GÖRMEYENLER İÇİN YENİ KONU AÇTIM KIZLAR SİTEYE ...........
DEMETT ÇİÇEK SİZ GÖRMEDİNİZ KIZIMIN VİDEOLARINI.........
http://www.kadinlarkulubu.com/bebegim-buyuyor/265762-seninle-nefes-aliyorum-canim-kizim-oyku.html
kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrr
bebeğimm üzülmeme dayanamadııı tekme attı banaaa..... ayy ne kadar çok korkmuştummm.. çok şükürrr:Saruboceq:
star-dust
güle güle git ve gel.
çok güzel görüntüelr verecek oğluşun sana tabi doktorunda güel haberler verecek korkma
demeticğim hayırlsı olusn
melek görüdm videoyu maşlalh öyküne
Dimeeetttt hosgeldin, dün aksa aklıma geldin, demet bi süredir ortalarda yok ben girmesemmm bıdı bıdı etmisti simdiye dek dedimklava: Sen nasılsın asıl, bizler iyiyizde yorma kendini temizlik yapcam diye allah korusunnnn gamyoncuiremsu Yirim ben senin kızının eşyalarını cokacimcoook Gelince eşyalar resmini cek bzede goster olurmu
Yaw ben site hesaplarını annamadım gitti, en iyisi mis gibi parmak hesabııı, ilkel yöntemmm yerimseniben
off yaa..ne gıcık bu hesap işleri ..gebelikorga görede 6 ya giriyorum..
saol canım iyiyim diyelim hala aynı işte((
böbrek büyüyor taşda duruyor hayırlısı diyorum artık...
sen iyisin dimi canım...
selam canım hoşgeldin hadi hayırlı sonuçlarla dönersin inşallah
demetcim sende hoş geldin ohh temizliğinide yapmışsın iyice ağırlaşmadan kızının odasınıda hazırlıyorsun demek ne güzel
öyle canım herşeyin hayırlısı olsun.bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza.bende iyiyim canım.benimde şekerim çıktı.cmtesi 100 lük yükleme yaptırıcam.işkence gibi.inşallah temiz çıkar.yoksa diyetisyen'e gidicekmişim
ayy canımm hiç merak etme yakışıklının hyeryerleri çok iyi annesi :1hug: güzel haberlerini beklicem tatlım hayırlısıyla git dön inşallahkaydirigubbakcemile5
demet star_dust hoş geldiniz kızlarr demet işleri bitirdim temziliğin tadını çıkarırsın :sm_cool: starcım inşallah istanbuldan güzel haberlerle dönersin canım benim duaa ediyorum:Saruboceq:
star-dust
güle güle git ve gel.
çok güzel görüntüelr verecek oğluşun sana tabi doktorunda güel haberler verecek korkma
demeticğim hayırlsı olusn
melek görüdm videoyu maşlalh öyküne
İnsallah cnm :Saruboceq: Güzel haberlerini bekliyorusss, bol şanslar sana ve bebegine... Hersey cok güsel olcak delikafadulden
selam canım hoşgeldin hadi hayırlı sonuçlarla dönersin inşallah
demetcim sende hoş geldin ohh temizliğinide yapmışsın iyice ağırlaşmadan kızının odasınıda hazırlıyorsun demek ne güzel
güzel haberlerle gelirsin canım inş ŞenizŞeniz
ne güzel bebişinle hasret gidereceksin:asigim:
güle güle kullansın oğluşun çok güzel olmuş canım battaniyen
star_dust maşallah becerikli annemize a.s.
yumuşacık sıcak sıcak yatsın paşan canımmm :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
[/COLOR][/SIZE]
canım güle güle kullansın oğluşun bizim battaniyemizde bitti eklerim birazdan
gülistan evet canım valla iş bittikten sonrası süper oluyor :lepi:
star dust canım ellerine sağlık çokkk güzel olmuşkaydirigubbakcemile5
güle güle kullansık yakışıklın inşallah sağlıklaaaa:lepi:Şeniz
battaniye çok güzelmiş canım güle güle kullansın bebeğin
aaa selsincim görmedim hoşgeldiin..nasılsın bakalım, paşamız nasıllar:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?