2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

selsin sen vitamin kullanıyomusun bana vermedi mahtap hn.

ay ben gidemedim bi türlü sağlık ocağına hemen çıkmam lasım yeter bu kadar kaytardım grşrz kızlar.

benim zaten eski doktorum vermişti.elevit ona devam ediyorum.bu sefer gittiğimdede mehtap hanm.mağnezyım verdi,kalsiyum verdi birde mide yanmasıo için bir şurup verdi.elevit'i sormaya unuttum kullanmaya devam edimmi diye.bana niye hap vermedi mağnezyum'u acaba.bana suda eriyen bir toz verdi.20 nisanda gidicem tekrar o zaman sorim bakim vitamini

swethome canım çok geçmiş olsun.. be geçmişe bakmadığım için kaçırdım sanırım.. maşallah bebişine de...

selam kızlar nasılsınız
ben nette dolaştım dolaştım şimdi size bakıyım dedim
güzel bi site buldum hey çocuklar diye oraya bi bakmanızı tavsiye ederim..
melek sen geçenlerde bi alt açma minderi eklemiştin ayıcıklı bişeydi yanlış hatırlamıyorsam onu hangi siteden göndermiştin bana yazarmıısın ?

:uhm: hamileyken böbrek usg si zararlı değilmi acaba ya...
bende be idrar yolu enf.çıktı iddrarda üreme çıktı...
böbreklerimde sızlıyor ama antibiyotik kullandım...
şimdi daha iyi:1rolleyes:

yok canım noraml usg nin ,böbreğe tutulmuşu ,hayatım.hem de daha önce ben aynı alete dobler oalrak giridm.

canım ilk hediyem yaz nete orda var çeşitler....
alt açma ninderi de yazarsan çok çeşit geliyor..
ama ben almayı düşünmüyorum

canım ilk hediyem yaz nete orda var çeşitler....
alt açma ninderi de yazarsan çok çeşit geliyor..
ama ben almayı düşünmüyorum

alt açma üniten var diye sanırım bende öyle bir takım almayı düşünüyorum ama alt açma bi yere gittiğinde daha çok işe yarıyo ama evdeyken tabiki odasındaki yeterli olur

kızlar benim dr vitamini 20. Haftamda bıraktırdı
siz devam ediyor musunuz

Canım ben devam ediyorum doktorum bana doğumdan bir süre sonrasına kadar devam edicez dedi.
Şu an ben balıkyağı ile dönüşümlü eleviti alıyorum demir alıyorum osteocare alıyorum birde devam yani benim bir süre daha

selam papetland nasılsın kuzuların nasıl seninkiler biri kız diğeri erkekmiydi canım cinsiyetleri

saol canım iyiyim sen nasılsın yine giremedim baya süredir girdşiğim zmanlar da da geçmiş sayfaları okumaktan gündemi yakalıyamıyorum ama bugün öyle yapmak istemedim..
sürekli yatıyorum bu aralr yattığım yerden net takibi de zor oluyo bugün bi laptop sehpası sipariş vericem o çok kullanışlı olur diye düşünüyorum..

bebişlerim biri kız biri erkek çok güzel bişey ama odalarına kağıt yaptırıcam bi türlü rengine karar veremiyorum mobilya alıcam ne pembeli ürünlere bakabiliyorum ne mavili unisex olacak ürünlerim

bu arada mobilyada kdv de indirim var ben yaptırmayı düşünüyorum ama snaırım hazır alıcam fiyatlar nerdeyse aynı oluyo

Cnm benim oğluşumda gündüz pek kıpırdamıyo ama geceleri başlıyo kıpraşmaya öyle tekmeler atıyoki iç organlarım sarsılıyo

gaydın bende ıŞte canım demırle ostecare kullanıyorum .dr bebeĞın gelıŞımı falan Çok ıyı vıtamını bırkaabılırsın dedı. Acaba ıÇmıyorum ya bır zararı olur mu dıye hep aklımda

Sen dinlen genede canım çok fazla yorma kendini çoğu gitti azı kaldı inş. hayırlısı alıcaz kucağımıza kuzularımızı.
Gerçekten süper ya bir taşla iki kuş harika hatta kaydirigubbakcemile5 ama oda olayı karşık evet e sende mobilyasını düz beyaz al ortak şekilde aksesuar kullanırsın tek odan olucak sanırım ilk aşamada o şekilde geçiştirmeye çalış büyüdüklerinde ayırırsın zaten odalarını yerimseniben
Mobilya kdv indirimini bende duydum umarım esnaf uyanıklık yapmaya çalışmaz fiyatı yukarı çekip kdv indirdik havasına girebilirler haftaya bizde bakıcaz mobilya çok işimiz var daha çokkk:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…