2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Yok anammm yok benim yine kafam karıstı en iyisi hafta hesabı üzerinden soylemek kaydirigubbakcemile3 Daha kac aylık oldugumu dogru bi sekilde bulana dek dogurcam nerdeyse -tatlicadiarzu-

hesaplama bana hep karışık gelmişti zatenn.....

ben şimdilik 5.5 aylığım diyorumm...

gözlerim doldu...

bu ne büyük bir mucize Rabbim sana ne kadar şükretsek azdır......

maşallah subhanallah öykümüzeee:asigim:Şeniz

anasının kızıŞeniz

demet star_dust hoş geldiniz kızlarr demet işleri bitirdim temziliğin tadını çıkarırsın :sm_cool: starcım inşallah istanbuldan güzel haberlerle dönersin canım benim duaa ediyorum:Saruboceq:

hoşbuldum tatlım valla çıkarıcam inşallah canım dün sadece ayakta durmak bile yetmiş bana çok yorulmuşum belim çok ağrımış..

ya kızlar ben çok yorulunca gece yattıktan sonra kızım karateye başlıyo karnımdakaydirigubbakcemile3
yemin ediyorum dün gece saat 3.30 a kadar uyutmadı beni bi ara artık gülme krizi tuttu beni ben bişi söylüyorum kütt vuruyo her lafa bi cevap verdi en sonunda o tekmeleri savururken uyuyp kalmışım-tatlicadiarzu-
harika bir duygu çok şükür Rabbime:asigim:

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrr

bebeğimm üzülmeme dayanamadııı tekme attı banaaa..... ayy ne kadar çok korkmuştummm.. çok şükürrr
:Saruboceq:

canım benim eğer gündüz çok hareket halindeysen de kıpırdamıyorlar uyuyorlar sürekli ancak uzandığında tepki veriyorlar üzülme annesi kuzucuğun dayanamamış bak Şeniz

selam canım hoşgeldin hadi hayırlı sonuçlarla dönersin inşallah

demetcim sende hoş geldin ohh temizliğinide yapmışsın iyice ağırlaşmadan kızının odasınıda hazırlıyorsun demek ne güzel

saol canım iyiyim diyelim hala aynı işte((
böbrek büyüyor taşda duruyor hayırlısı diyorum artık...
Sen iyisin dimi canım...

öyle canım herşeyin hayırlısı olsun.bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza.bende iyiyim canım.benimde şekerim çıktı.cmtesi 100 lük yükleme yaptırıcam.işkence gibi.inşallah temiz çıkar.yoksa diyetisyen'e gidicekmişim

Yaw ben site hesaplarını annamadım gitti, en iyisi mis gibi parmak hesabııı, ilkel yöntemmm yerimseniben

Ddemetım swethome kızlar Çok teŞekkÜr ederım saĞolun....
Allah olmayan herkeze nasıp etsın ınŞallah bu mucızeyııı

melekcim maşallah kızına :asigim:
nasılda kıpır kıpır tatlı şey :asigim::asigim:

hürremcim seninde bebişinin güzel haberlerini aldık :1hug: koca bi maşallah bebişine :asigim:

bende artık farkediyorum neresiyle vurduğunu:dance:
kuzumun başı genellikle sol tarafta,çok sert oluyo ve sağ taraftaki tekmelerse çok daha kuvvetli yavru kuşumun :ecrin_bebek:

malesef hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi :çok üzgünüm:
çok kötü gördüklerim..bende bi türlü kafama göre bulamadım..bulursan aldığın yeri banada söyleyebilirmisin canımm a.s.

mis gibi evi seyretmekte bi başka keyiflidir şimdi
güzel haberlerle gelirsin canım inş ŞenizŞeniz
ne güzel bebişinle hasret gidereceksin :asigim:

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrr

bebeğimm üzülmeme dayanamadııı tekme attı banaaa..... ayy ne kadar çok korkmuştummm.. çok şükürrr
:Saruboceq:
hadi gözün aydın canımmm a.s.
çok şükür..maşallah diyelim nazlı kuzuna :1hug:

kızlar sat ın uzerine 40 hafta sayın işte..o tarih dogum tarihiniz oluo en saglıklısı bu..ay hesabı yanıltıo..

hoş benm satıma göre 10 gun gec dogacak bebek gec döllenme oldugu için.

Gulıstan saĞol bıtanem teŞekkÜr ederımmm........
Evet kıpır kıpır Şu an bıle debelenıp duruyor ıÇerde..bu da yandım demek Çok yaramaz olacak........

selam demetcimmmmm Şeniz
kısss bitirdim ben battaniyeyim ekliim dur hemencik .. ben yine haroşeyaptım 2 kat kalın oldu , öyle daha çok hoşuma gitti , bayaa ip yedi ama olsun

ikidir boyutunu küçültüp yeniden upload ediyorum ama hep byük çıkıyor resim , nedenini bilen var mı ???

Son düzenleme:
bende hep karıştırıyorum şu ay hesabını -tatlicadiarzu-en iyisi geriden hesap yapmak..temmuza kaç ay var 3 ay.9 aydan 3 ü çıkartıyorum 6..bende 6 aylığım diyorum..yada soranlara temmuzda olcak diyorum..hesaplama işini onlara bırakıyorum uğraşsınlar bıraz :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

Gulİstan saĞol bİtanem teŞekkÜr ederİmmm........
Evet kıpır kıpır Şu an bİle debelenİp duruyor İÇerde..bu da yandım demek Çok yaramaz olacak........

maşallah bebişlerimize.. yesinler onun yaramazlığını :asigim:

star_dust maşallah becerikli annemize a.s.
yumuşacık sıcak sıcak yatsın paşan canımmm :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…