2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım güle güle kullansın oğluşun bizim battaniyemizde bitti eklerim birazdan

Gördümmmmmm, çok tatlı melekcim nazar değmesin maşallah diyelim.Sıkıldıkça izle ne güzel onunla hayat bulur insan ya,mucize...

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrr
bebeğimm üzülmeme dayanamadııı tekme attı banaaa..... ayy ne kadar çok korkmuştummm.. çok şükürrr
:Saruboceq:

Ben burdayım diyooo kaydirigubbakcemile3 :) rahatla artık hadi bakim

star-dust
güle güle git ve gel.
çok güzel görüntüelr verecek oğluşun sana tabi doktorunda güel haberler verecek korkma
demeticğim hayırlsı olusn
melek görüdm videoyu maşlalh öyküne

teşekkürler canımm

canım benim hoşbuldummmŞeniz
yok tatlım büyük temizlikti ben sadece yönetmendimkaydirigubbakcemile3
ama yinede ayakta durmak bile yetti bana içim rahat etmiyo ki girip yatayım bi köşedekaydirigubbakcemile
canım ben modelleri beğenmiştim mobilyacı yapıyordu gittik baktık geçenler de harika olmuş gerçekten de adama helal olsun:lepi:
sadece kulpları falan takılıp sticker ları yapıştırılacaktı belki bugün belki de yarın getirecekler yerleri hazır olsun dedimkaydirigubbakcemile2
gelsin temizler yerleştirir çekerim resimlerini tatlımkaydirigubbakcemile5

Yaw ben site hesaplarını annamadım gitti, en iyisi mis gibi parmak hesabııı, ilkel yöntemmm yerimseniben

off yaa..ne gıcık bu hesap işleri ..gebelikorga görede 6 ya giriyorum..

kızlar bende bu siteyi takip ediyorum buradada 6. ay 20-24. hafta diyor doktor:sm_confused:
açıklamasında da doğum sürecinin 9 ay 10 gün olduğunu ve 38. haftadan sonrasının da o 10 gün olduğunu söylüyor...
bi bakın isterseniz sizde.
ama ben soranlara 5.5 aylşığım 6 dan gidiyoruz diyorum..

hamilelik.tv - hamilelik (gebelik) altıncı ay, hamilelik döneminde 20-24. haftalar - Jinekolog (Jinekolok) Operatör Dr. Kağan Kocatepe

saol canım iyiyim diyelim hala aynı işte((
böbrek büyüyor taşda duruyor hayırlısı diyorum artık...
sen iyisin dimi canım...

nilaycım çok geçmiş olsun böbrek ağrısını bilirim Allah yardımcın olsun inşallah sorunsuz bir şekilde yavrunu kucağına alırsın tatlımŞeniz

canım kızıma ayrı oda yapmıycam zaten ilk 6 ay odalarında yatmıyor yaramazlar..
aslında oda yapsam evim müsait ama şimdilik oturma odamı bozmak istemiyorum karyola ve dolap yaptırıyorum kendi odama koyucam o yüzden odanın şeklini değiştirdik.
büyüyünce de abisinin odası büyük ikisini bir odaya alıcam yada diğer odayı ona veririz zaman ne gösterecek bakalım sağlıklı olsunlarda gerisi olur:teytey:

sende fıstığını görmüşsün tatlım maşallah kocaman olmuş :1hug:

canım benim hiç üzülme inşallah iyi çıkacakŞeniz

ayy canımm hiç merak etme yakışıklının hyeryerleri çok iyi annesi :1hug: güzel haberlerini beklicem tatlım hayırlısıyla git dön inşallahkaydirigubbakcemile5

demet star_dust hoş geldiniz kızlarr demet işleri bitirdim temziliğin tadını çıkarırsın :sm_cool: starcım inşallah istanbuldan güzel haberlerle dönersin canım benim duaa ediyorum:Saruboceq:

star-dust
güle güle git ve gel.
çok güzel görüntüelr verecek oğluşun sana tabi doktorunda güel haberler verecek korkma
demeticğim hayırlsı olusn
melek görüdm videoyu maşlalh öyküne

İnsallah cnm :Saruboceq: Güzel haberlerini bekliyorusss, bol şanslar sana ve bebegine... Hersey cok güsel olcak delikafadulden

güzel haberlerle gelirsin canım inş ŞenizŞeniz
ne güzel bebişinle hasret gidereceksin :asigim:

teşekkürler canlarımmmmmm Şeniz :1hug:
yazmadım buraya ama 2 haftadır içimizde yaşadığımız endişeleri size anlatamam . şu kadarını söyleyeyim 3lü test sonucunu göre omurilik açıklığı var denildi , her ne kadar ikiz başlayıp tek devam eden gebeliğimde halen orada bulunan ikinci kesenin varlığı kan değerlerinde yanıtmaya sebep olsa da böyle bir şeyin var olması ihtimali de söz konusu olabilir denildi .. eşime söz verdiğim için bu konuyu netten araştırmadım ama çok ciddi bir şey olduğunu duydum .. bu ctesi gittiğimiz bir başka bir usgde görülmedi , garanti olsun diye İst.daki dr.umun çalıştığı merkezinin bağlı olduğu dr. Mustafa Bahçecinin ekibinden riskli gebeliklerde ve ultrasonografisinde uzman olan Bora Cengiz beye gidiyoruz yarın , inşallah tüm endişelerimiz yok olacak :Saruboceq:
hepinize iyi dilek ve dualarınız için gerçekten çok teşekkür ederim a.s.

güle güle kullansın oğluşun çok güzel olmuş canım battaniyen

teşekkürler canım , inşallah hepimizin bebekleri iyi günlerde kullanır , giyerler aldığımız cicileri ..

demetttttt hihoyyyt
gördüysen kaldırıyorum battaniyeyi , sayfayı uzatıyor da

gülistan evet canım valla iş bittikten sonrası süper oluyor :lepi:

star dust canım ellerine sağlık çokkk güzel olmuşkaydirigubbakcemile5

güle güle kullansık yakışıklın inşallah sağlıklaaaa:lepi:Şeniz

Son düzenleme:
Melekcım maŞallah kızına.dur daha vıdeoları seyredemedım.yoĞunum bıraz.Şımdıden maŞallah dıyeyım dedım.

demetçim meleğin güle güle kullansın inş bende oda istiyordum ama biraz ertelenecek galiba

HÜrremcım senın kızına da maŞallah.bu babalar tuhaf valla.bızımde doktor boyu uzun dedı.babası uzun ona benzıcek dedı.nasıl bÖbÜrlenıyor.yÜzÜnÜ bana benzettı herkes.bır tane gÖrÜmcemde bana benzettı.ay nasıl bozuluyor.dıĞer gÖrÜmcem eŞıme benzettı.gene bÖbÜrlenmeler baŞladı.ona benzıyormuŞ.bende ay sana benzesın ÜzÜlme sen dedım en sonunda sınır ettı benı.saĞlıklı olsun Önemlı olan o dedım

star_dust maşallah becerikli annemize a.s.
yumuşacık sıcak sıcak yatsın paşan canımmm :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

[/COLOR][/SIZE]

canım güle güle kullansın oğluşun bizim battaniyemizde bitti eklerim birazdan

battaniye çok güzelmiş canım güle güle kullansın bebeğin

teşekkürler cici anneler ..
çok basit bu arada ve yummmmmmmmmmşacık bi şey :asigim:
demet hocam omuş dimi kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
kızlar ben amway in bebkler için özel deterjanından aldım, şimdi aldıgım uyku setinn nevresimlerini yıkıyorum.fosfatsız ve bebeğe pişik yaptırmayan özel kimyasal formülü var.tavsiye ediorum arkadaşlar..

ayy cok heycan yaptım ya..:)10 gune kadar da sipariş verdiğimiz beşik gelicek ama belisten bakabilirsiniz modelimize..paptya modelini pembe beyaz yaptırdık ve coook cici cibnlkli pembiş b paptya uyku seti ile tamamladık..Allahım inş bebişlerimize sağlıkla kavusmayı nasib eder.

aaa selsincim görmedim hoşgeldiin..nasılsın bakalım, paşamız nasıllar:=)

iyiyim canım.paşada iyi herhalde bugün pek tık yok kendilerinden gerildi yavrum yoğunluktan herhalde.sen nasılsın senin prenses nasıl.ben göbeğini görmedim senin.benide arkadaş listene eklermisin

babalar kızlarına fazlasıyla düşkün oluyor benim zilli babası konuşup dokundumu nasıl zıplıyor tabi eşimde kızım beni daha fazla sevecek diye gıcık ediyor beni

ben çıkayım , valiz neyin hazırlıycam sonra yine gelirim , geçmişi okuyamadım zaten merak ediyorum naaptınız .. ama çok yazmayın yaaaa , desem de çeneniz durmayacak neyse kaydirigubbakcemile3, grüşürüzzzzzz , keyitli sohbetler size

babalar kızlarına fazlasıyla düşkün oluyor benim zilli babası konuşup dokundumu nasıl zıplıyor tabi eşimde kızım beni daha fazla sevecek diye gıcık ediyor beni

bizde iyiyiz selsincim..ekledim canım..bakabilrisin göbüşümüze..

huzunyılı bende park yatak istiodum ama odaya cok geniş geldi yani kapıdan sıgmıo begendiğim model.ama yinede park yataklar çok hoş..şimdiden hayırlı olsun bizimkisi bebk karyolası şirince ve bembeyaz artı pembe:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…