- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
her gece bacağıma kramp giriyor.dün gece iki kere girdi.doktoruma söylemiştim.mağnezyum verdi.1 haftadır onu kullanıyorum ama banamısın dediği yok
ays sorma tatlım 8. kata çıkana kadar mafolduk eşim boşver bakmayalım dedi ama ben inat ettim bekledim attım kendimi bi tanesine oda 3 kadar çıkıyomuş sonra tekrar bindim
ne bileyim ilsu normal dedi doktorum ama bana az gibi geliyor..oyyy minik kızım ya olsun sağlıklı olsunda zayıf olsun ben büğütürüm onu dimi
benimde öyle giriyordu dr magnezyum kalsiyum karışı bir hap verdi istersen ismini verebilirim
ben kramplarım olmuyor artık
ne bileyim ilsu normal dedi doktorum ama bana az gibi geliyor..oyyy minik kızım ya olsun sağlıklı olsunda zayıf olsun ben büğütürüm onu dimi
canım zaten haftana göre normal senin
bu haftalarda çok hızlı büyüyo sen bugün bile
gitsen farkeder kg su
yani sen anlamadan bi bakmıssın 570 olumuş 1 kgkaydirigubbakcemile3
banada suda eriyen bir mağnezyum verdi.birde suda eriyen kalsiyum verdi.onları kullanıyorum şimdi.sen ne zamandır kullanıyorsun.ben 1 haftadır kullanıyorum belki eksiklik yerine gelmemiştir daha
nur canım gözün aydın sonuçların temiz çıkmış darısı bizlerin başına inş. bizimde temiz çıkar sonuçlarımız :Saruboceq:
selsin ben osteocare hapını kullanıyorum çok iyi geliyo bi kaç gün aksatıp içmemiştim inan o gün kramp girdi düzenli içince çok iyi kesiyo
swethome canım geçmiş olsun
benimde sağ tarafımda 3 gündür ağrı var
ama sürekli değil ara ara oluyo
doktora sordum bebek büyüyo ondan dedi
bakalım geçmesse bende gidicem
eve tmaşallah çok hoşuma gitti artık kg ile ifade edilebiliyor aşkım benimbu arada maşşallah ya ne güzel 1 kg geçmişhihoyyyt
Emel ne yapıyo senİn tosun oĞlan tekmelİyor mu kaÇ gÜn yattı yattı İÇerde endİŞelendİrdİ senİ yaramaz Şİmdİ nasıl keyfİ yerİnde mİ :)
Şeniz inşallah canım evet netten takip ediyorum haftasına göre normal.........
ama herkez kilo almadın göbeğin çok küçük bebek çok zayıf olcak zor bakçaksın diyor bana ya çok sinirlerim bozuluyor....
iyice sıkıntı yaptım kendime...:jeyyar:
eşimde diyorr ya ne yapçaksın kilolu bebeği bak sen kilo almak istiyormusun hiç diyor..kızımızda kilo almak istemiyor yediklerine dikkat ediyor diyor..........:roflol::roflol::roflol:
manken olacakmış kızımız babası öyle diyorkaydirigubbakcemile3
sweatcim canım çok geçmiş olsun inş. büyüme devam etme nilaydada aynı sorun vardı hamilelikmi tetikliyor acaba
Canım kuzunada maşallah ne güsel artık kilolara geçtik süper ya bende merak ediyorum 11 nisanda ne kadar olucak bakalım bizimkide iyi bakmışsın yavrukuşuna ne güsel:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?