2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

aynen katılıyorum dılosum:lepi:

doğumdan sonra bende kondon kullanırım
oda çok dayanmaz sanıyorum
belli bi zaman sonra hap yada iğne olur heralde:CüvCüv:

EVET AMA ŞEY.................:asigim:
HEM İYİ HEM KÖTÜ İŞTE KONDOM NE BİLEYİM..........kaydirigubbakcemile3

Hadi kızlar ben bi yimeeee gidiyorummm, karnım acıktı cokacimcoook Gerci bu kadar kondom, spiral muhabbetinden sora nası yicem bilmiyorum ama denicem kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar yaklaşık 1,5 aydır katılamıyorum aranıza olmadı iş değişikliği filan yaptım bebeğim ve ben iyiyiz şükürler olsun herkez de iyidir umarım hepinizi çok çok öpüyorum...

melekçim en guvenilir d. kontrol hapı ama uzun sure kullanmamışsın o yuzden etkisi yoktur belki şu an sende.bnde ilk kullandıgımda 2 yıl bişi yoktu. Sonradan içtikçe başağrısı yapıodu, depresif, isteksiz yapıodu.yani uzun sureli kullanmış olanlar için ideal sayılmıo bence.

ideal yöntem nedir dersen, vücudun normal dengesiyle hormonuyla oynanmadan olandır. bazıları için spiral bazıları için kondom . ben ne yapçam bilmiorum..:=)

emzirme döneminde süt koruyo diolar duydunuz mu?

b

Of benimde kafam karman çorman hap korkutuyo ister istemez en az yan etkisi olan yasmin öneriyor doktorlar yada kondom ama oda ne bileyim yapay geliyo bana eşimde hiç yanaşmaz sankim ona spral acaip zor ama bir çok kadın o şekilde korunuyo senelerce
spral reglinin 3. günü takılıyo fena bir durum yani kafam karışık bu olayı çok ertelemeden çözmek lazım ne zaman düşüncezki öbür türlü :bbo:

yok öyle süt koruyor filan kızlar eşlerimizle konuşup en uygun olanı seçicez...hata yok...hata yok...

Kızlar herkese merhabaa. Bişey sormak istiyorum türk kahvesinin bebeğe zararı olurmu acaba günde 1 tanecik içsek yada gün aşırı..Dün dr.a gittim yine sormayı unuttum aranızda soranınız olmuştur heralde. Bu arada dün bebişimi gördüm çoook tatlıydı yaa tombik tombik yanakları var canım benim 35. cm olmuş boyu görünce bayaa şaşırdık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…