bak bakalım tatlım.. inşallah canım benimde 26sıydı ama bu sefer 24 dedi hayırlısıyla gelsinde bebeklerimiz farketmez günler...benim bebişde 2 hafta önden gidiyormuş 25+0 da 900 gramdı senin bebişinin gramını yarınmı öğreniceksin canım...
selamlarrrrrrrrr hihoyyyt
bu akşam yine ist.a gidiyoruz , yarın 13.30da detaylıya giricem sonra da kendi dr.umla randevum var 16.30da .. inşallah herşey güzel gider ve 2. detaylıya gerek görmezler ve biz de pazar günü döneriz evimize :Saruboceq:
detayları detaylıdan dönünce yazarım kaydirigubbakcemile3
HoŞgeldİn demetÇİm..................
Ohh mİsler gİbİ olmuŞtur Şİmdİ...
yarın gidicem bakalım inşallah herşey yolundadır artık bebek kilo alsın diye uğraşcazkaydirigubbakcemile3 tatlım baktım siteyede kotlar güzel ama karşıda bu yer bu tarafta 2 mağazası var onlarda ters yerdeÇok üzgünüm çoook
hoşgeldin canım ben geçmişi falan okuyamıyorum artık o kadar sayfa doluyorki ortadan dalıyorum bende...
of
ne yapıyorusnuz
ağrılarım azaldı gibi ama
uzun zamandır işyeri stresine takılmıyorudm artık bugün canıma tak dedi.
galiab bu patronu ben öldüreceğim ellerim ile
keisn
biraz dilim ile dövdüm ama yetmedi.hala siniliyim.
halbu kizımı düşünüp de hep gülüp geçiyorudm
ya
içimden bu adamın kafasına bir şey atmak geliyor.ç
gerçi sinirleninc eağrıalrımı hisstmiyorum şu an
sadece kızım kıpı kıpır
kızlar b sitede 21-24.hafta arasına 6. ay gebelik demiş.bu durumda 7 ye girdim ben..neee!!
selamlarrrrrrrrr hihoyyyt
bu akşam yine ist.a gidiyoruz , yarın 13.30da detaylıya giricem sonra da kendi dr.umla randevum var 16.30da .. inşallah herşey güzel gider ve 2. detaylıya gerek görmezler ve biz de pazar günü döneriz evimize :Saruboceq:
detayları detaylıdan dönünce yazarım kaydirigubbakcemile3
selam kızlarrrrhihoyyyt
2-3 gündür giremiyordum nasılsınız görüşmeyeli inşallah herkes iyidirrŞeniz
temizlik vardı evimde kızımın eşyaları gelecek odamın şeklini değiştirdik hazır fırsat diyerek birde bahar temizliği yaptırdım ama bende çok yoruldum -tatlicadiarzu-
hoşbulduk canım.sağlığın nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?