ahhhh melekcim ahhhh 6 ayda niye yıprattın kendini canım bak ben evlendiğimin 12. senesine girmeme 4 gün kala inş yavrumu kucağıma lacağım öpüp koklayacağım nasılda hasretim ona bak şimdi ağlıyacağım gözlerim doldu.11 sene boyunca hergün ağladım bebeğime olan hasretinden ama dediğin doğru sanki hiç yaşanmamış gibi o günler allah kimseye aratmasın tarifi imkansız bir duygu çünki elinden hiçbişi gelmiyor allah ne zamöan verirseallah bu duyguları herkeze nasip etsin ben çocuğum olmayacak diye çok korktum ya bi bilseniz hep ağlıyordum...allah aratmasın kimseye...şimdi geriye bakınca o günler yaşanmamış gibi aslında çok kısa bi zaman beklemişim bebiş yıllardır sahip olamayanlar var onlar ne yapsın.. ama o zaman göremiyorsun işte bunu
canım eiminde benimde akrabalarım burada eşim dostum çok haberverdiler 2 gün önce kabul etmedim işim vardı bugün kabul ettim dayanamadım işte çok yorucu oluyor slındaDerin günaydın canım maşallah sizin orası küçük yer ama gelen giden hiç bitmiyo anacım sen git gezmelere misafir hiç bişiy yapmasan gene yoruluyosun accık keyf yap bak kızçenden sonra hiç dinlenemiceksin haberin olsun şu zamanın keyfini çıkar
Bak bize izne çıkıcamız günleri sayıyoruz şakkıdı
Sorma cnm ya o gel git duyguları bende yasıyorm bi yandannn, cok ilginc inanılmaz mutlu ve heyecanlıyım, bi yandan da hayallerimle yasıyorum, hayal kurmaya baslayınca artık duygularım resmen caglıyo durduramıyorum , hüzünleniyorummm, bu minik beni delirtcek valla bi agla bi gül catlarımmm anammmm ben yakındaa delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
Ay Derinimmm yaw senden de misafir eksik olmuyo, yoruyosun bak yine kendini, yicen sopayıııklava: Yüzünü gören cennetlik uzatma bu kadar aralarıııı... İsim konusunu naptın cnm sen?
oklavayı hakettim zuzuum vur canım ama napıyım çokm sevdiğim arkadaşlarım yardımcımda yok kayınvalidem kızına gitti çocuk bakmaya görümcem çalışıyor annemde hasta zaten akşam eşim gece 12de halı siliyordu garibim ben yatıyorum açmış göbeğimi öpüyor bak kızım hep senin için yapıyorum diyor zavallı adamcık gece 11 de parti konuşmasından geldi bide halı sildi
canım isim konusunda hala kararsızım hiç içime sinen bir isim bulamıyorum bebeğimizin isimleri bölümüne topikde açtım ama o kadar isim den hala karar veremedim şu anda gönlümde sadece NAZ VAR ama onuda çevremde bikaç kişi beğenmiyor eski isim yok naaaaaaaaz diyemi bağırıcan seslenirken yok nazlı olur ama biz eşimle NAZımızı çok seviyoruz şidilik naz yinede herşeye rağmen:lepi:
Meraba cnm hosgeldinnn alalaceleeeee ay hala aklıma o geliyo seni gordukce kaydirigubbakcemile3 Ay cok tatlı oluyo babalar cnm, ama bitanem sende eşini sakinleştirmeye calış, tamam herseyi almasak dahi en azından korkulrından kurtulur emin ol cok rahatsızlık vericidir sürekli korku halinde yasamak, bende eşimle konuscam karsıma alıp ciddi ciddi Şeniz
Sey diyorum gaydinimmm cnm ya, insallah allah izin verirse eşim,ben ve minik kızımın resmini veririm, üçümüzün resmini yaptırırım yastıklaraaaaa...Cok süper bisi olur :lepi:
Evet güsel olur gerçekten yaptır bize resimlerini koyarsın bizde yaptırırız belki orjinal bişi olur yerimseniben
Kıslar bebekten sonra nasıl korunacaksınız benim kafam çok karışık ya kesin bi yöntem olmalı vücut çok müsait hemen üstüne hamile kalmaya riske atmamak lazım fisfisfis
Kıslar bebekten sonra nasıl korunacaksınız benim kafam çok karışık ya kesin bi yöntem olmalı vücut çok müsait hemen üstüne hamile kalmaya riske atmamak lazım fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?