canım valla ben memnunum...Ben doğum kontrol bekarkan kansızlık tedavimde kullanmıştım çok ağrı yapmıştı gene öyle olur diye korkuyorum birde yan etkisi felan oluyomu canım sen kullanmışsın bir dönem gerçi kilo felan yapmamış sende tüylenme yada regl dönemlerinde fazla ağrı yaptımı?
ayyyyyy bence korkunç valla ben kesin taktıramam....zaten spektrumu taktıramıyorum ben korkudan..içimde yabancı bi cisimle hiçç olmaz hem çok kanaman falan oluyormuş...Spiral nası bisi korkunc mu? Yada zararı varmı kıslar?
selam kızlarrr.....
ben geldimmm ..
aşımı oldum geldimm.. tam 1 kilo almışım 1 ayda sadece.. mutlu oldumm.. umarım herkes iyidir..
Spiral nası bisi korkunc mu? Yada zararı varmı kıslar?
Meraba Sibelcimmmm seni de Karen ve Gamzenin yanına alalımmmkaydirigubbakcemile2 Bugün piyanist şantör var ön ve cam kenarı masalar pahalıi parayı peşin alıyoruuussss kaydirigubbakcemile3[/QUOT
çok tatlısın :1hug:
Hosgeldin eyetkinerciimm, hadi bakalım kurtuldun aşı derdinden, masallah cnm sen kapmıssın kilo işiniii kaydirigubbakcemile2
çok iyi cnım 1 ayda bir kilo inş hep öyle gidersin
2. ası pek ağrı yapmaz haberin olsun
canım valla ben memnunum...
bende kilo falan yapmadı tüğlenme veya ağrı da yapmadı bilakis tüğlenme tedavisinde doğum kontrol hapı kullanılıyor ..birde reglin çok az kanamalı ve kısa sürüyo r bu yönden çok iyi....
bence bilinçli kullanılırsa doğum kontrol hapı ideal.........
ayyyyyy bence korkunç valla ben kesin taktıramam....zaten spektrumu taktıramıyorum ben korkudan..içimde yabancı bi cisimle hiçç olmaz hem çok kanaman falan oluyormuş...
hadi gözünaydın tatalım..maşallah kilo da süper kaç kilo aldın şimdi toplamda...
ben ay olarak kilomu takip etmedim hiç...
ama bundan sonrası önemli...bu aydan sonra ayda 2 kilo alınır diye tahmin ediyorum ama bakalım......
3 ay var daha ayda ortalama 2 kilo alınsa..........2x3=6..........
şimdiye kadar 4 kilo aldım.........
4+6=10 kilo ile tamamlarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?