2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

dilara geçmiş olsun canım dikkat edersin bundan sonra çok tehlikeli

nilaycığım seninkide çok beter ya onun patlama anı çok kötü olurmuş sesi falan tavana falan sıcraramış hep yemekler

Nilaycım bide onlarda patlama riski yok diyolar yalan yani
Bir tane alman markası var o çok güvenliymiş ona bakıcam bende 4 ltsi var tam bizlik ama düdüklüde güvenlik önemli işte ben sık kullanırım:1no2:

benimki çok güvenli gözüküyordu birde çok kaliteli bilindik bir marka ama başıma geldi işte artık kesinlikle kullanmam..alırsam eski annemin kullandığı düdüklü tencereden alıcam onlara bişey olmuyor ne varsa eskilerde var..bende sık sık kullanırım çünkü...

Ben dÜdÜklÜ hıÇ sokmadım eve oldum olası korkuyorum Çok rahat bılıyorum ama olsun geÇ olsun yemekler ama ben kullanmıyorum dÜdÜklÜ

dilara geçmiş olsun canım dikkat edersin bundan sonra çok tehlikeli

nilaycığım seninkide çok beter ya onun patlama anı çok kötü olurmuş sesi falan tavana falan sıcraramış hep yemekler

ahh canım sorma aklıma geliyorda kabus gibiydi...bomba patladı sanki evde Allahtan yağ falan yoktu haşlanıyordu ama her yer tavandan duvarlara kadar nohut olduk bir anda...

ayyy durup durup biyerlerim ağrıyor.............
şimdide ayaklarımın ağırdı botlarım sıktı sanırım bütün gün otur oturr

ayy allah korumuş nilaycım ya o anda sen başında olsaydın çok tehlikelii yaa
evet canım tencerede fırlamış zaten mutfağın diğer tarafına iyiki orada değildim başka odadaydım bomba attılar dedim herhalde.
benimde klipsolum vardi bozdum:)) şuan eski tip kullanıyorum çok memnunum
bende ondan alıcam en iyisi onlar..
ayyy durup durup biyerlerim ağrıyor.............
şimdide ayaklarımın ağırdı botlarım sıktı sanırım bütün gün otur oturr

rahat ayakkabı giy canım bütün gün ayağında zor olur gerçekten..

iyi akşamlar kızlar bende çıkıyorum artık..oleyy yarın cuma çok şükür ya...bir hafta daha geçti..öyküme 1 hafta daha yaklaştım...
sizi ve bebişleri öpüyorum kocamannn

Dıalar nılay Çok geÇmıŞ olsun ıkınızede
aaa clıpsoalr da mı patladı allah korusun.Ç
bend edıĞerınden korkarım ama clıpso mu kullanıyordum.
GerÇı fıshler ın kı daha ıyı dıyorlar ama almıŞ olduk ıŞte.
Off allah kazadan korusn

iyi akşamlar kızlar bende çıkıyorum artık..oleyy yarın cuma çok şükür ya...bir hafta daha geçti..öyküme 1 hafta daha yaklaştım...
sizi ve bebişleri öpüyorum kocamannn

iyi akşamlar melekcim dikkat et kendine ve kızına...

bende çıkıyorum malum kociş gelicek mutfak beni bekler...öpüyorum kızlar şimdiden herkese afiyet olsuncokacimcoook

ben bugün baya bi gezdim girmediğim mağaza kalmadı abartmıyorum belki 15 mağazaya girdim sordum sadece lekede buldum oda kot değil ama modeli ve paça kısmı hoş duruyo alayım dedim bende çok para sandım kasa da ne kadar dedim 20 ytl deyince eminmisiniz dedimdelikafadulden hemn aldım tekrar döndüm başka rengi varsa alayım diye nerde olanlarda küçük beden kalmış allahtan bi tane bana uygun beden 42 beden aldım belinde geniş bi lastiği var çok rahat sonra kızlarıma büyük kza bi ayakkabı minik prensesede bi 5 li takım aldım 0 3aylık yanında çorap aldım bide badi aldım kendimede güzel düz ayak raaht giyebilceğim bi ayakkabı aldım

melek sibel iyi akşamlar kızlarr görürşüzzŞeniz

nilaycım aldım ama kot bulamadım lekede buldum onuda aldım rahatt ve güzelyerimseniben

teşekkür ederim canım amin hepimizi korusun allahım

dılos lekede hamıs kotumu satılıyo ay öyleyse bende alım hemen ya
bende babet alıcam kendıme bıraz daha beklıyorum tum yenı sezon urunlerı cıksın dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…