2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Sey diyorum gaydinimmm cnm ya, insallah allah izin verirse eşim,ben ve minik kızımın resmini veririm, üçümüzün resmini yaptırırım yastıklaraaaaa...Cok süper bisi olur :lepi:

günaydın kızlarr...bugun gec uyandık..keyifler umarım iyidir..

dün akşam diğer aylardaki hamile annelerin paylaşımlarına sayfalarına baktım ama kızlar hiç b ay temmuz anneleri sayfası kadar geniş içerikli ve sürekli takip edilen sayfalar değil.. o yuzden biz temmuz anneleri özeliz yaa:=)

ahhhh melekcim ahhhh 6 ayda niye yıprattın kendini canım bak ben evlendiğimin 12. senesine girmeme 4 gün kala inş yavrumu kucağıma lacağım öpüp koklayacağım nasılda hasretim ona bak şimdi ağlıyacağım gözlerim doldu.11 sene boyunca hergün ağladım bebeğime olan hasretinden ama dediğin doğru sanki hiç yaşanmamış gibi o günler allah kimseye aratmasın tarifi imkansız bir duygu çünki elinden hiçbişi gelmiyor allah ne zamöan verirse
canım eiminde benimde akrabalarım burada eşim dostum çok haberverdiler 2 gün önce kabul etmedim işim vardı bugün kabul ettim dayanamadım işte çok yorucu oluyor slında

haklısın derincim yaa sen çok daha zor günler geçirdin eminim..ben zaten daha 1,5 yıllık evliyim ve bir süre doğum kontrol hapıyla korundum.........
korunmayı bıraktığım ayy kendimi kesin hamile gözüyle bakmaştım olmayınca şok oldum... şimdi gülüyorum keşke daha rahat olsaydım inan 5 ayı bana da eşime de zehir ettim..ama 6. ayda meleyim kıyamadı bizeee ve geldi çok şükür.....................

Sey diyorum gaydinimmm cnm ya, insallah allah izin verirse eşim,ben ve minik kızımın resmini veririm, üçümüzün resmini yaptırırım yastıklaraaaaa...Cok süper bisi olur :lepi:

Evet güsel olur gerçekten yaptır bize resimlerini koyarsın bizde yaptırırız belki orjinal bişi olur yerimseniben

Günaydın Gamze ve Karen, hosgeldinissss kızlar sizi de söyle sahne manzaralı cam kenarına alalımmmm kaydirigubbakcemile3

Eşinle senin içine nasıl siniyorsa bence o en güzelidir Derincimmmm, o sizin Naz ınız olmus artık kızımız zaten nazlı kac yıl sora geldi

karencim hoşgeldin canımcım nasılsınız bakalım evdesin keyf yapıyosun ne güsel ya benim daha çok var izne ayrılmama herşey yolunda gitsinde inş. bekleriz napalım sizlerle bol paylaşımlarla bitiririz o zamanıda kaydirigubbakcemile5

Kıslar bebekten sonra nasıl korunacaksınız benim kafam çok karışık ya kesin bi yöntem olmalı vücut çok müsait hemen üstüne hamile kalmaya riske atmamak lazım fisfisfis

Kıslar bebekten sonra nasıl korunacaksınız benim kafam çok karışık ya kesin bi yöntem olmalı vücut çok müsait hemen üstüne hamile kalmaya riske atmamak lazım fisfisfis

canım ben emzzirme döneminde kondomla...emzirmeden sonra da doğum kontrrol hapıyla korunmayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile5

teşekkürler zuzum , gaydin. hepinize gunaydın iyiyiz walla napalım..bebişin nevresimleri falan utulencek bugun..evdeyim ama biraz dışarı çıkmak istiyorum bugun yada yarın:=)..
yani evde sıkıyo siz tam zamannda ayrılcaksınız işten, az daha sıkın dişinizi çok ara vermek te o kadar ii değil yane gaydincim.

Ben doğum kontrol bekarkan kansızlık tedavimde kullanmıştım çok ağrı yapmıştı gene öyle olur diye korkuyorum birde yan etkisi felan oluyomu canım sen kullanmışsın bir dönem gerçi kilo felan yapmamış sende tüylenme yada regl dönemlerinde fazla ağrı yaptımı?

bencede rıske atmamak gerek süt korur dıyorlar ama malesef yanılıyorlar
kendımı tehlıkeye atamam daha yenı dogum yapmısken hemen 2. bebege hamıle kalmak bana cok agır gelır
her ne kadar esım hoslanmasada kondom kullanıcam sanırım dogum kontrol hapı kullanmam asla!

Meraba Sibelcimmmm seni de Karen ve Gamzenin yanına alalımmmkaydirigubbakcemile2 Bugün piyanist şantör var ön ve cam kenarı masalar pahalıi parayı peşin alıyoruuussss kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…