kızlar kayınvalidemi aradım bugün müsaitseniz akşam size geliyoruz dedim, ama bu sefer 3 kişiyiz dedim, önce yanımda birini götürücem sandı, sonra geleni sordu, yabancı değil ailemizin yeni üyesi dedim, nasıl şaşırdı anlatamam, annemler biliyordu zaten, hepsi çok heyecanlılar, inşallah bir aksilik olmaz, sağ salim kavuşuruz yavrularımıza.
Bende birşey yok şimdilik ama sürekli yatıyorum. Doktor da yat dedi zaten. Bu arada sen progestanı düzenli kullanmıyor musun? Yani doktor 8 saatte 1 al demedi mi?
ya ben çok endişeliyim 9 ayı nasıl geçircem bilmem.doktor teyzemiz bizden bıkmazsa iyidir...
Hep aklıma takıyorum bu ağrıları.şimdi göğüslerim ağrıyo acaba göğsümde kitle mi var diye düşünüyorum...
dilaracım
lekelenme göz ardı edilecek bişi değil ilkönce nereden geldiğini bulsunlar bence .
rahim ağzından da gelebilir tatlım aklında bulunsun .bence de dr unu değiştir.
bende öyle alıyodum sabah akşam ama bu doktor günde 3 defa almamı söyledi bakalım bide bunun dediği gibi içeyim..CADIARZU
Benim ilk 4 haftalıkken çoookkk hafif adet öncesi sütlü kahve gibi akıntım olmuştu. O zaman günde 2 progestana başlamıştım. 1 kutudan sonra doktor bırak dedi. Bıraktıktan 2 gün sonra yine aynı akıntı geldi. Doktoru aradım yeniden başla dedi ama ertesi günü adet oluyormuşum gibi kanama başladı. O günden sonra günde 3'e çıkardı. 3 ayın sonuna kadar kullanmamız gerekiyor. Senin de aynı şekilde. İhmal etme sakın. 3 aydan sonra progestanın bir anlamı kalmıyor dedi. Ama ben çok korkuyorum. Sanki bırakınca yeniden başlayacak gibi geliyor. Sana kanamanın nedenini söyledi mi doktor?
ya ben çok endişeliyim 9 ayı nasıl geçircem bilmem.doktor teyzemiz bizden bıkmazsa iyidir...
Hep aklıma takıyorum bu ağrıları.şimdi göğüslerim ağrıyo acaba göğsümde kitle mi var diye düşünüyorum...
canım yaa sen sürekli kendini dinliyorsun kızmaya başlıcam artıkklava: kendini bu kadar huzursuz edersen yavrun doğduğunda oda huzursuz sürekli ağlayan bir bebek olucak.. göğüs ağrıları hepimizde var hamile kaldığımdan beri göğüslerime dokunamıyorum sem sert.. diğer ağrılarda normal aslında kasık ağrıları ama illa için rahat edicekse ara doktorunu ben temizlik yaptım böyle böyle ağrılarım var de.. eminim ilginden dolayı doktorunun hoşuna gidicektir biz ne kadar ilgili olursak dr o kadar hassas ve ilgili davranıyorlar.. benim ikinci hamileliğim Allah a şükür çok normal ilerliyor.. kasık ağrıları hafifledi artık fazla yürüdüğüm ayakta kaldığım zaman oluyor ama kafayı takarsak vücudumuzda çok şey buluruz zaten bu da sadece rahatsızlık huzursuzluk verir.. rahat ol zanım en ufak bişeyde de ara doktorunu hiç çekinme.
ÇOK HAKLISIN BİTANEM.....
AMA ELDE DEĞİL İLK BEBEĞİM.ONU ÇOK İSTİYORUM.BEN HAMİLELİĞİMN BAŞINDAN BERİ HİÇ BULANTIM VEYA AĞRIM OLMAMIŞTI.GÖĞÜSLERİM BİLE PEK AŞIRI HASSAS DEĞİLDİ.AKŞAMDAN BERİ FELAKET KASIK SANCIM VAR BİDE HİÇ BULANMAYAN MİDEM BULANMAYA BAŞLADI BEN O YÜZDEN TEDRGİNİM.
YANİ BİŞEY YOKKEN PAT DİYE BUNLAR NERDEN ÇIKTI ....
OYSA 7.HAFTAMDAYIM OLSA ŞİMDİYE KADAR OLMALIYDI EN ÇOK ....
BİŞEY OLMAYACAĞINI BİLSEM RAHATLIYCAM ACIYA DAYANACAĞIM AMA..YA BİŞEY VARDA GEÇ KALIRSAM DİYE KORKUYORUM TATLIM...Şeniz
ÇOK HAKLISIN BİTANEM.....
AMA ELDE DEĞİL İLK BEBEĞİM.ONU ÇOK İSTİYORUM.BEN HAMİLELİĞİMN BAŞINDAN BERİ HİÇ BULANTIM VEYA AĞRIM OLMAMIŞTI.GÖĞÜSLERİM BİLE PEK AŞIRI HASSAS DEĞİLDİ.AKŞAMDAN BERİ FELAKET KASIK SANCIM VAR BİDE HİÇ BULANMAYAN MİDEM BULANMAYA BAŞLADI BEN O YÜZDEN TEDRGİNİM.
YANİ BİŞEY YOKKEN PAT DİYE BUNLAR NERDEN ÇIKTI ....
OYSA 7.HAFTAMDAYIM OLSA ŞİMDİYE KADAR OLMALIYDI EN ÇOK ....
BİŞEY OLMAYACAĞINI BİLSEM RAHATLIYCAM ACIYA DAYANACAĞIM AMA..YA BİŞEY VARDA GEÇ KALIRSAM DİYE KORKUYORUM TATLIM...Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?