kızlar geleli yarım saat kadar oldu geldim üstümü değiştirdim biraz buraya bakayım dedim geçmişi okuyayım bi yandanda ketila su koydum yemek hazırlıcaktım kızımda mutfakta artık ne işi varsa anlayamadım( bi bağrınmaya başladı meğer ketıllım alevlenmiş bi girdimki heryer ateş gibi 1 dakika içinde kızı zor aldım fişi nasıl çektiğimi bilemiyorumm çok korktum çokkksenağlama
kızlar geleli yarım saat kadar oldu geldim üstümü değiştirdim biraz buraya bakayım dedim geçmişi okuyayım bi yandanda ketila su koydum yemek hazırlıcaktım kızımda mutfakta artık ne işi varsa anlayamadım( bi bağrınmaya başladı meğer ketıllım alevlenmiş bi girdimki heryer ateş gibi 1 dakika içinde kızı zor aldım fişi nasıl çektiğimi bilemiyorumm çok korktum çokkk:a015:
kızlar geleli yarım saat kadar oldu geldim üstümü değiştirdim biraz buraya bakayım dedim geçmişi okuyayım bi yandanda ketila su koydum yemek hazırlıcaktım kızımda mutfakta artık ne işi varsa anlayamadım( bi bağrınmaya başladı meğer ketıllım alevlenmiş bi girdimki heryer ateş gibi 1 dakika içinde kızı zor aldım fişi nasıl çektiğimi bilemiyorumm çok korktum çokkk:a015:
zuzum ne güsel çıkıyo erkenden gene servisler 17:45 de mi kalkıyo zuzzuuuu
Eee zuzu yatÇaz kalkÇa demeden nereye gİdİyorsun sen bakİmmmmmmmmmmm
kızlar geleli yarım saat kadar oldu geldim üstümü değiştirdim biraz buraya bakayım dedim geçmişi okuyayım bi yandanda ketila su koydum yemek hazırlıcaktım kızımda mutfakta artık ne işi varsa anlayamadım( bi bağrınmaya başladı meğer ketıllım alevlenmiş bi girdimki heryer ateş gibi 1 dakika içinde kızı zor aldım fişi nasıl çektiğimi bilemiyorumm çok korktum çokkk:a015:[/QU
canım çokkk geçmiş olsun :teselli:Allah korumuş çok şükür size bişey olmamiş:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?