2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

selam kızlarrr.....

ben geldimmm ..

aşımı oldum geldimm.. tam 1 kilo almışım 1 ayda sadece.. mutlu oldumm.. umarım herkes iyidir..

kızlar ben bekarken yaklaşık 4 yıl d. kontrol hapı kullandım adet duzensizliğinden, o yuzden çok ta tavsiye etmiorum, hormonlarla oynamak yerine kondomla korunmak daha iyi ama o da nereye kadar yani bana uyar da birilerine uymaz sanırım:=)))

Hosgeldin eyetkinerciimm, hadi bakalım kurtuldun aşı derdinden, masallah cnm sen kapmıssın kilo işiniii kaydirigubbakcemile2

canım valla ben memnunum...
bende kilo falan yapmadı tüğlenme veya ağrı da yapmadı bilakis tüğlenme tedavisinde doğum kontrol hapı kullanılıyor ..birde reglin çok az kanamalı ve kısa sürüyo r bu yönden çok iyi....
bence bilinçli kullanılırsa doğum kontrol hapı ideal.........

Spiral nası bisi korkunc mu? Yada zararı varmı kıslar?
ayyyyyy bence korkunç valla ben kesin taktıramam....zaten spektrumu taktıramıyorum ben korkudan..içimde yabancı bi cisimle hiçç olmaz hem çok kanaman falan oluyormuş...
selam kızlarrr.....

ben geldimmm ..

aşımı oldum geldimm.. tam 1 kilo almışım 1 ayda sadece.. mutlu oldumm.. umarım herkes iyidir..

hadi gözünaydın tatalım..maşallah kilo da süper kaç kilo aldın şimdi toplamda...

evlendiğimin ilk aylarında hap kullandım beni perişan etti her ay gecikti erken geldi çok düzensidim dr tavsiyesiyle bıraktım.Kondom kullandık sonra ki dönemlerde.Arkadaşım doğumdan sonra ki dönemlerde 3 aylık iğnelerden vurunmuş oda düzensizlik yapmış ama bana mantıklı geliyor.Hap emziriken zaralı kızı şimdi 1,5 yaşında emmeyi bıraktı, hapa döndü oda...

Hosgeldin eyetkinerciimm, hadi bakalım kurtuldun aşı derdinden, masallah cnm sen kapmıssın kilo işiniii kaydirigubbakcemile2

hoşbuldukk zuzumm.. çok şükür kurtuldum cnm aşıdan bi sonraki aşım ekimdeymiş...:)))

çok iyi cnım 1 ayda bir kilo inş hep öyle gidersin
2. ası pek ağrı yapmaz haberin olsun

saol ilsucum inşallah kilo alımım hep böyle devam eder...

dogum kontrol hapı da cok zararlı. dıkkatlı kullanmak gerekıyor. sıgara ıcenlerın kesınlıkle kullanmaması gerekıyor. damar tıkanıklıgı yapıyor. korkuyorum ben bı ara kullandım bıraktım

ben ay olarak kilomu takip etmedim hiç...
ama bundan sonrası önemli...bu aydan sonra ayda 2 kilo alınır diye tahmin ediyorum ama bakalım......
3 ay var daha ayda ortalama 2 kilo alınsa..........2x3=6..........
şimdiye kadar 4 kilo aldım.........
4+6=10 kilo ile tamamlarım inşallah

Ay ben ne kullancam korkuttunussss cnm beni, hap kullanmak istemiyorum kıllanıyorum iste gerekli gereksiz ilaç işinden.. En iyisi hic sevmedigimiz secenek sanırım en azından bi süre

sağoll canımm teşekkürlerr ilk başlarda çok kilo aldım ben 8 kilo almıştım şimdi +1 :9 oldu ((

banda sakın korunma diyor herkez bu kadar bekledin ikiz gibi büyütürsün diyorlar bende hemen 2. doğumu göze alamıyorum ama bir taraftanda yaş geçiyor 22 nisanda 34 bitiyor kardeşde ister kızıma diyorum

d.kontrol hapları zaten uzun sureli kullanılmamalı , dr lar 8-10 yıl kullananları mercek altına alıyo bazı riskler tasıma olasılıkları yuzunden.sonucta dogal değil ama mecburiyetten bazı artılarıda var diye kucuk riskler gözardı edilio.evet bendede basagrısı yapmıştı ve depresif yapıo insanı biraz.o yuzden daha dogal b yöntem olmalı.
spiralide sevmiorum, çok mekanik ve komik gelio:=)valla yöntem seceyim derken 2. yi de kucaga almışız yanarız walla:=))))

Eveeettt Melekcim senin hesapla ben 30 la tamamlarımmm insallah -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Nerden girdik cnm kilo mevzusunaaaa, hadi bakalım kızlar sagdan sagdan cıkalım su kilo konusundan delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden Yoksa kilomla döverimmm, rencide ederim herkesiii, o kadar fazlam var yaneeeee :dance::dance:

kızlar ben hep kondomla korundum çoğu erkek sevmiyo ama tek korunan yöntemde bu yine doğumdan sonra devam hiç birşeye güvenmem spral taktırmam annem 2 sefer hamiş kaldı spral yüzünden hapta vücuttaki dengeyi bozuyo en garanti kondom hem sağlık açısından temizlik :lepi:

Yaa ıkıncı tamamda 3.4.5.gelırse napÇaz garantı bıŞey olması lazım...
Ben hap kullandım aÇıkÇası memnunum ama ben sıgara kullanmıyorum ve 3 ayda bır gıdıp karacıyer fonksıyon testlerımı ve hormon testlerımı dÜzenlı takıp ettırdım...
Bu Şekılde takıp altında kullanılırsa en rahat ve garantı yÖntem hap bence..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…