GÖRMEYENLER İÇİN YENİ KONU AÇTIM KIZLAR SİTEYE ...........
DEMETT ÇİÇEK SİZ GÖRMEDİNİZ KIZIMIN VİDEOLARINI.........
http://www.kadinlarkulubu.com/bebegim-buyuyor/265762-seninle-nefes-aliyorum-canim-kizim-oyku.html
demet star_dust hoş geldiniz kızlarr demet işleri bitirdim temziliğin tadını çıkarırsın :sm_cool: starcım inşallah istanbuldan güzel haberlerle dönersin canım benim duaa ediyorum:Saruboceq:
kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrr
bebeğimm üzülmeme dayanamadııı tekme attı banaaa..... ayy ne kadar çok korkmuştummm.. çok şükürrr:Saruboceq:
selamlarrrrrrrrr hihoyyyt
bu akşam yine ist.a gidiyoruz , yarın 13.30da detaylıya giricem sonra da kendi dr.umla randevum var 16.30da .. inşallah herşey güzel gider ve 2. detaylıya gerek görmezler ve biz de pazar günü döneriz evimize :Saruboceq:
detayları detaylıdan dönünce yazarım kaydirigubbakcemile3
saol canım iyiyim diyelim hala aynı işte((
böbrek büyüyor taşda duruyor hayırlısı diyorum artık...
Sen iyisin dimi canım...
bende artık farkediyorum neresiyle vurduğunu:dance:melek maşallah öyküye kıpır kıpır annesiiçerde okadar hareketli oluyolarki biz hepsini hissedemiyoruz hareketlerininmirmirmirmir ama artık okadar barizki şuan nerdeyse bu hafta bitsin eli kafası nerde anlayabiliyorum çok geriyo karnımı bi dönmesiyle:asigim:
malesef hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi :çok üzgünüm:kızlar ya ben hamile kotu alıcam ama bizim burda pek yok olanda hep aynı model ve paçaları bol kesim bende sevmiyorum nerden alabilirim bi fikri olan varmı hatta bugün gidip almam lazım 2 pantolunum var devamlı dışarıda onları giymekten gına geldi yarım hem doktor hem oturmaya gitcem değişiklik olsun istiyorum bugünde gidip alıcam bana yardımcı olun:ecrin_bebek:
mis gibi evi seyretmekte bi başka keyiflidir şimdiselam kızlarrrrhihoyyyt
2-3 gündür giremiyordum nasılsınız görüşmeyeli inşallah herkes iyidirrŞeniz
temizlik vardı evimde kızımın eşyaları gelecek odamın şeklini değiştirdik hazır fırsat diyerek birde bahar temizliği yaptırdım ama bende çok yoruldum -tatlicadiarzu-
güzel haberlerle gelirsin canım inş ŞenizŞenizselamlarrrrrrrrr hihoyyyt
bu akşam yine ist.a gidiyoruz , yarın 13.30da detaylıya giricem sonra da kendi dr.umla randevum var 16.30da .. inşallah herşey güzel gider ve 2. detaylıya gerek görmezler ve biz de pazar günü döneriz evimize :Saruboceq:
detayları detaylıdan dönünce yazarım kaydirigubbakcemile3
hadi gözün aydın canımmm a.s.kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrr
bebeğimm üzülmeme dayanamadııı tekme attı banaaa..... ayy ne kadar çok korkmuştummm.. çok şükürrr:Saruboceq:
selam kızlarrrrhihoyyyt
2-3 gündür giremiyordum nasılsınız görüşmeyeli inşallah herkes iyidirrŞeniz
temizlik vardı evimde kızımın eşyaları gelecek odamın şeklini değiştirdik hazır fırsat diyerek birde bahar temizliği yaptırdım ama bende çok yoruldum -tatlicadiarzu-
Gulİstan saĞol bİtanem teŞekkÜr ederİmmm........
Evet kıpır kıpır Şu an bİle debelenİp duruyor İÇerde..bu da yandım demek Çok yaramaz olacak........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?