inşallah canım.cmtesi belli olucak.eğer varsa gene mehtap hanım diyetisyen'e göndericek beni.inşallah senin de temiz çıkar.yarın test sonuçların
kızlar ben asık suratımla forumdan bu aksamlık ayrılıyorum, yatcam kalkcam gecicek umarımmm... Gider ayak anlatıyım kısaca, sabah serviste yer olmadıgı icin soylenirken, bi kız laf attı ve kavga basladı, sora yetiremedi holding ik direktörü cc li mail ile beni sikayet edip üstümden prim yaptı, bende altta kalmadım gerci, sora yetmedi mali işler direktörü asistanımız araya girdi tüm servise ve yönetime mail attı bana yer ayrılsınmış hamileligim boyunca... Sora bu maille sabah kös kös oturan yer vermemek icin uyuma numaras yapan herkes bi anda aslan kesildi, benim yerime otursun hayır benim diye... Pis yalakalarrrrrr....
Olay bu kızlar boyle tiplere ne denir bilmiyorum ki literatürde... Ne desem sakinleşmiyorum... Nerdeyse amaaaaan hamile bu idare edin, geçimsizin teki dicekler, suclu ben oldum resmen uyumsuz... Deli etcekler delii adamı....
Hadi yüzleri ve yüregi güzel insanlarrrr, anneden once en azından insan sıfatını tasıyan insanların arasında olmaktan cok memnunum arkadaslar, hepiniz cok özelsiniz, bu aptal dunyada bozulmamış birer nadide parça gibi ve eminim bizim masum ve küçük yavrularımızda ileride insan olacaklarrrrr... A.s.
Kızlar ben asık suratımla forumdan bu aksamlık ayrılıyorum, yatcam kalkcam gecicek umarımmm... Gider ayak anlatıyım kısaca, sabah serviste yer olmadıgı icin soylenirken, bi kız laf attı ve kavga basladı, sora yetiremedi holding ik direktörü cc li mail ile beni sikayet edip üstümden prim yaptı, bende altta kalmadım gerci, sora yetmedi mali işler direktörü asistanımız araya girdi tüm servise ve yönetime mail attı bana yer ayrılsınmış hamileligim boyunca... Sora bu maille sabah kös kös oturan yer vermemek icin uyuma numaras yapan herkes bi anda aslan kesildi, benim yerime otursun hayır benim diye... Pis yalakalarrrrrr....
Olay bu kızlar boyle tiplere ne denir bilmiyorum ki literatürde... Ne desem sakinleşmiyorum... Nerdeyse amaaaaan hamile bu idare edin, geçimsizin teki dicekler, suclu ben oldum resmen uyumsuz... Deli etcekler delii adamı....
Hadi yüzleri ve yüregi güzel insanlarrrr, anneden once en azından insan sıfatını tasıyan insanların arasında olmaktan cok memnunum arkadaslar, hepiniz cok özelsiniz, bu aptal dunyada bozulmamış birer nadide parça gibi ve eminim bizim masum ve küçük yavrularımızda ileride insan olacaklarrrrr... a.s.
kızlar cildinizi nasıl temizliyorsunuz kullandığınız ürünlerin adlarınıda yazabilirmisiniz
eyetkinercim sağolasın............
artık yarın uğraşırım şimdi çıkıyorum ben...eve gidip hazırlancam ordan da doktora dua edin bana
öptüm
amin inş. 80 olunca demek yüksek oluyomuş aslında normal değerlere giriyo belkide gebelikte daha düşükten baz alınıyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?