2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

selamlarrrrrrrrr hihoyyyt
bu akşam yine ist.a gidiyoruz , yarın 13.30da detaylıya giricem sonra da kendi dr.umla randevum var 16.30da .. inşallah herşey güzel gider ve 2. detaylıya gerek görmezler ve biz de pazar günü döneriz evimize :Saruboceq:
detayları detaylıdan dönünce yazarım kaydirigubbakcemile3

selam kızlarrrrhihoyyyt

2-3 gündür giremiyordum nasılsınız görüşmeyeli inşallah herkes iyidirrŞeniz

temizlik vardı evimde kızımın eşyaları gelecek odamın şeklini değiştirdik hazır fırsat diyerek birde bahar temizliği yaptırdım ama bende çok yoruldum -tatlicadiarzu-

yarın gidicem bakalım inşallah herşey yolundadır artık bebek kilo alsın diye uğraşcazkaydirigubbakcemile3 tatlım baktım siteyede kotlar güzel ama karşıda bu yer bu tarafta 2 mağazası var onlarda ters yerdeÇok üzgünüm çoook

neyse kızlar görüşürüz ben çıkıyorum bi gezineyim inşallah isteğime göre bulurum bir sürü mağazaya gircem anlaşılan-tatlicadiarzu-

ayy canımm hiç merak etme yakışıklının hyeryerleri çok iyi annesi :1hug: güzel haberlerini beklicem tatlım hayırlısıyla git dön inşallahkaydirigubbakcemile5

demet star_dust hoş geldiniz kızlarr demet işleri bitirdim temziliğin tadını çıkarırsın :sm_cool: starcım inşallah istanbuldan güzel haberlerle dönersin canım benim duaa ediyorum:Saruboceq:

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrr

bebeğimm üzülmeme dayanamadııı tekme attı banaaa..... ayy ne kadar çok korkmuştummm.. çok şükürrr
:Saruboceq:

ohh kızınıda göreceksin güzel haberlerle gelirsin inşallah...
uzakmı anladım canım ama çok güzel oranın kotları... bulursun tatlım çok dolaşmak gerekiyor pasaj içlerinde oluyor genelde hamile giyimler bakın bulursun inşallah kafana göre güzel birşey...

biz oğluşumla sıkıldık dışarıya çıkalımda gezelim biraz:)))kızlar hala araba kullanan varmı aranızda karnım büyüdü diye eşim kızıyor bana ama ben yakın mesafelere hala arabayla gidiyorum...

star-dust
güle güle git ve gel.
çok güzel görüntüelr verecek oğluşun sana tabi doktorunda güel haberler verecek korkma
demeticğim hayırlsı olusn
melek görüdm videoyu maşlalh öyküne

Ama Swetcim bana diyosun benden kötü oldun sende :mymeka: Hani bebeklerimizi üzmicektik, surada az bi zamanımız kaldı onu da gecirelim insallah, zaten sora uzun süre sıkamıcak canımızı iş güç insallah...

kızlar b sitede 21-24.hafta arasına 6. ay gebelik demiş.bu durumda 7 ye girdim ben..neee!!

Bende 25.haftamdayım cnm, ama 6 aylık demiyorum henüz 5,5 diyorum... hesaplarıma göre 27.haftamda 6 aya girmiş olcam, cunku 6 aylıgım dersem bebişimi 10 ayda dogurmus olcam tam.

İnsallah cnm :Saruboceq: Güzel haberlerini bekliyorusss, bol şanslar sana ve bebegine... Hersey cok güsel olcak delikafadulden

Dimeeetttt hosgeldin, dün aksa aklıma geldin, demet bi süredir ortalarda yok ben girmesemmm bıdı bıdı etmisti simdiye dek dedim klava: Sen nasılsın asıl, bizler iyiyizde yorma kendini temizlik yapcam diye allah korusunnnn gamyoncuiremsu Yirim ben senin kızının eşyalarını cokacimcoook Gelince eşyalar resmini cek bzede goster olurmu

Yok cnm olurmu ole sey SAT mize gore hesaplarsak 10 ayda dogurmamız lazım, 40 hafta üzerinden... Hic mantıklı olmuyo o zaman... Yumurtlama günümüze göre 9 ay 10 gün civarı dogum gerceklesiyo benim bildigim, yane bende 25. haftamdayım. 26.haftamı bitirince tam 6 aylık oldum dicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…