2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

çok haklısın cnm üzülebilri iyi düşünmüşsün ama sanırım resimleri eklediğimiz siteden yapılabiliyor ama emin değilimmm.......

inşallah canım.cmtesi belli olucak.eğer varsa gene mehtap hanım diyetisyen'e göndericek beni.inşallah senin de temiz çıkar.yarın test sonuçların

amin inş. 80 olunca demek yüksek oluyomuş aslında normal değerlere giriyo belkide gebelikte daha düşükten baz alınıyodur

o tiplere biraz düşünceisz denir.
Hem kenine bir şey demeden atılırlar hemde komplekslerinden ortalığı birbirine katarlar.
Aman insalık kalmamış tabi o benim yerime oturun diyen fedakarlar da nedense olay çıkınca akıllanmışalr.
Ama hiç değilse bize ne be dememişler canım
gül geç boşver.
Ve insan olmaktan ve yavrularımzı hakkıdna ki düşüncelerine amin diyorum
2 yatcaz kalkcazzzzzzzz
tamam mı
hadi hafta sonu geliyor zuzuummmmmmmmmm
öptüm seni

melekcim özelden sana bi site adresi yazdım orada bi dene istersen cnm

canım yaaa nasıl üzmüşler seni:teselli: boşver sinirlenme böyle tipler çok maalesef günümüzde heran heryerdeler :1no2:sen bebişini eşini evini aileni düşün kedine ii bak cnm
tabi bebişede yoksaklava:

kızlar nasılsınız bakalım benim bilg çöktü format atıyorum kocişin bilgisayarına el koyydum sizlere bi bakayım diye bi yaramazlık yok değil mi?

eyetkinercim sağolasın............
artık yarın uğraşırım şimdi çıkıyorum ben...eve gidip hazırlancam ordan da doktora dua edin bana
öptüm

Ziyarete gidicek anneler hayırlı haberlerle dönün inş. bol bol seyredin kuzuları
Hepinize iyi akşamlar öptük sizleriiii çıkıyoruz bizde hihoyyyt

kızlar cildinizi nasıl temizliyorsunuz kullandığınız ürünlerin adlarınıda yazabilirmisiniz

canım ben hamilelikten önce artıstry canlandırıcı temizleyici jeli kullanıyordum
amway ürünü ama artık kullanmıyorum hamilelikten sonra bıraktım
aslında zararlı değil ama kimyasal diye kullanmıyorum

zuzummmm kıyamamm sanaa.. takma kafana cnm salla.... yarın güzell bi gün olsun senin ve bebişin için:1hug:

eyetkinercim sağolasın............
artık yarın uğraşırım şimdi çıkıyorum ben...eve gidip hazırlancam ordan da doktora dua edin bana
öptüm

güzell haberlerle gel cnmmm... a.s.

yaa bende öyle özell bişey kullanmıyorumm tonik ve temizleme sütü normalde cildime çok krem sürmem ama heryerim soyuluyoo yaa havalardan mı acaba....

amin inş. 80 olunca demek yüksek oluyomuş aslında normal değerlere giriyo belkide gebelikte daha düşükten baz alınıyodur

yok canım 80 açlık şekerim.o normal zaten.yükleme yapıldıktan sonraki şekerim 162 çıktı.140 dan az olması gerekiyor.

Günaydın güzel mi güzel anneler, onların güzel mi güzel kızları ve yagusuklu delükanlularrrr kaydirigubbakcemile3 Bugün bomba gibiyim yatcas kalkcas cuma olcak çünkü insallahhh :Saruboceq: Sizlerde iyisinizdir umarım, bugün güzel haberler getircek annelerimis var 4 gözle bekliyorus onlarııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…