kızlar ben 0-3 ay için 6 tulum aldım.3 de ikili takım aldım.penye battaniyem de 2 tane, 1 peluş aldım. 1 de kadife.eksik var mı daha?penye battaniye az mı acaba?
ayy canım inşallah birşey çıkmaz 100lük yüklemede gerçekten çok zor birde hamileyken diyetisyenle falanda zor olur..öyle canım herşeyin hayırlısı olsun.bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza.bende iyiyim canım.benimde şekerim çıktı.cmtesi 100 lük yükleme yaptırıcam.işkence gibi.inşallah temiz çıkar.yoksa diyetisyen'e gidicekmişim
selsin beni gören zaten oglun mu olcak dio..resmen top yutmuş solucanım kaydirigubbakcemile3
bende çok sıkıldım bunaldım yaa
sırtımla belim ağrıyor işyerinde masabasında
ara ara kalkıyorum falan ama artık o da kar etmiyor
kızlar nasılsınız ben bugün pazara gittim 4 saat fıldır fıldır gezdim belim çok ağrıdı birde geçmişi okudum 1 saattir sandalyede dahada ağrıdı
star dust battaniyeniz çok güzel olmuş canım bugün aynısından halamda aldı başladı kızıma yeni çıkmış aynı ipin 3 renklisi pembe ve tonları harika oluyor başladı bile
nur canım sizinde battaniyeniz çok güzel olmuş iyi günlerde kullansın yavrun melek ben videoları açamadım canım nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?