2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar ben 0-3 ay için 6 tulum aldım.3 de ikili takım aldım.penye battaniyem de 2 tane, 1 peluş aldım. 1 de kadife.eksik var mı daha?penye battaniye az mı acaba?

ınşallah vakitli doğarlar Kuzenimin eşi doğum yaptı 32 haftalık felan doğdu sanırım kalp atışları zayıfladı diye sezeryanla aldılar 2040 kg. minicik minyatür gibi yavrum alınan herşey kocaman geliyo premetüre kıyafeti bakmak gerekti düşünün minicik
Vakti doğarlarsa accık büyük giyebilirler ama erken olurlarsa sil baştan alınıyo herşey olmuyoki kıyafetler:1no2:

TecrÜbelı anneler bana hep sakın
fazla bır Şey alma.
BebeĞın kg ve bıyu bellı olmuyor gelıŞem hızına gÖre Çok Şeyı gıyrımeden baŞkalrına vereceksın.dıyorlar.
Bene ılk ıhtıyalarını alacaĞım ınŞallah
sonra bır sÜrÜ hedıye gelecek,onları geÇtım zaten kızıma yakıŞan renkler bellı oalcak ona Öre alacaĞım ınŞallah .zılloŞ oolacak kızım zılloŞ benım

kızlar ben 0-3 ay için 6 tulum aldım.3 de ikili takım aldım.penye battaniyem de 2 tane, 1 peluş aldım. 1 de kadife.eksik var mı daha?penye battaniye az mı acaba?

Canım penye battaniyeyi bence abartabilirsin çok faydalı her zaman lazım oluyomuş bi kaçtane daha alabilirsin yazın uyurken üzerinede koyuluyor bi yere gittiğinde mutlaka çantanda olmalı canım:1hug:

ben her renk kıyafet aldım asla mavıyle kısıtlamadım
yesıl, kırmızı, mavı, lacıvert, sarı, turkuvaz, siyah, beyaz, sarı, kahve, her renk kıyafet aldım:lepi:
annesı ve babası gıbı cıvıl cıvıl olucak benım oğlum :asigim:

dogru ya kusar falan durmadan kirletir..ay inş temiz bebk olurlar ya ne o durmadan her yere kusarlarsa böö:=) şaka b yana saglıkla gelsinler inş.kusmasına razıyım

Ay kıslar cok uykum geldi benim cokta sıkıldım bi an once evime gitmek istiyorummmm, hem aşk-ı memnuyu izlicem daha psikopat olcammm kaydirigubbakcemile3 Kızcam sinirlencem felannn...-tatlicadiarzu-

Bende bugün çok sıkıldım akşam olsun diye bakıyorum arkadaşıma geçicem bende direk hemen akşam olsun istiyorum yaaaa sıkıldımdelikafadulden

ayy canım inşallah birşey çıkmaz 100lük yüklemede gerçekten çok zor birde hamileyken diyetisyenle falanda zor olur..
selsin beni gören zaten oglun mu olcak dio..resmen top yutmuş solucanım kaydirigubbakcemile3

bende görmek istiyorum top yutmuş solucanıkaydirigubbakcemile5

bende çok sıkıldım bunaldım yaa
sırtımla belim ağrıyor işyerinde masabasında
ara ara kalkıyorum falan ama artık o da kar etmiyor

Artık bi yandan da eninde sonunda işten ayrılcaımı bildigim için daha cekilmez bi hal almaya basladı, resmen ayları, haftaları bırakın günlük geri sayıma basladım, takvim felan hazırladm kendime görseniz cok komikkk kaydirigubbakcemile2

kızlar nasılsınız ben bugün pazara gittim 4 saat fıldır fıldır gezdim belim çok ağrıdı birde geçmişi okudum 1 saattir sandalyede dahada ağrıdı
star dust battaniyeniz çok güzel olmuş canım bugün aynısından halamda aldı başladı kızıma yeni çıkmış aynı ipin 3 renklisi pembe ve tonları harika oluyor başladı bile
nur canım sizinde battaniyeniz çok güzel olmuş iyi günlerde kullansın yavrun melek ben videoları açamadım canım nedense

bende çok sıkıldım bunaldım yaa
sırtımla belim ağrıyor işyerinde masabasında
ara ara kalkıyorum falan ama artık o da kar etmiyor

Ben mümkün oldugu kadar sandalyemin sırt bolgesi ile arada fark bırakmamaya calısıyorum, beli atlattım ama oturmaktan resmen cok afedersiniz popişkom agrıyooo

sağol teyzesi daha ,iyisi senin minişinin olsun inş

öylede oturuyorum zuzum ama yine de ağrıyor
dediğin gibi izne ayrılacağım günü iple cekiyrum ama 9 hafta var daha ühü ühü :çok üzgünüm:

Bende ıŞten bunaldımmmmmmmmmm pek yoĞun da deĞıl............
Sıkıldım artıkın Şu doĞum ıznıne bı Çıksammmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…