2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

merhabaaa

ben geldimm.. aşımı olamadımm çok sinirlendimm moralimm çok bozuk benimm yaa

nedensiz canım sıkılıyoo yaa neyse siizi de huzursuz etmeyeyimm.. ben çıkıyorumm canlarımm kendinize iyi bakınn...

ıŞyerıden beŞ dakıka dıaŞrı ÇıkmıŞtım.
Banka felan bu arada kaŞlarımı aldırdım.
Özel vucud temzılıĞını de yaptırdım.:)))))))
akıam geÇ olur dıye .hem de rahatladım bırde akŞam duŞumuuz aldık mı
ohh
akŞıam olsa eve gıtsem eve hala heryerım aĞrıyor benım geÇmedı bırde baŞ aĞrısı eklendı.

ya kızlar bikini bölgesi aldırmaya gidecem ama çekiniyorum endim yapıyordum rtık göremiyorum

Bence bis işten güçten sıkıldık bi an once izne cıkmamız lazımmmm delikafadulden 37.haftaya kadar nasıl dayanıcam yaaaaa. Bazen şeytan diyo 32 de bırak ama sora düşünüyorum bebegimle daha cok vakit gecircem diyorum vazcayıyorummm mirmirmirmir

Derincim hosgeldin cnm... Malesef benim icin günün en gecmez ve sıkıcı zamanı bıdı bıdı durumundayım suan sabah cok iyiydim de gamyoncuiremsu

Bende oyle yapmak istiyorum ya ama sıkıcam kendimi bilas daha hem havada güsel olur, bıdı bıdı gidip gelirim ise diyorm ama suan tatlı bi hayal sadece... Kendime bazı hedef tarihler koydum o tarih gecince hemen bi sonrakine yöneliyorum zaman cabuk geciyomus gibi geliyo boylece delikafadulden

Offf kıslar valla bayılcam ben en azından toparlanmaya baslıyım yavas yavas...-tatlicadiarzu-

Bugünlükte benden bu kadar, yarın sabah görüşünceye dek insallah kendinize ve minişlerinize iyi bakın, esen kalınnnnnnn delikafadulden Cok öpüldünüssssss hepinissss....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…