2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sağolun kızlar yaa hep almıcam diyorum ama kendimi frenleyemiyorum çok güzel şeyler var kız bebekler için ama artık almıcam.........çünkü annem pazartesi günü viyanaya gidecek ablamın yanına bana ordan bisürüüüüüüüüüüüüü kıyafet alacaklarmışşş sakın artık bişey alma biz burdan çok cicişşş şeyler alcaz dediler..........
ama onlar onu deyinceye kadar ben bisürü şey aldım zatenn olsun artıkın sık sık değiştiririm üstünü kızımın...
ayy yavruşum benim bi doğsun bak annesi ona daha neler neler alacakk

Melekcim ne güsel almışsın gene bir sürü şey bende nevresim takımı felan baktım çokda beğendim eşimle gidip alıcam çok güseldi hepsi cıvıl cıvıl :lepi:

Bebeklerimiz ne kadar şanslı gerçekten de, bi sürü cicileri olcak kaydirigubbakcemile2 Ama alınmıcak gibi degil ki cnm, o el kadar etekler, elbiseler cok güsellllll

Zuzum hadi gözün aydın eşini sonunda ikna ettin bunlar zaruri ihtiyaçları ilk aşamada olmaları gerekiyor diye diye sen herşeyini alırsın canımcım
Aman liste indir netten yanında olsun işine yarar :lepi:

Melekcim ne güsel almışsın gene bir sürü şey bende nevresim takımı felan baktım çokda beğendim eşimle gidip alıcam çok güseldi hepsi cıvıl cıvıl :lepi:

ben aldım çilekten çok tatlı papatyalı bi nevresim takımı.........
kızımın odası paptya dolu olacak..
oda takımı papatyalı...........
halısını da aldım paptyalı...
lambasını aldım paptyalı kelebekli...
uyku seti,battaniyesi ve nevresimi paptyalı...
stıker aldımduvara pembe papatyalı
pembe papatya puf aldım çilekten oturmak için........
ayy kızım papatya ve kelebeklerin içinde ne güzell olacak cennet gibidelikafadulden:asigim:

bende papatyaya bayılırım cok güzel olacak odayı yerlestırdıgınde bak gör
resmini atarsın artık ,resim canavarı:roflol::roflol:

Zuzum hadi gözün aydın eşini sonunda ikna ettin bunlar zaruri ihtiyaçları ilk aşamada olmaları gerekiyor diye diye sen herşeyini alırsın canımcım
Aman liste indir netten yanında olsun işine yarar :lepi:

Oyle dedim gaydincimmm kandırdımmm onu hemen haftaya alınması gerekiyo hatta felan diye abarttım delikafadulden Simdi oyle bi liste indircem ki gözleri acık kalıcak garibiminnn lülülülülülü

Bebeklerimiz ne kadar şanslı gerçekten de, bi sürü cicileri olcak kaydirigubbakcemile2 Ama alınmıcak gibi degil ki cnm, o el kadar etekler, elbiseler cok güsellllll

zuzum canımcım eşin bu konuda haksız bitanem..........
bir bebeğin o kadar çok ihtiyacı varki..........
üstelik doğar doğmaz olan ihtiyaçları............
bunları doğduktan sonra almanız mümkün değil bebekten fırsat bulamazsını..hem fırsat bulsanızda almaya giderken ne giycek bebek...........
en azından 0-3 ay arası tüm ihtiyaçlarını almalısınız doğmadan..hem hepsini aynı anda sonradan almak biraz ağır gelebilir..parça parça aldıkça daha iyi oluyor...

en az 2 penye battaniye..
5-6 patikli tulum...
5-6 alttan çıtçıtlı kısa kollu bady
5-6 çift çorap....
küçük biberon...
patikli alt zıbın ...vb ilk temel kıyafetlerini alın derim ben..........
gerisini büğüdükçe alırsınız o ayrı..............Şeniz

zuzum az değilsin sende hehe yap ama boşver yoksa kalır bu alıiveriş olayı yap yap süper sende çek resimleri göster bize aldıklarını emiiiikaydirigubbakcemile5

Taçda çok güsel nevresimler var bayıldım renklerin coşkusuna 2 takım nevresim yeter herhalde dimi karyolası için
Birde kenarlıklı takım alırız tamam olur nevresim olayı diye düşünüyorum siz ne dersinizCADIARZU

eklemezmiyim ılsucum analık iznine çıkınca biirr güzel yerleştircem odasını..kıyafetlerini halısını perdesini...sonra da çekip eklerim resimleriii

evet tactakı nevresımler cok guzel gercekten bende tactan almayı dusunuyorum

Biliyorum Melekimmm nasıl da özeniyorum anlatamammmm senağlama ama eşimi de kıramıyorm :asigim: O da kendince degisik seyler düşünüyo, cok korkuyo bana hissettirmek istemiyo, sanki bisiler alırsam ve allahım korusun biis olursa cok üzülürüm gibi geliyo ona, cnm benimmm :asigim::asigim::asigim: Artık bilascık daha yelkenlerni indirdi sanırım, bu haftasonu hastalıgı yeni atlattım diye onu bahane edip evde oturtabilir beni ama sora tutamaz zatennnn delikafadulden Bana kalsa ben herseyini alcam ama artık arabayı, oto koltugunu felan ona bıraktım o ne zaman derse o zaman alcam...

zuzum az değilsin sende hehe yap ama boşver yoksa kalır bu alıiveriş olayı yap yap süper sende çek resimleri göster bize aldıklarını emiiiikaydirigubbakcemile5

Çekicem cnm bi alabilsem suan ilk hedefimmmm almakkk Taç ta gercekten de cok güsel takımlar var ozellikle organik olanlar cok güselll onlardan tavsiye ederimmmm delikafadulden

canım evet bursadaki ablam hamiş 10 haftalık şükür bi problem yok ............
birde viyanada var ablam..onunda 2 tane çocuğu var..biri kız diyeri erkek...çok şekerler...:1hug:

Allah bagıslasın cnm ablanı da bir cırpıda kurtarsın kavustursun yavrusunaaa... Ay viyana süper bi yer yaaaa ama cok soooookkkkkkk bırrrryasakkelime

Melek oda takımın gelince resim cekicen Çilek'e yollıcas o salak kadını kaldırsınlar internet sayfasından ciroyu düşürür bu kadın dicessss delikafadulden

zuzum korkutma esını sonra alısverısten gerı dönerdelikafadulden

Korkatcammm onu ben, oturttu beni haftalarca bugun yarın bugun yarın diye, ninca olcam ona ben :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…