BÜĞÜme olduĞunu nasl tespİt edİyorlar bÖbrekte
selsin sen vitamin kullanıyomusun bana vermedi mahtap hn.
ay ben gidemedim bi türlü sağlık ocağına hemen çıkmam lasım yeter bu kadar kaytardım grşrz kızlar.
ultrason ve uzman ile canım
:uhm: hamileyken böbrek usg si zararlı değilmi acaba ya...
bende be idrar yolu enf.çıktı iddrarda üreme çıktı...
böbreklerimde sızlıyor ama antibiyotik kullandım...
şimdi daha iyi:1rolleyes:
yok canım noraml usg nin ,böbreğe tutulmuşu ,hayatım.hem de daha önce ben aynı alete dobler oalrak giridm.
canım ilk hediyem yaz nete orda var çeşitler....
alt açma ninderi de yazarsan çok çeşit geliyor..
ama ben almayı düşünmüyorum
kızlar benim dr vitamini 20. Haftamda bıraktırdı
siz devam ediyor musunuz
selam papetland nasılsın kuzuların nasıl seninkiler biri kız diğeri erkekmiydi canım cinsiyetleri
benim oğlum gündüzleri hiç kıpraşmıyor.gece yatıyorum televizyon seyrediyorum.başlıyor kıpraşmaya.ay yerim ben onu.sonra babasıyla ona.yıldızlı rüyaları dinletiyoruz.karnıma koyuyoruz.sonra kıpraşması kesiliyor.uyuyor galiba
saol canım iyiyim sen nasılsın yine giremedim baya süredir girdşiğim zmanlar da da geçmiş sayfaları okumaktan gündemi yakalıyamıyorum ama bugün öyle yapmak istemedim..
sürekli yatıyorum bu aralr yattığım yerden net takibi de zor oluyo bugün bi laptop sehpası sipariş vericem o çok kullanışlı olur diye düşünüyorum..
bebişlerim biri kız biri erkek çok güzel bişey ama odalarına kağıt yaptırıcam bi türlü rengine karar veremiyorum mobilya alıcam ne pembeli ürünlere bakabiliyorum ne mavili unisex olacak ürünlerim
bu arada mobilyada kdv de indirim var ben yaptırmayı düşünüyorum ama snaırım hazır alıcam fiyatlar nerdeyse aynı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?