2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Beyaz melek maşallah kızına herşeyin yolunda olmasına sevindimm.Ne güzel 4 kilo almışsın aramızda 3 gün var seninle bende 23+1 im.ama 8 kilo almışım.Şimdi yediklerime çok dikkat ediyorum.En azından 1 ay hiç kilo almasam iyi olacak.Şu işin sırrını banada söylermisin nasıl besleniyorsun??

maşallah canım öyküye herşey yolunda artık yola devam gelişimlerini izlicez Şeniz ay onu yaptırmadım bunu ettirmedim derlerimiz bitti çoğumuzun artık sağlıkla gelsin bebişlerimiz

günaydın kızlarrr..ve güzel bebişleri.:=)

gözünaydın melekçim...bende önümüzdeki hafta seker yuklemesi yapıcam inş.

zuzuumm sende kendine çok dikkat et tatlım.

bu arada göbüşümü albümüme ekledim kızlar , gaydiiiinn nerdesin :=) oklavaya gerek kalmadı şekercim.bakabilirsin.

gunaydin kizlar.

zuzuum seni eski formunda gormek ne guzel!hihoyyyt
sweethome - dun bende de butun ogleden sonra ayni adet sancisi gibi agri oldu ama sonra gecti. senin devam ederse doktoruna sor bence de.

annesine de benzermiş öykü:))
masallak canım kilosu falan çok yerinde videoyu eklersin müsait olunca

Ne güsel göbek oyle yaaaa, resmen bir küçücük limoncuk Serra Hanımmm cokacimcoook Ama cidden incecik fidan gibi duruyosunnn, bu yüzden gıcık oldum ben sanaaaa kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim babayloncummmmm a.s. Hastane masrafını soylesene soylesene naniknanik

Ben didim Öykü annesine benzicek didimmmm, gerci dünkü cocugu da melege benzetmistim, bütün bebekleri melege benzetiyorum ama olsun içime doguyo Öykü annesine benzicekkk...

Günaydın kıslar
Melekcim süper haberlerle gelmişsin maşallah kuzuna ne güsel ya hep güsel haberlerle dönemlim inş.
Diğer arkadaşlarıda bekliyoruz şimdi hayırlısı ile gelsinler bakalım
Bu arada nerdeyse hepimiz 4 nisanda şeker yüklemesi yaptırıcaz o haftaki konu şimdiden belli oldu şeker yüklememiz konuşulacak kaydirigubbakcemile3 inş. hepimiz hayırlı haberlerle döneriz ondan da
Karen süpersin canım ya annelerin hepsi süper bilinçli hamiş oldu harika ya çok mutlu oluyorum ben bilinçli anneleri gördükçeehihoyyyt:sm_cool::sm_cool:

sağol biriciğim ya maşallah kızım iyiydi ama doktorumuz nazara geldi artis dedi..çünküü çok tembeldi akşam bide omzuna göbek kordonunu vurmuş yavrum çok üzüldüm almış eline sımsıkı tutmuş kordonu allahtan sonra kurtuldu da...rahatladım...

yaa sorma çok üzgünüm şarj biti sarj aletini bulamadım akşam ablamda unuutum sanırımmmmmmmmm

sağlık olsun tatlım ya kilo dert değil...valla normal besleniyorum aslında ama yapı sanırım...öyle yememezlik yapmıyorum az ve sık besleniyorum mesela arasıra sabahları 1 simit alıyorum ama o 1 simitle başlayan seruven akşam 5 te ancak bitiyor..lokma lokma az az yiyorum...bide acıktıkça yemek yerine elma falan yiyorum çok...

maşallah canım öyküye herşey yolunda artık yola devam gelişimlerini izlicez Şeniz ay onu yaptırmadım bunu ettirmedim derlerimiz bitti çoğumuzun artık sağlıkla gelsin bebişlerimiz
evet tatlım artık boylanmasını postlanmasını beklicez sağlıkla bi şeker yüklemem kaldı artıkın..büğüttük be diloşum kızları

sağol bitanem teşkekkürler bakarım şimdi resmine

annesine de benzermiş öykü:))
masallak canım kilosu falan çok yerinde videoyu eklersin müsait olunca

sağol tatlım ya valla bak aynı benn ona balınca kendimi görmüş gibi oluyorum...delikafadulden
eklerim videoyuuu azimliyim bu gün halletçem video işinikaydirigubbakcemile5

artik oklavadan kacisin yok klava:klava:klava:klava: oooh canima degsin delikafadulden

GÜNAYDIN KIZLARR BİZ GELDİKK hihoyyyt

İKİ AY SONRA KUZUMLA HASRET GİDERDİKK KOCAMAN OLMUŞ BENİM KIZIM GELİŞİMİDE GAYET İYİYMİŞ DOĞUMUMUZ 2 TEMMUZDAN 30 HAZİRANA KAYDI KEMİK ÖLÇÜMÜ FALAN YAPTI HERŞEY YOLUNDA DEDİ UZUN Bİ BEBEK OLACAK DEDİ BABAMIZIN HAVASINDAN GEÇİLMİYOR ŞİMDİ KIZIM BANA BENZEYECEK UZUN OLACAK DİYE şakkıdı ÇOK ŞÜKÜR BEN GÜZEL HABERLER ALDIM DARISI BU HAFTA GİDECEKLERİN BAŞINA

evet zuzummm her gören bana benzetiyor...yanakları burnu çenesi ağzı tıpkı ben.........
ayyy fındık burunlum canım yavrum ya....

zuzum, canım aslında 8 kilo aldım bu resimde.. bana çok gb gelio yani sanki b 5 kilo daha alsam ok ama fazlasını alırsam yandım diorum:)

gaydin ve ilsucum , göbüş için yorumlarınıza teşekkürler..

MAŞALLAH KIZINA TATLIM TEBRİK EDERİMMMhihoyyythihoyyyt

canım gözün aydın maşallah kızınada sağlıkla gelsin annesi hasret dindirdin kızınla:)

MAŞALLAH CANIM ÖYKÜMÜZE ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN ANNESİ :CüvCüv:

MAŞALLAH CANIM KIZIMIZA NE GÜZEL ERKEN KAVUŞACAKSIN BEBEİŞİNE

teşekkürler arkdaşalar,
normal oalbilir ama üşüttüm mü yoksa rahim kasılmasını mı diye bir sürü soru kafama üşüştü.
azıcık daha bekleyeceğim.doktorumu arayacağım.inşallah.
bir şey çıkmaz.
bu arada doktora gidip kuzuzukalrını gören mutlu haber alan anneler gözünüz aydın.
çok sevindim.
bu sabah hem moral oalrak hemde fiziksel keyfim yok.
hepinzi kendiznize iyi bakın.
buralardayım ,görüşüzrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…