Melek sizde 3 kızmısınız Bizde 3 kız kardeşiz ablam evli kardeşimde öyle bir niyet yok ama kaydirigubbakcemile3
Ayy süper melek en küçük olmak en güseli ama ne güsel hepiniz evlenmişsiniz ablanların sana çok yardımı dokunur süper yaaa kaydirigubbakcemile2
ZUZUCUM ÖYLE DÜŞÜNMEYİN ALLAH KORUSUN
bişey olacaksa bebişlerimize allahım korusun eşya alsanda almasanda olacak...
kaderimize ne yazıldıysa onu yaşıyacağız kaçışı yok...
bebeğe bişey olursa eşya da alsak almasak ta çoooooooooooook üzüleceğiz acımız aynı olacak...alınan 3-5 parça eşyayı gözümüz bile görmeyecek o acıyla...
allahım korusun doğduktansonra,,eşyalar alınınca hatta yaşına girincede olabilir bişey çocuğumuza(allahım korusun başlarına yazılmamış olsun)
o nedenle bu düşünce çok yalnış bunu eşine anlat tatlım...bence artık vakit gecikmeden toparlayın temel eksiklerini..
tabilki arabası arabakoltuğu ve daha büyükçe kıyafet ve ihtiyaçları daha ileri bi tarihe doğduktan sonraya atabilirsiniz..ama temel 0-3 ay eksklerini alın sonra çok zorlanırsınız..
zuzucum evet viyana çok süper bi yerrr bayılıyorum bende..........
ama hep serin bi havası var yağmur yağdı yağacak her gün 1 saat mutlaka yağış görüyor...
kışları da çok sert...yazı sıcak değil bahar gibi...
ayy özledim ben ne zaman giderim bidaha allah bilir kızım birazcıkın büğüsünnn gideriz allahın izniyell
demet şenerde doğum yapmış oğlu olmuş .normal yolla doğurmuş hemde :))
ayy yirim ben onları yir...
bıdığım benim ya..kıymetli yavrum.........
ayyy zuzu ben şimdi çok duygulandım ya ağlayasıım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?