2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

zuzuum hoşbulduk canım neden stres yapıyorsun canım bebişinide üzüyorsun sonra doğunca sen çekiceksin canım anne ne kadar rahat olursa bebekde okadar uslu olurmuş

kızlar geleli yarım saat kadar oldu geldim üstümü değiştirdim biraz buraya bakayım dedim geçmişi okuyayım bi yandanda ketila su koydum yemek hazırlıcaktım kızımda mutfakta artık ne işi varsa anlayamadım( bi bağrınmaya başladı meğer ketıllım alevlenmiş bi girdimki heryer ateş gibi 1 dakika içinde kızı zor aldım fişi nasıl çektiğimi bilemiyorumm çok korktum çokkk:a015:

ben polyannacılık oynuyorum gayet sakin olmaya çalışıyorum şimdi seçimlerden dolayıeşimde yok parti koşturuyor akşam biraz ona sinirlendim sonra yine sakin ol demeye başladım kendime

ay dılosss ınanmıyorum:1shok:
cok gecmıs olsun canım bısey olmadı ınsallah kızınada sanada :teselli:

:1shok: ayyyyy bitanem çok geçmiş olsun ya allah korusunnn allah beterinden korusun valla korktum bende birden benneyaptımki

ayy canım dikkat et Allah korusun bende korktum şimdi nasıl olmuşki öyle...

Ay canım geçmiş olsun nasıl olmuş peki kaçak felanmı vardı aaa ne korku atlatmışsın başınızdan tuz geçirip verin canım Allah korumuş ayy damağını çekseydin su iç kızada içir :teselli:

zuzum ne güsel çıkıyo erkenden gene servisler 17:45 de mi kalkıyo zuzzuuuu

Evet cnm haybeye cıkıyorus yane yarım saat servis bekliyorus gerci dünkü servis kavgasından sora servisede gidesim yok resmen ama napalım :1no2:

Eee zuzu yatÇaz kalkÇa demeden nereye gİdİyorsun sen bakİmmmmmmmmmmm

YATCAS KALKCAS CUMA OLCAKKKKKKKK :lepi::lepi::lepi:

Diloşcum cok cok gecmis olsun allah korumus cnm resmen :Saruboceq:

benimde geçenlerde düdüklü tencere patladı şu yeni çıkan klipsolardan nohut haşlanıyordu off nasıl bütün mutfak nohut oldu kızlar anlatamam kabus gibiydi ödüm patladı benimde o gün..

Nilaycım bide onlarda patlama riski yok diyolar yalan yani
Bir tane alman markası var o çok güvenliymiş ona bakıcam bende 4 ltsi var tam bizlik ama düdüklüde güvenlik önemli işte ben sık kullanırım:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…