2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ZUZUCUM ÖYLE DÜŞÜNMEYıN ALLAH KORUSUN
bişey olacaksa bebişlerimize allahım korusun eşya alsanda almasanda olacak...
kaderimize ne yazıldıysa onu yaşıyacağız kaçışı yok...
bebeğe bişey olursa eşya da alsak almasak ta çoooooooooooook üzüleceğiz acımız aynı olacak...alınan 3-5 parça eşyayı gözümüz bile görmeyecek o acıyla...
allahım korusun doğduktansonra,,eşyalar alınınca hatta yaşına girincede olabilir bişey çocuğumuza(allahım korusun başlarına yazılmamış olsun)
o nedenle bu düşünce çok yalnış bunu eşine anlat tatlım...bence artık vakit gecikmeden toparlayın temel eksiklerini..
tabilki arabası arabakoltuğu ve daha büyükçe kıyafet ve ihtiyaçları daha ileri bi tarihe doğduktan sonraya atabilirsiniz..ama temel 0-3 ay eksklerini alın sonra çok zorlanırsınız..

Melek sizde 3 kızmısınız Bizde 3 kız kardeşiz ablam evli kardeşimde öyle bir niyet yok ama kaydirigubbakcemile3

zuzucum evet viyana çok süper bi yerrr bayılıyorum bende..........
ama hep serin bi havası var yağmur yağdı yağacak her gün 1 saat mutlaka yağış görüyor...
kışları da çok sert...yazı sıcak değil bahar gibi...
ayy özledim ben ne zaman giderim bidaha allah bilir kızım birazcıkın büğüsünnn gideriz allahın izniyell

Melek sizde 3 kızmısınız Bizde 3 kız kardeşiz ablam evli kardeşimde öyle bir niyet yok ama kaydirigubbakcemile3

canım biz 4 kız kardeşiz:lepi:
öyle mükemmel bişey ki..
3 tane ablam var en küçükleri benimmsositososito
2 ablam bursada yaşıyor...
1 tanesi de avusturya-viyanada yaklaşık 7-8 yıldırhihoyyyt

Ayy süper melek en küçük olmak en güseli ama ne güsel hepiniz evlenmişsiniz ablanların sana çok yardımı dokunur süper yaaa kaydirigubbakcemile2

Ayy süper melek en küçük olmak en güseli ama ne güsel hepiniz evlenmişsiniz ablanların sana çok yardımı dokunur süper yaaa kaydirigubbakcemile2

evet tatlım en küçük olmak süper......hep el üstünde tutuldum birbirimize çok bağlı bir aileyiz..en küçük bi tartışmamız kırgınlığımız olmadı........
hep birlikteyiz haftada 1-2 kez...
çok şükür çok yardımları oluyor her konuda:Saruboceq::lepi::lepi::lepi::1hug:

Evet cnm allah korusunnn ama iste eşime anlatmak bilas zor cunku bu hislerini acık acık bana soylemiyo sadece ben anlıyorum neden engellemeye calıstıgını :asigim: Allahım korusun yavrularımızı sagsalim kavustursun annelerine babalarına :Saruboceq: Bende 0-3 ay ve 3-6 hatta 6-9 u zorlıcammmm sonuncudan emin diilimmm delikafadulden

Minik Öykü'yü de alır gidersiniz Melekcimmm, hem bebişler bayılır kar yagısına, beyaz beyaz ne kadar güsellll, Öykü bebekte gezsin annesi hep sen mi gezzcennn aaaa, bende bebişim karnımda gezdim heryeri ama ona soz verdim dogunca babasıyla götüces onu aynı yerlere kaydirigubbakcemile2 Ay pasaportlarını yirim ben onlarınnnnnn ne güsel ya küçük insancklarrrr

evet zuzucum yaa götürmezmiyim hiç ben kızımı 1 yaşına girsin götürürüm heralde...
ayy miniğim pıtır pıtır yürümeye de başlar...viyanada soğuktan burnu kıpkırmızı olur ammaaa.......
yirim ben onları ya resimde çekincekler pasaporta düşünsene ayyyyyyyy

Tabi annesi nüfus cüzdanı olcak, pasaportu olca resim cekincek, kartopu oynamaya calıscak, insallah annesiyle babası ona kardan adam yapcak, bi sürü resmi olcak pıtırcıkların ay cok heycan yaptım, zaten en cok merak ettigim sahnelerden biri de yüzmeye ilk basladıkları zaman, ilk denize girdiginde napcak merak ediyorum, ben cok severim denizi, yüzerm dalarım herseyi yaparım deniz ve dağla ilgili acaba o konularda bana benzicekmi merak ediyorum, babası hic sevmez dalmayı da kaymayı da kaydirigubbakcemile3

ayy yirim ben onları yir...
bıdığım benim ya..kıymetli yavrum.........
ayyy zuzu ben şimdi çok duygulandım ya ağlayasıım var

gunaydın herkese. viyanadan bahsetmıssınız. ben de hamıle olmasaydım bu aylarda avusturya viyanaya görevli gıdıcektım. ama hamilelikten dolayı seyahatlerım ertelendı. ben de cok gormek ıstıyorum.

ayy yirim ben onları yir...
bıdığım benim ya..kıymetli yavrum.........
ayyy zuzu ben şimdi çok duygulandım ya ağlayasıım var

Dimi al benden de o kadar, bazen düşünüyorum da tabi yüzünü düşünemiyorum sadece yanımda pemboşşş bi ufaklık düşünüyorum senağlama Yolda yanında ki bebişle ilk yürümeye basladıklarında paytak paytak genelde önden kendi başlarına gitmek isterler ya onları gördükçe içim bi fena oluyo, elim ayagıma dolasıyo heyecandan, nası bi heyecanmıs cidden suan hayatımda yasadıgım hicbiseyle karsılastıramıyorum resmennn, allahım izin verirse onlarla paylaşacağımız o kadar cok sey var ki :Saruboceq: Artık dönülmez bi yola girdik, sadece kendimiz yokuz, en az kendimiz kadar değer verdigimiz hatta cogu zaman kendimizden daha cok önemseyeceğimiz, bize muhtaç minik bi canlı olcak insallah senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Günaydın jasmin ve annecikkk.... Gaydıncım allahım bi sagsalim bizi kavusturursa bebişimize sorası cabuk geciyo der babanem hep, bi anda kartopu oynıcak, yüzcek zamanı da gelcek bebişlerimizinnnn, simdiden düşünelim delikafadulden Ama benim durumum daha komik, bebişimin donu yok giycek, kartopu düşünüyorummm ay cok güldümmm kendimeee :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…