2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Bende birşey yok şimdilik ama sürekli yatıyorum. Doktor da yat dedi zaten. Bu arada sen progestanı düzenli kullanmıyor musun? Yani doktor 8 saatte 1 al demedi mi?

kızlar kayınvalidemi aradım bugün müsaitseniz akşam size geliyoruz dedim, ama bu sefer 3 kişiyiz dedim, önce yanımda birini götürücem sandı, sonra geleni sordu, yabancı değil ailemizin yeni üyesi dedim, nasıl şaşırdı anlatamam, annemler biliyordu zaten, hepsi çok heyecanlılar, inşallah bir aksilik olmaz, sağ salim kavuşuruz yavrularımıza.

ya ben çok endişeliyim 9 ayı nasıl geçircem bilmem.doktor teyzemiz bizden bıkmazsa iyidir...
Hep aklıma takıyorum bu ağrıları.şimdi göğüslerim ağrıyo acaba göğsümde kitle mi var diye düşünüyorum...

CANIM YA NE GÜZEL SÖYLEMİŞSİN.
SAĞLIKLA GELSİN MELEKLERİMİZ İNŞALLAH HİÇ BİRİMİZİN YAVRUSUNA BİŞEY OLMADAN TAMAMLANSIN TEMMUZ DOĞUMLARIMIZ:teselli:

dilaracım
lekelenme göz ardı edilecek bişi değil ilkönce nereden geldiğini bulsunlar bence .
rahim ağzından da gelebilir tatlım aklında bulunsun .bence de dr unu değiştir.

canım çok kuruntu yapma lütfen, ben göğüslerime dokunamıyorum, özellikle yanları çok ağrıyor, sütyeni çıkarınca azıcık kolum deyse mahvoluyorum o kadar yanii, bunlar çok normal, doktora git o seni rahatlatacaktırr zaten, kendini çok dinleme bitanem, dinledikçe yeni şeyler bulursun. ağrılarının normal olduğunu duyunca keyfin yerine gelecek merak etme sen kaydirigubbakcemile5

dilaracım
lekelenme göz ardı edilecek bişi değil ilkönce nereden geldiğini bulsunlar bence .
rahim ağzından da gelebilir tatlım aklında bulunsun .bence de dr unu değiştir.

haklısın canım ama bu doktor baktı söyledim anlattım oluyo devamlı diye yani 6, haftamdan beri bu lekeler benden gitmedi bende şaşırdım artık ama inanmaktan başka bi çarem yok zaten şu 2 haftayıda atlatırsam belli olur iyice kesilmesi lazım çünkü doktor dedi uzun süreli lekelenmeler olan kişilerde var dedi artık düşünmekte istemiyorum sezaryan mı oldun dedi evet dedim hattan doktorumu sordu bana cengiz bey dedim o bu kadar ihmalci biri değildir o bişey görmediyse güven dedi çünkü doktoru mu baya övdü 2 sene beraber aynı hastanedelermiş hiç bi hastasından şikayet gelmedi dedi bakalım hakkımda hayırlısı olsun ay bayada uzun yazdım wışşşkaydirigubbakcemile3

bende öyle alıyodum sabah akşam ama bu doktor günde 3 defa almamı söyledi bakalım bide bunun dediği gibi içeyim..CADIARZU

Benim ilk 4 haftalıkken çoookkk hafif adet öncesi sütlü kahve gibi akıntım olmuştu. O zaman günde 2 progestana başlamıştım. 1 kutudan sonra doktor bırak dedi. Bıraktıktan 2 gün sonra yine aynı akıntı geldi. Doktoru aradım yeniden başla dedi ama ertesi günü adet oluyormuşum gibi kanama başladı. O günden sonra günde 3'e çıkardı. 3 ayın sonuna kadar kullanmamız gerekiyor. Senin de aynı şekilde. İhmal etme sakın. 3 aydan sonra progestanın bir anlamı kalmıyor dedi. Ama ben çok korkuyorum. Sanki bırakınca yeniden başlayacak gibi geliyor. Sana kanamanın nedenini söyledi mi doktor?

ilk hamileliğimde bende çok çektim kahverengiakıntıdan. çamur gibi kanamam oluyodu ikide bir .progestan hapı ii geliyor bu tip kanamalar için.
birde adet zamanımda yoğunlasmıştı 8. haftada falan .

hayır canım her gittiğimde para almıyor.zaten muayne ücreti 100 ytl..15-20 günde bir falan alıyo ücret..bazen çok seyrek gidersem ayda bir alıyor ....para konusunda hiç sıkıntısı olmayan bi doktor.paracı değil yani...
Bazen ben vermek isiyorum o almıyor.

bana söylediği dışarı atması gerekiyomuş düşük tehlikesi olur bu gibi durumlarda dedi ama baktı hiç bişey göremedi herşey yolunda kesede güzel bebekte büyüyo dedi canını sıkma dinlenmene bak dedi kendi dilince anlattı tabiki içten bebek zarında yırtılma oluyomuş sanırım anladığım kadarıyla bu leke ondan ama baktı bişey görmedi temiz dedi muhtemelen önceden kalan lekelerin dedi inşalalh geçer 2 hafta önce kanama vardı içten dedim böyle söylemişti baktı ama şuan bişey yok dedi bana stres yapma herşey yolunda takma kafana bişey dedi yani yapacak bişeyim yok alnıma ne yazıldıysa görücem ama içim rahatladı bebişi görünce iyiim çok şükür..yerimseniben

Son düzenleme:

canım yaa sen sürekli kendini dinliyorsun kızmaya başlıcam artık klava: kendini bu kadar huzursuz edersen yavrun doğduğunda oda huzursuz sürekli ağlayan bir bebek olucak.. göğüs ağrıları hepimizde var hamile kaldığımdan beri göğüslerime dokunamıyorum sem sert.. diğer ağrılarda normal aslında kasık ağrıları ama illa için rahat edicekse ara doktorunu ben temizlik yaptım böyle böyle ağrılarım var de.. eminim ilginden dolayı doktorunun hoşuna gidicektir biz ne kadar ilgili olursak dr o kadar hassas ve ilgili davranıyorlar.. benim ikinci hamileliğim Allah a şükür çok normal ilerliyor.. kasık ağrıları hafifledi artık fazla yürüdüğüm ayakta kaldığım zaman oluyor ama kafayı takarsak vücudumuzda çok şey buluruz zaten bu da sadece rahatsızlık huzursuzluk verir.. rahat ol zanım en ufak bişeyde de ara doktorunu hiç çekinme.

Evet sağlıklı büyüdüğü sürece sorun yok. Zaten 2,5 hafta sonra rahat nefes alacağız bir nebze olsun değil mi canım. Bazılarının 9 ay kanaması oluyormuş ama sağlıklı bebekler doğuruyorlarmış. Dediğin gibi ne yazıldıysa onu göreceğiz. Ötesi yok. Ne kadar yırtınsak da olacakların önüne geçilmiyor.

ÇOK HAKLISIN BİTANEM.....
AMA ELDE DEĞİL İLK BEBEĞİM.ONU ÇOK İSTİYORUM.BEN HAMİLELİĞİMN BAŞINDAN BERİ HİÇ BULANTIM VEYA AĞRIM OLMAMIŞTI.GÖĞÜSLERİM BİLE PEK AŞIRI HASSAS DEĞİLDİ.AKŞAMDAN BERİ FELAKET KASIK SANCIM VAR BİDE HİÇ BULANMAYAN MİDEM BULANMAYA BAŞLADI BEN O YÜZDEN TEDRGİNİM.
YANİ BİŞEY YOKKEN PAT DİYE BUNLAR NERDEN ÇIKTI ....
OYSA 7.HAFTAMDAYIM OLSA ŞİMDİYE KADAR OLMALIYDI EN ÇOK ....
BİŞEY OLMAYACAĞINI BİLSEM RAHATLIYCAM ACIYA DAYANACAĞIM AMA..YA BİŞEY VARDA GEÇ KALIRSAM DİYE KORKUYORUM TATLIM...Şeniz

canım mutlaka önlemini al ama hiçbir zaman kötü olacak ona bişey olacak deme onu Allahım koruyacaktır her türlü tehlikeden. mide bulantının şimdi başlaması normal ağrı için mutlaka git ama doktorun ilaç verdiğinde sen yinede içini okumadan içme

Anneler hamilelikleri boyunca bebeklerinin sağlıklarından endişe edermiş. Ama sen biraz fazla kuruntulusun gibi canım. Biraz kendini rahat bırak. Bu kadar stres bebek için de iyi değil. Herşey seyrinde gidiyor aslında. Sen fazla dinlediğin için rahatsızlığın artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…