Hayır ben Zuhal'in ikiz kardeşi Nihal kaydirigubbakcemile3 Zuhal şu tarafa gittiiii şutarafagitti
Günaydın güzel mi güzel anneler, onların güzel mi güzel kızları ve yagusuklu delükanlularrrr kaydirigubbakcemile3 Bugün bomba gibiyim yatcas kalkcas cuma olcak çünkü insallahhh :Saruboceq: Sizlerde iyisinizdir umarım, bugün güzel haberler getircek annelerimis var 4 gözle bekliyorus onlarııııı
dün geceden bu yana adet sancısı şeklinde bir ağrı ile kıvranıyrum şu an yine var.kimse de böyle bir şey oldu mu?
korkuyorum.doktoru aramaktan bile korkuyorum.
bir de vaginada şişlik var.
yan nasıl anlatsam bilmiyorum ama rahatsız ediyor yani.
ama kızım hareket ediyor onuda hissediyorum.
dua edin bir şey çıkmasın
zuzuuum bomba gibisin bugün.yatcaz.kalkcaz cuma olucak yaşasın.
dün geceden bu yana adet sancısı şeklinde bir ağrı ile kıvranıyrum şu an yine var.kimse de böyle bir şey oldu mu?
korkuyorum.doktoru aramaktan bile korkuyorum.
bir de vaginada şişlik var.
yan nasıl anlatsam bilmiyorum ama rahatsız ediyor yani.
ama kızım hareket ediyor onuda hissediyorum.
dua edin bir şey çıkmasın
Herkese günaydınnn güzel anne adayları
maşallah işte böyle keyfin yerinde olsun güzelim boş ver yaa yatcaz kalcazz:teytey::teytey:
canım ağrılarını dikkate almamazlık yapma sakın öyleden sonraya kadar bekle halen devam ederse git doktora bence 26 haftan doldu canım aman dikkat et bu artık bu haftamızdaki ağrıları önemsememek olmaz:1no2:
dün bale ye gittik kızlar.ben çok severim bale.kızım olsaydı kesin onu göndercektim baleye.süperdi.ama sırtım çok ağrıdı.2 adım yürüm hemen sırtımda bir nokta var orası ağrıyor.eskiden bütün mağazaları gezerdim yorulmak nedir bilmezdim.dün giderken eşime dedim.şöyle birkaç mağazaya bakalım.sadece 1 tane bakabildik hemen başladı sırt ağrım.sonra baledede devam etti.onun dışında çok güzeldi.ama oğlumuda yapabilirim balet demi.kızlar da çocuklarda süperdi.hayran oldıum valla.
günaydınnn herkese
zuzum eski formuna dönmüşsün hep böyle kal emi
Sweethome dr una danış canım ağrın ve şişkilnlik artarsa
günaydınnnnnnnn meleğiniz geldiiiiiiiiiii
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: çok ama çok mutluyum akşam kızımı gördümmm çok şükür herşey gayet iyiydi kıpır kıpır dı bebişim çok iyi dedi tüm tahlil sonuçlarıma...kızımız da gayet sağlıklıymış...tüm organ gelişimi mükemmelce tamamlanmış dedi doktorumuz...şimdi artık büğümesini kilolanmasını uzamasını bekliyecekmişiz.....delikafaduldendelikafadulden
kızım 571 gram olmuş.........bende 57 kilo olmuşum kızlar...53 ile başladım akşam 57 kiloydum.........yaniiiiitoplamda 4 kilo almış bulunmaktayım.....ee o da normall hatta azzzzzzzzz dediiii doktorumuz...yerimseniben
ama ben akşam kızıma küstüm.........sanırım o da bana küstü ki hep sırtı dönük uyuyordu yavrucummm biraz rahatsız ettik uyandı yine güldü bize yine pozlar verdi ama eski fotojenikliyi yoktu akşam üstünde...nazara geldi benim kızım yaa...
çok şükür herşey yolunda....
4 nisanda şeker yüklemesine gideceğimmma.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?