hapı düzenli almamışlardı hüzün yılı aldığınız saat bile aynı olsun diyor doktorlar düşün yani
slm kızlar dün hastaneye gittim şeker testi için , sabah tok gittim doktorum farketmez dediği için ,ilk başta parmağımdan kan aldılar 120 çıktı hemşire iki saat sonra gel dedi
yemekten sonra iki saat geçmesi gerekiyomuş doğru değer çıkabilmesi için 120 ' nin altında olması gerekiyomuş 50 lik yükleme için neyse oyalandık falan eşimle hastaneyi gezdim odaları zamanı doldurduk bi daha parmaktan aldılar bu sefer 80 çıktı yükleme yaptılar 50 lik bu arada tadı abartıldığı gibi değil bildiğin şekerli su sonlara doğru yoğun şekerli geliyo sadece ondan sonra 1 saat bekliyosun tekrar kan alıyolar işin bitiyo. sonucunu bugün aldım kızlar çok şükür şekerim iyiymiş idrarımda temiz çıktı ama kanım çok düşükmüş doktor hapımı ferrum fortu günde ikiye çıkardı.
dün bebeğimide gördüm kızlar maşallah çok büyümüş 819 gram 32 cm olmuş yine poz vermedi hep yan duruyo , gelişimi herşey iyi dedi çok şükür doktor.
geçmişi okuyamadım kızlar herkes iyidir inşallah doktora giden herkes umarım iyi haberlerle gelmiştir.a.s.
Kızlar herkese merhabaa. Bişey sormak istiyorum türk kahvesinin bebeğe zararı olurmu acaba günde 1 tanecik içsek yada gün aşırı..Dün dr.a gittim yine sormayı unuttum aranızda soranınız olmuştur heralde. Bu arada dün bebişimi gördüm çoook tatlıydı yaa tombik tombik yanakları var canım benim 35. cm olmuş boyu görünce bayaa şaşırdık..[/QUOT
gözün aydın bebişin iyi olmasına çok sevindim:Saruboceq:
ben arada bir içiyorum tatlım
Kızlar herkese merhabaa. Bişey sormak istiyorum türk kahvesinin bebeğe zararı olurmu acaba günde 1 tanecik içsek yada gün aşırı..Dün dr.a gittim yine sormayı unuttum aranızda soranınız olmuştur heralde. Bu arada dün bebişimi gördüm çoook tatlıydı yaa tombik tombik yanakları var canım benim 35. cm olmuş boyu görünce bayaa şaşırdık..
slm kızlar dün hastaneye gittim şeker testi için , sabah tok gittim doktorum farketmez dediği için ,ilk başta parmağımdan kan aldılar 120 çıktı hemşire iki saat sonra gel dedi
yemekten sonra iki saat geçmesi gerekiyomuş doğru değer çıkabilmesi için 120 ' nin altında olması gerekiyomuş 50 lik yükleme için neyse oyalandık falan eşimle hastaneyi gezdim odaları zamanı doldurduk bi daha parmaktan aldılar bu sefer 80 çıktı yükleme yaptılar 50 lik bu arada tadı abartıldığı gibi değil bildiğin şekerli su sonlara doğru yoğun şekerli geliyo sadece ondan sonra 1 saat bekliyosun tekrar kan alıyolar işin bitiyo. sonucunu bugün aldım kızlar çok şükür şekerim iyiymiş idrarımda temiz çıktı ama kanım çok düşükmüş doktor hapımı ferrum fortu günde ikiye çıkardı.
dün bebeğimide gördüm kızlar maşallah çok büyümüş 819 gram 32 cm olmuş yine poz vermedi hep yan duruyo , gelişimi herşey iyi dedi çok şükür doktor.
geçmişi okuyamadım kızlar herkes iyidir inşallah doktora giden herkes umarım iyi haberlerle gelmiştir.a.s.
maşallah canım sonuçların güzell çıkmış.. ne güzell darısı başımıza...
maşallah bebişine de ne güzell büyümüş
nurcum maşallah kuzucuğuna....
nurr34 cüm maşallah bebeğine kocaman olmuş.şekerinin iyi çıkmasına sevindim.yarın sıra bende.100 lük ya benimki.kan aldırmaktan nefret ediyorum.3 kere alınıyormuş galiba.bir gidince sonra suyu içtikten 1 saat sonra.ondan 1 saat sonra tekrar.
selsincim dua edicem sana cnm inş . bu iyi çıkar . uzun sürsün öyle düşünme yeterki iyi çıksında cnm güzel haberlerini bekliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?