gunaydin herkese kizlar. dilara cicini gule gule giy! ben de cok begendim!
Melekcim ne güsel almışsın gene bir sürü şey bende nevresim takımı felan baktım çokda beğendim eşimle gidip alıcam çok güseldi hepsi cıvıl cıvıl :lepi:
ben aldım çilekten çok tatlı papatyalı bi nevresim takımı.........
kızımın odası paptya dolu olacak..
oda takımı papatyalı...........
halısını da aldım paptyalı...
lambasını aldım paptyalı kelebekli...
uyku seti,battaniyesi ve nevresimi paptyalı...
stıker aldımduvara pembe papatyalı
pembe papatya puf aldım çilekten oturmak için........
ayy kızım papatya ve kelebeklerin içinde ne güzell olacak cennet gibidelikafadulden:asigim:
Zuzum hadi gözün aydın eşini sonunda ikna ettin bunlar zaruri ihtiyaçları ilk aşamada olmaları gerekiyor diye diye sen herşeyini alırsın canımcım
Aman liste indir netten yanında olsun işine yarar :lepi:
Bebeklerimiz ne kadar şanslı gerçekten de, bi sürü cicileri olcak kaydirigubbakcemile2 Ama alınmıcak gibi degil ki cnm, o el kadar etekler, elbiseler cok güsellllll
melek senin ablan hamişti ne odlu canım sorun yok dimi nkeadarlık oldu
Oyle dedim gaydincimmm kandırdımmm onu hemen haftaya alınması gerekiyo hatta felan diye abarttım delikafadulden Simdi oyle bi liste indircem ki gözleri acık kalıcak garibiminnn lülülülülülü
Taçda çok güsel nevresimler var bayıldım renklerin coşkusuna 2 takım nevresim yeter herhalde dimi karyolası için
Birde kenarlıklı takım alırız tamam olur nevresim olayı diye düşünüyorum siz ne dersinizCADIARZU
canım evet bursadaki ablam hamiş 10 haftalık şükür bi problem yok ............
birde viyanada var ablam..onunda 2 tane çocuğu var..biri kız diyeri erkek...çok şekerler...:1hug:
zuzum canımcım eşin bu konuda haksız bitanem..........
bir bebeğin o kadar çok ihtiyacı varki..........
üstelik doğar doğmaz olan ihtiyaçları............
bunları doğduktan sonra almanız mümkün değil bebekten fırsat bulamazsını..hem fırsat bulsanızda almaya giderken ne giycek bebek...........
en azından 0-3 ay arası tüm ihtiyaçlarını almalısınız doğmadan..hem hepsini aynı anda sonradan almak biraz ağır gelebilir..parça parça aldıkça daha iyi oluyor...
en az 2 penye battaniye..
5-6 patikli tulum...
5-6 alttan çıtçıtlı kısa kollu bady
5-6 çift çorap....
küçük biberon...
patikli alt zıbın ...vb ilk temel kıyafetlerini alın derim ben..........
gerisini büğüdükçe alırsınız o ayrı..............Şeniz
zuzum az değilsin sende hehe yap ama boşver yoksa kalır bu alıiveriş olayı yap yap süper sende çek resimleri göster bize aldıklarını emiiiikaydirigubbakcemile5
canım evet bursadaki ablam hamiş 10 haftalık şükür bi problem yok ............
birde viyanada var ablam..onunda 2 tane çocuğu var..biri kız diyeri erkek...çok şekerler...:1hug:
zuzum korkutma esını sonra alısverısten gerı dönerdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?