Evet hüzünnncümmm, kapıdan girince cam kenarı masayı sana ve Çınar'a ayırdıkk, diğerleri rezerve iyi bahşişe bırakıyorus ama ticaret konusurrrr
hüzün canım benim kahvaltım da hazır buyur gel:) zaten benim kiler uyuyo ben yine sabah kuşu onları bekliyroum kalksalarda karnımı doyursam diye-tatlicadiarzu-
gÜnaydınnn dÜnyanın en gÜzelll annİŞlerİ..............
Cumanız hayırlara vesİle olsun...
Bu mubarek gÜnde edİlen tÜm dualarınız kabul olsun...
SaĞlık ,huzur,mutluluk har zaman yanınızda olsun....
Herkezİn cuması mubarek olsun...
diloşum pantolonun çok güzel tatlım iyi günlerde kullan çok beğendimm..ee bu gün giyip bir poz verirsin artıkın yeni pantolonunla bize...bakalım göbüşe
Günaydınlar
Dilara pant çok güselmiş canım güle güle giyin
aynısının laciverti var bende:):)
akşam burda konuşulanlardan etkilenmiş olacağım ki iş çıkışı kendimi alışveriş mağzasına zor attım.........
kızıma yine çok şekerrr cicişler aldım....
2 tane penye battaniye aldım...........biri kırmızı biri beyaz...........aaaaaaaaaa türkiye olmuş
1 tane beyaz penye hırka aldım......0-3 ay çok cici akşamüstleri giydiririm...
1 tanede kutuda hastane çıkışı gibi bi takım aldım kırmızı beyaz o da çok şeker.......içinde 1 tulum,1 şapka,1 uzun kollu bady,1 kolsuz bady,1 çift patil ve 1 mama önlüğü var...
işte bu kadar aldıklarım....
resmini ekleyemiyeceğim çünkü mak.şarjı bitti haftasonu eklerim artıkın şarj ablamda kalmış...
resim konusunda bu aralar sessizim ama dönüşüm muhteşem olacakkk:roflol::roflol:
akşam burda konuşulanlardan etkilenmiş olacağım ki iş çıkışı kendimi alışveriş mağzasına zor attım.........
kızıma yine çok şekerrr cicişler aldım....
2 tane penye battaniye aldım...........biri kırmızı biri beyaz...........aaaaaaaaaa türkiye olmuş
1 tane beyaz penye hırka aldım......0-3 ay çok cici akşamüstleri giydiririm...
1 tanede kutuda hastane çıkışı gibi bi takım aldım kırmızı beyaz o da çok şeker.......içinde 1 tulum,1 şapka,1 uzun kollu bady,1 kolsuz bady,1 çift patil ve 1 mama önlüğü var...
işte bu kadar aldıklarım....
resmini ekleyemiyeceğim çünkü mak.şarjı bitti haftasonu eklerim artıkın şarj ablamda kalmış...
resim konusunda bu aralar sessizim ama dönüşüm muhteşem olacakkk:roflol::roflol:
Günaydın kıslar bugün cuma harika harika ver coşkuyu süperim bugün bide hayırlısı ile akşam edersek yok bizden keyflisi demektir :teytey::teytey:
Hayırlı Cumalar Allah tüm gönlünüzden geçen duaları kabul eylesin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?