2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Evet hüzünnncümmm, kapıdan girince cam kenarı masayı sana ve Çınar'a ayırdıkk, diğerleri rezerve iyi bahşişe bırakıyorus ama ticaret konusurrrr

hüzün canım benim kahvaltım da hazır buyur gel:) zaten benim kiler uyuyo ben yine sabah kuşu onları bekliyroum kalksalarda karnımı doyursam diye-tatlicadiarzu-

gÜnaydınnn dÜnyanın en gÜzelll annıŞlerı..............
Cumanız hayırlara vesıle olsun...
Bu mubarek gÜnde edılen tÜm dualarınız kabul olsun...
SaĞlık ,huzur,mutluluk har zaman yanınızda olsun....
Herkezın cuması mubarek olsun...

diloşum pantolonun çok güzel tatlım iyi günlerde kullan çok beğendimm..ee bu gün giyip bir poz verirsin artıkın yeni pantolonunla bize...bakalım göbüşe

Yok pes ediyorum ticker ımı degistircemmm ama cok üzülüyorummmm yaw, ayrılık cok zormusss senağlama

Evet hüzünnncümmm, kapıdan girince cam kenarı masayı sana ve Çınar'a ayırdıkk, diğerleri rezerve iyi bahşişe bırakıyorus ama ticaret konusurrrr

hüzün canım benim kahvaltım da hazır buyur gel:) zaten benim kiler uyuyo ben yine sabah kuşu onları bekliyroum kalksalarda karnımı doyursam diye-tatlicadiarzu-

ayyy cok tesekkur ederız kızlar sımartıyosunuz bisikaydirigubbakcemile3

güzel duların kabul olsun canım amin canı yürekten :Saruboceq:

diloşum pantolonun çok güzel tatlım iyi günlerde kullan çok beğendimm..ee bu gün giyip bir poz verirsin artıkın yeni pantolonunla bize...bakalım göbüşe

teşekkür ederim canım bugün doktora gidecektim gidemiyorum doktorumun hastası çokmuş sezaryanda varmış pazartesi gel dedi:dilcikar: yine pantolunu giyerim öylen giderken çekilirim canım kaydirigubbakcemile5

Günaydınlar

Dilara pant çok güselmiş canım güle güle giyin
aynısının laciverti var bende:):)

akşam burda konuşulanlardan etkilenmiş olacağım ki iş çıkışı kendimi alışveriş mağzasına zor attım.........
kızıma yine çok şekerrr cicişler aldım....
2 tane penye battaniye aldım...........biri kırmızı biri beyaz...........aaaaaaaaaa türkiye olmuş
1 tane beyaz penye hırka aldım......0-3 ay çok cici akşamüstleri giydiririm...
1 tanede kutuda hastane çıkışı gibi bi takım aldım kırmızı beyaz o da çok şeker.......içinde 1 tulum,1 şapka,1 uzun kollu bady,1 kolsuz bady,1 çift patil ve 1 mama önlüğü var...
işte bu kadar aldıklarım....
resmini ekleyemiyeceğim çünkü mak.şarjı bitti haftasonu eklerim artıkın şarj ablamda kalmış...
resim konusunda bu aralar sessizim ama dönüşüm muhteşem olacakkk:roflol::roflol:

Günaydınlar

Dilara pant çok güselmiş canım güle güle giyin
aynısının laciverti var bende:):)

teşekkür ederim canım bende başka rengini bulursam alırım çünkü gerçekten çok rahat:)

maşallah annesi öykü çok şanslı bir sürü giysisi oldu hangisini giycek bu kıssartık günde 3 posta değiştirirsinkaydirigubbakcemile2 sağlıkla gelsin minik kızınnn

Günaydın kıslar bugün cuma harika harika ver coşkuyu süperim bugün bide hayırlısı ile akşam edersek yok bizden keyflisi demektir :teytey::teytey:
Hayırlı Cumalar Allah tüm gönlünüzden geçen duaları kabul eylesin :Saruboceq:

Güle güle kullansın Öykü Melekcimmm kaydirigubbakcemile5 Bende dün eşime baskı kurdum bilas, bak forumdaki herkese seni sikayet ettim, cok zevkli bisi bunu denemen lazım diyolar dedimm, eger aldırmazsannnn yerlerde yuvarlancammmm dedimm delikafadulden Sanırım bilas işe yaradı haftasonu 2-3 parça sey alabilcem

Güle güle kullanın canım
beyazla kırmızı kız bebişlerinie gerçekten de çok yakışıyor .

Günaydın canımmm
evet nihayet geldi Cuma günü :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…