2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bende yarın doktora gidecektim doktorumun 4 tane sezaryanı varmış onlarla ilgilenceğini söyledi pazartesine kaldı :dilcikar:sen nasılsın sıla bebişin nasıl :asigim:

bende yarın doktora gidecektim doktorumun 4 tane sezaryanı varmış onlarla ilgilenceğini söyledi pazartesine kaldı :dilcikar:sen nasılsın sıla bebişin nasıl :asigim:

bende iyiym canimm. bebisim de iyi cok sukur. benimde bugun misafirim vardi bayaca kalabalik. yoruldum ama gusel bi gundu. yarinda doktora gidicem nasipse bende. seker testini yaptircaz. bi de kan falan istee. ultrasona da giricem ins. kizimi gorucemkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

inşallah güzel çıkar şekerinde uğraşmassın canım ohh kızınla hasret giderirsin:) bende görcektim ne güzel üfff yaaa bugün iyi başlamadı benim için artık günler çabucak dolsun istiyorum koklamak kucağımda uyumasını izlemek üff 3 ay var:ecrin_bebek:

ins cnm ins..:Saruboceq: valla ole hasret giderecek kadar gosetrmesler burda daa ole bi 2 dk gorur cikaris istee. ama buna da sukur tabii... uzme tatli canini. cumartesi gider gorursun sende ins. aynen canimm. zaman azaldikca gecmek bilmiyor sanki. hem benimm sana gore nerdeyse bi ay daha fazlaaa... aman saglikla gelsinler de bekleris napalimm.. zamaninda saglikla hayirla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim ins..

amin canım inşallah sağlıkla gelsinler bişey istemiyorum:Saruboceq:

Günaydın güzel anneler, onların güzel mi güzel, kendilerinden güzel kızları kaydirigubbakcemile3 ve de yakısıklı ogullarııı... Yattım kalktım cumayı getirdim cok sükür, içim kıpır kıpır, fıkır fıkırrrr sositososito Artık haftasonu yatıp kalkmıcam geçmesin diye :lepi: Nasılsınız bakalım, ben cok iyiyim malum, kızım bilascık sakindi dün, bgunde oyle basladı cok yoruldu heralde eee bütün hafta tekme tokat zor tabiii, cuma gününe gelince o da bayılıyo...

herkese günaydın kızlarra.s.

zuzumm getirdin yine cumayı kıss cuma olunca aklıma hemen sen geliyosunkaydirigubbakcemile3hadi bakalım 2gün ana kızz dinlenirdinizkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlarra.s.

zuzumm getirdin yine cumayı kıss cuma olunca aklıma hemen sen geliyosunkaydirigubbakcemile3hadi bakalım 2gün gün ana kızz dinlenirdinizkaydirigubbakcemile2

Getirdim diloşuuuummmm, ateş dansı yapıyorum simdi cılgıncaaa hihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey: Cuma günlerini oldum olası sevmisimdir hem hayırlı gün bugünnnn, allahım bizi hayırlısıyla yavruşlarımıza kavuştursunnn, hep beraber bekleyelim cumaları insallah delikafadulden

amin canımm Şeniz:Saruboceq:

Ya tek sıkıntım su ticker ım gıcık oluyorum hergün en az 10 dk. kurcalamam gerekiyo, güncellenmiyo merettttt

Bu ticker ı da cok seviyorum ya cok sirin, bi de geri sayıyo ya heycan yaratıyo bende her gecen günnnn, ilk bunu yaptım ya degistiremiyorum, geçmişime pek baglıyımmm kaydirigubbakcemile3

Günaydın selsincimmmm, ama sende buldun daha iyisi diyosun cnm, cumayı getirdik ama akşamı getirmek bilas zor hemen, yatıp kalkamıyorum da lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…