2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

swethome telaş etme hamişlikte bu tür problemler hemenn hemen herkezde oluyor..bişeycik olmaz allahın izniyle
geçmiş olsun

selsin güzel cnm ferah yani sıkıcı değil. ay kapı süslerini gördünmü ne kadar güzel süslerdi sordum ben ,hastaneye ait değilmiş biz yaptırıcakmışız

gördüm canım.biliyorum yaptırırız artık yavrukuşlarımıza.sadece çok yüksek.ama odalar ferah banyosun filan çok güzel.sadece asansör sorun oluyormuş.gelenler biraz bekliyorlarmış asansör gelmesini

Sweetcim senin için çok çok geçmiş olsun
Hamilelikten ötürü mü büüyormuş böbreğin acaba
Dün diyordun zaten ağrılarım var diye canım
kocaman olmuş kızın ya masallah 1 kiloyu aşmış tontiş

Melekcim bebekler son aylarda daha çok kilo alıyorlarmış
sende bir aksilik olsaydi dr un derdi kesinlikle

swethome canım geçmiş olsun
benimde sağ tarafımda 3 gündür ağrı var
ama sürekli değil ara ara oluyo
doktora sordum bebek büyüyo ondan dedi
bakalım geçmesse bende gidicem

dialra maşallahın var canım göbeğeini görüdm şimdi.
sağol hürrüem canım.
inşallah ilerlemez.çünkü 1-2 diye tabir edilen durumda.tehlike sinyali varmış ama tam da değilmiş.doktorum öyle analttı.keşke 1 olsaydı dedi.
ama 2 yada 2-3 olmamaı da çok iyi.
tedbir alacağzı dedi.yoksa sorunalr çıkar dedi.
ve bende doğumu sorudm şimdi hala erken mi dedim.
oda bana normal olamsını istiyoruz hepimiz ve engelimiz yok ama son 2 hafataya kadar durumu değerlndirecğiz dedi.
bende ameliyat ve iğne korkumdan bahsettim.elbeteki noraml doğum adı üstünde normal ve kendiliğinde gelişir çok kolay tercihimiz o yönde sezareyen olursada korkma ondada hiç bri şey duymazsın ve hemen uyanırısn dedi.

inşallah böbrek sorun çıakrmazda .hayırlıs tabi

her gece bacağıma kramp giriyor.dün gece iki kere girdi.doktoruma söylemiştim.mağnezyum verdi.1 haftadır onu kullanıyorum ama banamısın dediği yok

ne bileyim ilsu normal dedi doktorum ama bana az gibi geliyor..oyyy minik kızım ya olsun sağlıklı olsunda zayıf olsun ben büğütürüm onu dimi

Cnm bende bahçelievler medicala gidiyorumda asansör sorunu deyince merak ettim çünkü bahçelievlerdede aynı sorun var demekki bütün şubelerinde asansör sıkıntısı var. : )

8.kat doğum katı.yoğunluk olduğunda bekleniyormuş.gerçi ben geçen hafta gittiğimde beklemedim ama.öyle diyorlar.

ays sorma tatlım 8. kata çıkana kadar mafolduk eşim boşver bakmayalım dedi ama ben inat ettim bekledim attım kendimi bi tanesine oda 3 kadar çıkıyomuş sonra tekrar bindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…