de böyle bir şey oldu mu?
korkuyorum.doktoru aramaktan bile korkuyorum.
bir de vaginada şişlik var.
yan nasıl anlatsam bilmiyorum ama rahatsız ediyor yani.
ama kızım hareket ediyor onuda hissediyorum.
dua edin bir şey çıkmasın

swethomecum geçmiş olsun.kötü birşey olduğunu sanmıyorum.hepimizde farklı farklı ağrılar oluyor.rahimin büyümesinden kaynaklanıyordur belki.ama sen genede doktorun ile görüş istersen canım

dün bale ye gittik kızlar.ben çok severim bale.kızım olsaydı kesin onu göndercektim baleye.süperdi.ama sırtım çok ağrıdı.2 adım yürüm hemen sırtımda bir nokta var orası ağrıyor.eskiden bütün mağazaları gezerdim yorulmak nedir bilmezdim.dün giderken eşime dedim.şöyle birkaç mağazaya bakalım.sadece 1 tane bakabildik hemen başladı sırt ağrım.sonra baledede devam etti.onun dışında çok güzeldi.ama oğlumuda yapabilirim balet demi.kızlar da çocuklarda süperdi.hayran oldıum valla.

maşallah işte böyle keyfin yerinde olsun güzelim boş ver yaa yatcaz kalcazz:teytey::teytey:

canım ağrılarını dikkate almamazlık yapma sakın öyleden sonraya kadar bekle halen devam ederse git doktora bence 26 haftan doldu canım aman dikkat et bu artık bu haftamızdaki ağrıları önemsememek olmaz:1no2:

zuzuuum bomba gibisin bugün.yatcaz.kalkcaz cuma olucak yaşasın.

Cidden aynaya baktım da sabah bomba gibi olmusum selsincimmm, tam ismimin karsılıgını veriyorummmm kaydirigubbakcemile3

Swethomecummm bendede aynı agrı var 2-3 gündür, normalmiş doktorum bana oyle dedi ama tabi bilas canını acıtıyo insanın ee bebişin büyüo ve kendine yer açıyo annesi, kolay mı sen agrısız acısız yapta aynı işi göriyimmm :mymeka:

Selsin, bende önceden yorulmak ned,r bilmezdim çok gezerdim.Bendede bel ağrısı başladı.ışyerindede sürekli oturuyorum mecburen hareketsizlikten daha kötü oldum.Biraz yürüyünce belim nasıl ağrıyor ayakta fazla kalsam biraz kalçamdan yukarı doğru kasılıyorum resmen.Sabah biraz bel için yararlı egzersizler var onlardan yaptım.Gitgide hareketlerimiz kısıtlanacak artık

Herkese günaydınnn güzel anne adayları

Günaydın sehercimm...

Cidden bugün cok tey tey durumdayım zaten, bıktım yaw ona üzül buna üzül, resmen hamilelik boyunca uç noktalarda yaşadımmmkafamçokkarıştı Baktımki dün aksam üzülmek istesem üzülcek cok sey var ehhhh didimmmm:teytey:

Ay ama bıktım su ticker ı her sabah güncellemeye calısmaktan yaw, algılamıyo bi türlü tarihiiii klava:

Ay ne güsel ya bende küçükken bale yapmayı cok istiyodum ama buz pateni yapmıstım cok şükür, kendimi balerin gibi görüyodummm delikafadulden Ahhh ahhh eski günler...

günaydınnn herkese
zuzum eski formuna dönmüşsün hep böyle kal emi

Sweethome dr una danış canım ağrın ve şişkilnlik artarsa

23 haftalık oldum 8 kilo almışım artık yediklerime çok dikkat ediyorum.Sizce kilom fazlamı 3-4 gündür taktım kafaya

günaydınnnnnnnn meleğiniz geldiiiiiiiiiii

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: çok ama çok mutluyum akşam kızımı gördümmm çok şükür herşey gayet iyiydi kıpır kıpır dı bebişim çok iyi dedi tüm tahlil sonuçlarıma...kızımız da gayet sağlıklıymış...tüm organ gelişimi mükemmelce tamamlanmış dedi doktorumuz...şimdi artık büğümesini kilolanmasını uzamasını bekliyecekmişiz.....delikafaduldendelikafadulden

kızım 571 gram olmuş.........bende 57 kilo olmuşum kızlar...53 ile başladım akşam 57 kiloydum.........yaniiiiitoplamda 4 kilo almış bulunmaktayım.....ee o da normall hatta azzzzzzzzz dediiii doktorumuz...yerimseniben

ama ben akşam kızıma küstüm.........sanırım o da bana küstü ki hep sırtı dönük uyuyordu yavrucummm biraz rahatsız ettik uyandı yine güldü bize yine pozlar verdi ama eski fotojenikliyi yoktu akşam üstünde...nazara geldi benim kızım yaa...

çok şükür herşey yolunda....
4 nisanda şeker yüklemesine gideceğimmma.s

günaydın kızlar umarım herkes iyidir geçmişi okumaya vaktim yok ara ara bakabiliyorum ancak....

QUOTE=swethome;5928459]dün geceden bu yana adet sancısı şeklinde bir ağrı ile kıvranıyrum şu an yine var.kimse de böyle bir şey oldu mu?
korkuyorum.doktoru aramaktan bile korkuyorum.
bir de vaginada şişlik var.
yan nasıl anlatsam bilmiyorum ama rahatsız ediyor yani.
ama kızım hareket ediyor onuda hissediyorum.
dua edin bir şey çıkmasın[/QUOTE]

canım üzülme o ağrılar bendede oluyor.. ama doktoruna sormayı da ihmal etme bence için rahat etsin :teselli:

yaaaaaaaa fotoĞraf makınamın sarj aletını bulamadım akŞamm sanırım ablamlarda unuttum haftasonu ordaydım........
Kızımın fotoĞraflarını Çekemedım ama data yanımda vıdeolarını ekleyebılırsem eklıycemmm..........

YaŞasınnn kızım aynı bana benzıyor yaaaaaaaaaa

günaydınnn herkese
zuzum eski formuna dönmüşsün hep böyle kal emi

Sweethome dr una danış canım ağrın ve şişkilnlik artarsa

Döndüm cnm daha dorusu taksam bugun bile devam ediyo dünkü olayın yankıları ama surda insallah 2-3 ayım kalmıs, ehhhh dedim resmen sositososito

Hosgeldinnnn Melekkk, cok sevindim canım Öykücüğünnn mutlu ve saglıklı olmasına :1hug: Allahım tamamına erdirsin insallah ama resimleri görelim, gidiyosun gidiyosun bize bisi gostermiyosunnn :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…